+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

BEHEER JE CONTENT

CREËER JE EIGEN TV-NETWERK

Mood TV is een kosteneffectieve oplossing die je volledige controle geeft over je content. Upload content eenvoudig om je bedrijf te promoten en tegelijkertijd je klanten te entertainen op hetzelfde scherm. Geen ongepaste content. Geen geschakel tussen zenders. Geen reclame van de concurrentie. Creëer de juiste tv-ervaring voor je bedrijf met Mood TV.

WAAROM MOOD TV?
  • Stimuleer de verkoop en entertain op hetzelfde scherm.
  • Informeer en train.
  • Geniet van korte programma’s van tv-zenders
  • Toon nieuws, weer en Social Media feeds
  • Geen advertenties van concurrenten of ongepaste content
  • Beheer content met een paar eenvoudige klikken
  • Kies uit verschillende templates of maak je eigen template
  • Vele malen goedkoper dan kabeltelevisie

MOOD TV VOOR FASTFOOD RESTAURANTS

MOOD TV VOOR DE GEZONDHEIDSZORG

MOOD TV VOOR AUTOMOTIVE

HARMONY
DIGITAL SIGNAGE

Om de ultieme beleving voor je klanten te creëren, moet dat wat ze zien volledig zijn afgestemd op je merk. Goed nieuws. Wij hebben de oplossing voor je met Mood Harmony – het next-generation Brand Experience platform. Beheer al je in-store digital signage en meer via ons geïntegreerde content management systeem.

“Als je op zoek bent naar een eenvoudige en betaalbare manier om je klanten te vermaken terwijl jij je bedrijf promoot, kies dan voor Mood TV. Je zult er geen spijt van krijgen.

– Aaron Fitzgerald, Eigenaar, McDonald’s in Yarmouth

CONTENT MANAGEMENT EENVOUDIG GEMAAKT.

De digital signage software van Mood biedt een online platform voor contentbeheer dat snel, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken is. Creëer content als een pro met behulp van professionele digital signage templates. Plan content in en pas het on-the-fly aan, voor een enkele locatie of je gehele keten. Creëer doelgerichte campagnes die krachtige resultaten opleveren.

LAAT JOUW TV VOOR JE WERKEN

Behaal echte resultaten voor je bedrijf en haal het meeste uit je schermen met Mood TV. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.