015 744 100 Support Login

INTERNATIONALE MUZIEK

  1. Bounce Ruger 0:29
  2. For Good Remi 0:29
  3. Make It Up Tirzah 0:28
  4. Out of Order Highasakite 0:27
  5. Pause Eddy de Pretto Yseult 0:28
  6. parapluie pour 2 Emma Peters 0:29
  7. Peas boylife 0:29
  8. Rita Animalia Park 0:27
  9. Tanta Gente (‏‏‎Original Mix) Pellegrino & Zodyaco 0:29

Embed

Copy and paste this code to your site to embed.

Met meer dan 500.000 klantabonnees in meer dan 100 landen over de hele wereld, brengen wij “internationaal” naar een geheel nieuw level. Ons getalenteerde creatief team, bestaande uit muziekontwerpers en onderzoekers uit alle hoeken van de wereld, hebben hun krachten gebundeld om een speciale afspeellijst samen te stellen – gewijd aan de wereldwijde opkomende artiesten van dit moment. Druk op play, leun achterover en geniet!

Ida Glomnes

De uit Noorwegen afkomstige Mood Media UK Music Designer Ida Glomnes toont haar waardering voor Highasakite, een van de grootste indie popbands van het land:

“Met hun prachtige melancholische folkmelodieën bovenop een laag van ambient elektronische instrumenten speelt deze band al jaren een grote rol in de Noorse muziekscene. Hun recordbrekende album Silent Treatment stond meer dan twee jaar in de Noorse hitlijsten, maar op de een of andere manier is de band internationaal nooit groot geworden.”

Kofi Ansuhenne

Mood Media Germany Music Designer Kofi Ansuhenne viert feest met de Duitse band Schatzi die hij beschouwt als een van de meest interessante en veelbelovende nieuwe bands van de laatste vijf jaar:

“Het is hedendaagse Duitse pop op het hoogste niveau.”

Inie Banigo

Als eerbetoon aan zijn Nigeriaanse afkomst, geeft Mood Media UK Music Designer Inie Banigo een applaus aan zanger Ruger:

“Als onderdeel van Nigeria’s groeiende Alté-beweging verspreidt het succes van Ruger zich veel verder dan alleen het continent.”

Molly Chen

Mood Media UK Muziekonderzoeker Molly Chen, uit Iowa, USA prijst singer/songwriter boylife:

“Het veelbelovende soloproject van Ryan Yoo (van de band mmmonika), boylife’s debuutsingle ‘peas’ is een verbluffende, emotionele track over verdriet, geschreven vanuit het perspectief van zijn ouders die hem proberen te troosten op de beste manieren die ze weten hoe. Met een aantal indrukwekkende singles al uit en een debuut LP in het verschiet, is boylife zeker een artiest om aan je lijstje toe te voegen.”

KOM IN CONTACT MET ONS

Verbeter je klantbeleving met de kracht van Sound Solutions. Neem vandaag nog contact met ons op.

Naam*
Privacybeleid*
Blijf in contact
This field is for validation purposes and should be left unchanged.