+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

TECHNICAL PROJECT MANAGER / AV SYSTEM DESIGNER

Fulltime – Vast dienstverband

Als Technical Project Manager zorg je – van ontwerp tot aan installatie – voor de technische realiseerbaarheid van de meest uiteenlopende en uitdagende audio- en visual projecten. Tijdens de offertefase werk je in een adviserende rol samen met de betrokken accountmanager en werk je oplossingen tot in detail uit naar wens van de klant. Gesprekken met de klant kunnen onderdeel uitmaken van dit proces. Ook in de uitvoeringsfase ben je verantwoordelijk voor de overdracht naar project coördinatoren en zorg je dat onze installateurs en service support de installatie eenvoudig kunnen realiseren. In voorkomende gevallen ben je in staat om technische trainingen te organiseren, voor zowel de interne als externe klant.

WAT IS JE WERKOMGEVING

Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Almere, met de mogelijkheid tot thuiswerken. Locatie bezoeken zijn door het hele land en soms zelfs daarbuiten.

WIE BEN JIJ

Om voor deze dynamische functie in aanmerking te komen;

  • Beschik je over uitstekende en hoogwaardige kennis op het gebied van AV
  • Heb je aantoonbare werkervaring in een vergelijkbaar segment, bijvoorbeeld corporate AV installaties of in office-AV installaties
  • Heb je kennis en ervaring met bijkomende IT apparatuur, streaming mediatechnieken, LED oplossingen en producten van o.a. Samsung, LG, Bose, Kramer en Extron
  • Ben je in staat om met deadlines om te gaan en meerdere (internationale) projecten gelijktijdig te begeleiden
  • Kun je je uitstekend uitdrukken in het Nederlands en Engels in woord en geschrift
  • Ben je bij voorkeur in het bezit van een Project Management certificering als Prince 2 of Prince Agile
  • Beheers je software applicaties als MS-Office, AutoCad en Visio

WAT BIEDEN WIJ JOU

Als toegewijde Technical Project Manager vragen we natuurlijk wel wat van je, maar daar krijg je ook veel voor terug. Je start met een korte inwerkperiode waarin je veel zal bijleren over onze AV oplossingen. Dit doe je onder goede begeleiding van het Benelux project team. Verder hebben we het volgende voor je geregeld:

  • Marktconform salaris
  • Pensioenaansluiting bij AXA
  • Auto, mobiele telefoon, laptop en overige kantoorbenodigdheden voor thuis

VRAGEN? OF LIEVER DIRECT SOLLICITEREN?

Kijk op moodmedia.com/nl voor meer informatie over ons! Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Mail deze dan gerust aan Yennah van Breemen (Operations Director Benelux) via [email protected]. Liever direct solliciteren? Dan ontvangt Yennah graag jouw cv met motivatie via het eerder genoemde mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.