+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

MOOD:DIGITALE MENUBORDEN

INSPIREER KLANTEN. VERHOOG DE VERKOOP.

Wanneer je digitaal gaat, wordt je menubord meer dan een statisch keuzemenu. Het wordt een flexibel en dynamisch scherm, ontworpen om klanten te informeren, te verleiden – en de omzet te verhogen. Betaalbaar en uiterst gebruiksvriendelijk, de digitale menuborden van Mood geven je de controle en flexibiliteit om een maximale ROI te behalen.

HARMONY
DIGITAL SIGNAGE

Om de ultieme beleving voor je klanten te creëren, moet dat wat ze zien volledig zijn afgestemd op je merk. Goed nieuws. Wij hebben de oplossing voor je met Mood Harmony – het next-generation Brand Experience platform. Beheer al je in-store digital signage en meer via ons geïntegreerde content management systeem.

HARMONY
DIGITAL SIGNAGE

Om de ultieme beleving voor je klanten te creëren, moet dat wat ze zien volledig zijn afgestemd op je merk. Goed nieuws. Wij hebben de oplossing voor je met Mood Harmony – het next-generation Brand Experience platform. Beheer uw digital signage, menuborden en muziek eenvoudig via ons geïntegreerde content management systeem.

WAAROM MOOD?

END-TO-END PROVIDER

Hardware, software, schermen, content creatie, installatie en service. You name it – Mood dekt al je behoeften op het gebied van digitale menuborden.

BETROUWBAAR ONTWERP

Wanneer het om je menuborden gaat, is betrouwbaarheid niet optioneel. Onze robuuste platforms zijn ontworpen voor maximale betrouwbaarheid en prestaties in restaurants, en zorgen ervoor dat je digitale menuborden nooit op zwart komen te staan. Punt!

SNELLE & REACTIEVE INSTALLATIE & SUPPORT

Geniet van snelle technische ondersteuning per telefoon, e-mail of online troubleshooting, 24/7. Ons nationale servicenetwerk met lokale technici dekt elke postcode in Nederland, zodat je altijd gegarandeerd bent van snelle installatie en service, waar je gevestigd bent.

CONSULTATIEVE BENADERING

Wij adviseren je over de plaatsing van de schermen en de content, zodat je je menuborden optimaal kunt benutten en de best mogelijke klantenbeleving kunt creëren.

MEER DAN ALLEEN DIGITALE MENUBORDEN

Wij bieden een volledig gamma kosteneffectieve digital signage-oplossingen, waaronder promoborden, Mood TV voor QSR en videowalls.

VEEL MEER DAN ALLEEN DIGITAL SIGNAGE

Van ’s werelds toonaangevende Music for Business-oplossingen tot AV-systemen, messaging en Drive-Thru-systemen & onderhoud, wij maken het gemakkelijk om de hele klantbeleving te verbeteren. Door oplossingen te bundelen kun je nog meer besparen.

8 REDENEN OM DIGITAAL TE GAAN

#1: Gemakkelijk voldoen aan de menu-etiketteringswetten. Met behulp van digitale menuborden kun je jezelf snel en gemakkelijk aan de regels houden, omdat je relevante voedingsinformatie duidelijk kunt weergeven.

#2: Update in een oogwenk. Is een artikel uitverkocht? Wilt je je nieuwste aanbod laten zien? Log in op je account en pas menuwijzigingen toe met een paar snelle klikken.

#3: Maximaliseer de ruimte door een dagindeling. In tegenstelling tot geprint materiaal geven digitale menuborden je de mogelijkheid om meerdere menu’s op hetzelde scherm te tonen, dankzij dayparting. Plan eenvoudig je ontbijt-, lunch- en dinermenu’s voor specifieke tijdstippen van de dag.

#4: Maak reclame voor seizoensgebonden promoties en specials. Creëer, bewaar en plan specifieke menu’s voor elk seizoen. Je kunt de content maanden van te voren plannen en je menuschermen klaar hebben voor elke nieuwe promotieperiode.

5: Effectiever upsellen en cross-promoten. Mood Digital Menuborden bieden ook aparte schermzones, zodat je naast je menu’s ook bijgerechten, drankjes en specials kunt promoten.

#6: Verminder kosten en doorlooptijden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over druk- en verzendkosten voor je menu’s – en je hoeft geen weken meer te wachten tot de menu’s klaar zijn.

#7: De zichtbaarheid van het menu verbeteren en bestellingen structureren. Menuborden zijn veel gemakkelijker te lezen dan gedrukte borden, zodat de klant gemakkelijker kan kiezen wat hij wil en klaar is om te bestellen.

#8: Verkorten van de wachttijden. Mensen zijn van nature visueel ingesteld – en de digitale menuborden van Mood zullen je klanten boeien terwijl ze in de rij staan, zodat hun wachttijd voorbij vliegt.

digitale menubord templates

ONTWERP ALS EEN PRO – TEMPLATES VOOR DIGITALE MENUBORDEN

Ontwerp als een pro in een handomdraai. Maak een keuze uit onze enorme catalogus met templates voor je digitale menuborden, of laat ons een branded template ontwerpen. Het is jouw menu, kies jij maar!

Digital Signage Software - Mood MVision

Content Management. Maar dan makkelijk.

Mood’s digital signage software systemen bieden een online content management platform dat snel, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken is. Creëer content als een pro met behulp van professionele digital signage templates. Plan content in en pas het on-the-fly aan, voor een enkele locatie of je gehele keten. Creëer doelgerichte campagnes die krachtige resultaten opleveren. 

BETROUWBARE DIGITAL SIGNAGE SPELERS

Als het op je digitale menuborden aankomt, is content koning, maar je hebt nog steeds een betrouwbaar apparaat nodig om het naar de schermen te brengen. Onze innovatieve digitale mediaspelers zijn toonaangevend op het gebied van betrouwbaarheid, zodat jouw menuborden altijd goed presteren.

Digital Signage Mediaspeler - Mood MVision
Schermen van commerciële kwaliteit - 3 schermen

SCHERMEN VAN COMMERCIËLE KWALITEIT

Standaard HD-schermen die thuis worden gebruikt, bieden niet de prestaties, betrouwbaarheid en resolutie die nodig zijn voor zakelijk gebruik. Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang de beste prijzen voor innovatieve technologie van toonaangevende fabrikanten van commerciële schermen voor al je behoeften op het gebied van digitale menuborden.

Digitaal Menubord Case Studies

Inspireer. Verleid. Informeer.

Digitaal Menubord Case Study - Louisiana Fried Chicken

LA Famous Fried Chicken

Digitaal Menubord Case Study - Dominic's

Dominic’s Casual Italian Case Study

Laat de kracht van digitale menuborden voor jou werken. Neem vandaag nog contact met ons op.

Naam*
Privacybeleid*
Blijf in contact
This field is for validation purposes and should be left unchanged.