+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

BRENG JE MENU TOT LEVEN.
VERHOOG JE OMZET.

Wanneer je voor digitaal gaat, wordt je menu meer dan een statische lijst met keuzes. Het wordt een flexibel en dynamisch scherm, ontworpen om klanten te informeren, te verleiden – en de omzet te verhogen. Betaalbaar en gebruiksvriendelijk – de digitale menuborden van Mood geven je de kracht om een maximaal rendement te behalen.

ONTDEK MOOD’S DIGITALE MENUBORDEN

DIGITAL SIGNAGE TEMPLATES

PLATFORM VOOR DIGITAL SIGNAGE

SCHERMEN VAN COMMERCIËLE KWALITEIT

Digitale Menuborden voor jouw bedrijf

QSR. Restaurants. Automotive. Horeca. Beauty Salons. De lijst gaat maar door. Het maakt niet uit in welke branche je actief bent, als je digitale menuborden nodig hebt, heeft Mood een betaalbare en betrouwbare oplossing voor je.

ONTWERP ALS EEN PRO – MENUBORD TEMPLATES

Ontwerp als een pro in een handomdraai. Maak een keuze uit onze enorme catalogus met templates voor menuborden, of laat ons een template ontwerpen dat volledig aan jouw wensen voldoet. Het is jouw menu, kies jij maar!

Voorbeelden van digitale menuborden

MENUBORD POS INTEGRATIE

Aangedreven door Lightspeed POS

  • Laat je Lightspeed POS je menu’s binnen enkele seconden bijwerken met geïntegreerde digitale menuborden.
  • De software voor digital signage en menuborden van Harmony maakt eenvoudige updates mogelijk.
  • Harmony maakt het mogelijk om producten, speciale aanbiedingen, tijdelijke promoties en andere content op afstand bij te werken vanaf elke webbrowser of zelfs je smartphone!
  • Maar voor wie de prijzen of specials vaak verandert, is er een nog eenvoudigere manier. Dankzij de integratie van POS naar DMB kunnen je displays rechtstreeks vanuit je POS automatisch worden bijgewerkt. Verander de prijs van je sandwich of hamburger rechtstreeks vanaf je kassa, en de prijs wordt binnen enkele minuten automatisch bijgewerkt op je digitale menuborden.
  • De integratie kan beperkt blijven tot prijzen en beschikbaarheid (zodat de kassa menu-items kan aan- of uitzetten), maar kan ook andere informatie uit de kassa halen, zoals beschrijvingen, voedingsinformatie en meer.
WAAROM MOOD?

END-TO-END PROVIDER

Hardware, software, schermen, content creatie, installatie en service. Noem het maar op – Mood voorziet in al je behoeften op het gebied van digitale menuborden.

BETROUWBAAR ONTWERP

Wanneer het om je menuborden gaat, is betrouwbaarheid niet optioneel. Onze robuuste platforms zijn ontworpen voor maximale betrouwbaarheid en prestaties in restaurants, zodat je schermen nooit op zwart komen te staan. Punt!

SNELLE & REACTIEVE INSTALLATIE EN SUPPORT

Geniet van 24/7 responsieve technische ondersteuning per telefoon of e-mail, evenals online probleemoplossing. Ons (inter)nationale servicenetwerk met lokale technici dekt elke postcode in Nederland, zodat je altijd gegarandeerd bent van snelle installatie en service, waar je ook gevestigd bent.

CONSULTATIEVE BENADERING

Wij bieden advies over schermplaatsing en content om je te helpen het meeste uit je digitale menuborden te halen en de best mogelijke klantbeleving te creëren.

MEER DAN ALLEEN MENUBORDEN

Wij bieden een volledig assortiment kosteneffectieve digital signage-oplossingen, waaronder promotieborden en videowalls.

VEEL MEER DAN ALLEEN DIGITAL SIGNAGE

Van ‘s werelds toonaangevende Music for Business-oplossingen tot AV-systemen, messaging en Drive-Thru-systemen & onderhoud, wij maken het gemakkelijk om de hele klantbeleving te verbeteren. Door oplossingen te bundelen kun je nog meer besparen.

Content Management. Maar dan makkelijk.

Mood’s digital signage software biedt een online content management platform dat snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is. Creëer content als een pro met behulp van professionele digital signage templates. Plan en wijzig de menuborden in een oogwenk op één locatie of binnen je hele netwerk. Creëer doelgerichte campagnes die krachtige resultaten opleveren.

digital signage, electronic signage, software voor digital signage

8 REDENEN OM DIGITAAL TE GAAN

#1: Gemakkelijk voldoen aan de menu-etiketteringswetten. Met behulp van digitale menuborden kun je jezelf snel en gemakkelijk aan de regels houden, omdat je relevante voedingsinformatie duidelijk kunt weergeven.

#2: Update in een oogwenk. Is een artikel uitverkocht? Wilt je je nieuwste aanbod laten zien? Log in op je account en pas menuwijzigingen toe met een paar snelle klikken.

# 3: Maximaliseer ruimte met dayparting. In tegenstelling tot geprint materiaal geven digitale menuborden je de mogelijkheid om meerdere menu’s op hetzelde scherm te tonen, dankzij dayparting. Plan eenvoudig je ontbijt-, lunch- en dinermenu’s voor specifieke tijdstippen van de dag.

#4: Maak reclame voor seizoensgebonden promoties en specials. Creëer, bewaar en plan specifieke menu’s voor elk seizoen. Je kunt de content maanden van tevoren plannen en je menu’s klaarzetten voor elke nieuwe promotieperiode.

5: Effectiever upsellen en cross-promoten. De digitale menuborden van Mood bieden ook aparte schermzones, zodat je naast je menu’s ook bijgerechten, drankjes en specials kunt promoten.

#6: Verminder kosten en doorlooptijden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over druk- en verzendkosten voor je menu’s – en je hoeft geen weken meer te wachten tot de menu’s klaar zijn.

#7: De zichtbaarheid van het menu verbeteren en bestellingen structureren. Digitale menuborden zijn veel gemakkelijker te lezen dan gedrukte borden, zodat de klant gemakkelijker kan kiezen wat hij wil en klaar is om te bestellen.

#8: Verkorten van de wachttijden. Mensen zijn van nature visueel ingesteld en de digitale menuborden van Mood zullen je klanten boeien terwijl ze in de rij staan, waardoor hun wachttijd voorbij vliegt.

Digitale Menuborden – Case Studies

Inspireer. Verleid. Informeer.

Laat de kracht van digitale menuborden voor jou werken. Neem vandaag nog contact met ons op.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.