+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

BRENGEN UW MENU TOT LEVEN.
VERHOOG DE OMZET.

Je menu is meer dan een keuzelijst – het is een visueel landschap van je merk. Het wordt een flexibel en dynamisch scherm, ontworpen om klanten te informeren, te verleiden – en de omzet te verhogen. Betaalbaar en gebruiksvriendelijk, de digitale menuborden van Mood geven u de kracht om een maximale ROI te leveren.

ONTDEK SFEERVOLLE DIGITALE MENUBORDEN

DIGITAL SIGNAGE TEMPLATES

PLATFORM VOOR DIGITALE BEWEGWIJZERING

SCHERMEN VAN COMMERCIËLE KWALITEIT

Digitale Menuborden voor jouw bedrijf

QSR. Restaurants. Automotive. Cafe. Salon. De lijst gaat maar door. Het maakt niet uit welke industrie je bedient, als je digitale menuborden nodig hebt, heeft Mood een betaalbare en betrouwbare oplossing voor je.

ONTWERPEN ALS EEN PRO – MENUBORD TEMPLATES

Ontwerp als een pro in een handomdraai. Maak een keuze uit onze enorme catalogus met templates voor menuborden, of laat ons een template ontwerpen dat volledig aan jouw wensen voldoet. Het is jouw menu, kies jij maar!

digitale menuborden voorbeelden

MENU BORD POS INTEGRATIE

Aangedreven door Lightspeed POS

  • Laat uw Lightspeed POS uw menu’s in enkele seconden bijwerken met geïntegreerde digitale menuborden.
  • De software van Harmony voor digital signage en menuborden maakt eenvoudige updates mogelijk.
  • Harmony maakt het mogelijk om producten, speciale aanbiedingen, tijdelijke promoties en andere inhoud op afstand bij te werken vanaf elke webbrowser of zelfs uw smartphone!
  • Maar voor wie de prijzen of specials vaak verandert, is er een nog eenvoudigere manier. Dankzij de integratie van POS naar DMB kunnen uw displays rechtstreeks vanuit uw POS automatisch worden bijgewerkt. Verander dus de hamburgerprijs op de kassa, en de prijs wordt binnen enkele minuten automatisch bijgewerkt op uw digitale menuborden.
  • De integratie kan beperkt blijven tot prijzen en beschikbaarheid (zodat de kassa menu-items kan aan- of uitzetten), maar kan ook andere informatie uit de kassa halen, zoals beschrijvingen, voedingsinformatie en meer.
WAAROM MOOD?

END-TO-END PROVIDER

Hardware, software, schermen, contentcreatie, installatie en service. Noem maar op – Mood dekt al uw digitale menuborden.

BETROUWBAAR ONTWERP

Wanneer het om je menuborden gaat, is betrouwbaarheid niet optioneel. Onze robuuste platforms zijn ontworpen voor maximale betrouwbaarheid en prestaties in restaurants, zodat je schermen nooit op zwart komen te staan. Punt!

SNELLE & REACTIEVE INSTALLATIE & SUPPORT

Geniet van responsieve 24/7 technische ondersteuning per telefoon of e-mail, evenals online probleemoplossing. Ons nationale servicenetwerk met lokale technici dekt elke postcode in Nederland, zodat je altijd gegarandeerd bent van snelle installatie en service, waar je gevestigd bent.

CONSULTATIEVE BENADERING

Wij bieden advies over schermplaatsing en inhoud om u te helpen het meeste uit uw digitale menuborden te halen en de best mogelijke klantervaring te creëren.

MEER DAN ALLEEN MENUBORDEN

Wij bieden een volledig assortiment kosteneffectieve digital signage-oplossingen, waaronder promotieborden, Mood TV voor QSR, Satelliet TV en videowalls.

VEEL MEER DAN ALLEEN DIGITAL SIGNAGE

Van ’s werelds toonaangevende Music for Business-oplossingen tot AV-systemen, messaging en Drive-Thru-systemen & onderhoud, wij maken het gemakkelijk om de hele klantbeleving te verbeteren. Door oplossingen te bundelen kun je nog meer besparen.

Content Management. Maar dan makkelijk.

De digital signage software van Mood biedt een online platform voor contentbeheer dat snel, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken is. Creëer content als een pro met behulp van professionele digital signage templates. Plan en wijzig de menuborden in een oogwenk op één locatie of binnen je hele netwerk. Creëer doelgerichte campagnes die krachtige resultaten opleveren.

digital signage, electronic signage, software voor digital signage

8 REDENEN OM DIGITAAL TE GAAN

#1: Gemakkelijk voldoen aan de menu-etiketteringswetten. Met behulp van digitale menuborden kun je jezelf snel en gemakkelijk aan de regels houden, omdat je relevante voedingsinformatie duidelijk kunt weergeven.

#2: Update in een oogwenk. Is een artikel uitverkocht? Wilt je je nieuwste aanbod laten zien? Log in op je account en pas menuwijzigingen toe met een paar snelle klikken.

# 3: Maximaliseer ruimte met dayparting. In tegenstelling tot geprint materiaal geven digitale menuborden je de mogelijkheid om meerdere menu’s op hetzelde scherm te tonen, dankzij dayparting. Plan eenvoudig je ontbijt-, lunch- en dinermenu’s voor specifieke tijdstippen van de dag.

#4: Maak reclame voor seizoensgebonden promoties en specials. Creëer, bewaar en plan specifieke menu’s voor elk seizoen. Je kunt de content maanden van tevoren plannen en je menu’s klaarzetten voor elke nieuwe promotieperiode.

5: Effectiever upsellen en cross-promoten. Mood Digital Menuborden bieden ook aparte schermzones, zodat je naast je menu’s ook bijgerechten, drankjes en specials kunt promoten.

#6: Verminder kosten en doorlooptijden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over druk- en verzendkosten voor je menu’s – en je hoeft geen weken meer te wachten tot de menu’s klaar zijn.

#7: De zichtbaarheid van het menu verbeteren en bestellingen structureren. Digitale menuborden zijn veel gemakkelijker te lezen dan gedrukte borden, zodat de klant gemakkelijker kan kiezen wat hij wil en klaar is om te bestellen.

#8: Verkorten van de wachttijden. Mensen zijn van nature visueel ingesteld – en de digitale menuborden van Mood zullen je klanten boeien terwijl ze in de rij staan, zodat hun wachttijd voorbij vliegt.

Digitaal Menubord Case Studies

Inspireer. Verleid. Informeer.

Laat de kracht van digitale menuborden voor jou werken. Neem vandaag nog contact met ons op.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.