+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

VERANDER DE MANIER WAAROP JE TEAM WERKT

Verhoog je prestaties, verbeter je vergaderingen en maak met vertrouwen verbinding dankzij de professionele AV-systemen voor vergader- en conferentieruimtes van Mood Media. Gesteund door jarenlange ervaring in het ontwerpen en installeren van systemen van commerciële kwaliteit, biedt Mood volledige gemoedsrust en ongeëvenaarde expertise voor alle AV-systeembehoeften in jouw vergaderruimte.

 • Geniet van één centrale bediening binnen handbereik
 • Ervaar een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface
 • Verbeter de kwaliteit van on-site en virtuele vergaderingen
 • Benut innovatieve technologie van Crestron, QSC, Bose, Samsung en anderen
 • Reduceer kosten en afhankelijkheid van reizen

Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek en offerte!

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Video Conferencing / Huddle Rooms / Trainingruimtes

Wij zijn gespecialiseerd in het herdefiniëren van de manier waarop je over samenwerken denkt.

CONFERENCE ROOM AV MOGELIJKHEDEN

Wij zijn er trots op de integrator bij uitstek te zijn voor een breed scala aan oplossingen voor vergaderzalen, board rooms, trainingsruimten, conferentiecentra, kleine vergaderruimten en meer. Onze gezamenlijke aanpak in elke fase van jouw project maakt het verschil. Neem vandaag nog contact met ons op en zie waarom steeds meer bedrijven op Mood vertrouwen voor onze expertise in:

 • Audio- en videoconferenties
 • Commerciële geluidssystemen & schermen
 • Interactieve Whiteboards
 • Integratie met verlichting, HVAC en zonwering
 • Sound Masking / Spraakprivacy
 • Advies & Ontwerp
 • Installatie & Service

En nog veel meer!

TOONAANGEVENDE PARTNERSCHAPPEN

Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten om oplossingen op maat te kunnen bieden voor elke afzonderlijke toepassing. Profiteer van onklopbare prijzen voor de nieuwste technologie in AV-oplossingen voor vergader- en conferentieruimtes.

ONTWORPEN OM AAN JOUW BEHOEFTEN TE VOLDOEN. ELKE GROOTTE. ELKE TOEPASSING.

Als het aankomt op het AV-systeem voor jouw vergader- of conferentieruimte, hanteren wij geen standaardaanpak. Ongeacht de grootte van je ruimte of de complexiteit van je systeembehoeften, Mood kan de perfecte oplossing voor jouw bedrijf ontwerpen en installeren. Onze gecertificeerde AV-professionals zullen met jou samenwerken om een pakket te kiezen dat jouw visie tot leven brengt. En wij zorgen voor de rest met holistische integratie en nauwkeurige uitvoering bij elke stap.

PROFESSIONEEL ONTWERP, LOKALE INSTALLATIE & SERVICE

Onze experts hebben meer AV-oplossingen voor vergader- en conferentieruimtes ontworpen en geïnstalleerd dan welke andere leverancier dan ook. Met ‘s werelds grootste wereldwijde servicenetwerk bieden wij professionele installatie, training en service in elke postcode. Zodra de installatie is voltooid, staan wij voor je klaar met uitgebreide telefonische ondersteuning en snelle service ter plaatse waar je altijd op kunt rekenen.

HUDDLE ROOM AV-SYSTEMEN

Steeds meer bedrijven schakelen over op kleinere vergaderruimten en flexibele communicatie op afstand. Werk efficiënter samen en bespaar met innovatieve, gebruiksvriendelijke technologie voor vergaderruimtes. Onze partners zijn onder meer:

 • Crestron
 • Elo
 • Bose
 • Biamp
 • Samsung

En vele anderen!

VIDEO-OPLOSSINGEN OP AFSTAND

Vul je bedrijfscommunicatie en contentmarketing aan met video’s die zorgen voor een diepere en meer lonende merkbetrokkenheid voor klanten en medewerkers. Onze Remote Content Studios ontwikkelen snel en betaalbaar video-content, van complete uitzendingsseries tot snelle Social Media-hits. ALLES OP AFSTAND!

CASE STUDIES

LOCHINVAR UNIVERSITY

Mood Media partnered with Lochinvar to design a training room for their technical lectures. The result has dramatically changed the way instructors utilize their space. Featuring a 16’x10’ video wall and a Bose 5.1 commercial surround sound system, students are nothing but impressed with their conference room AV system. 

“Mood Media was uiterst behulpzaam bij het beantwoorden van brede technische vragen en het bouwen van een revolutionaire oplossing voor ons. Hun toewijding zorgde voor een diep niveau van begrip en comfort voor ons team voor, tijdens en na de installatie. Dankzij Mood komt onze trainingstechnologie eindelijk overeen met onze eigen toonaangevende producten.”

Lee Poplin, Lochinvar Directeur van Kwaliteitscontrole

LOGAN ALUMINIUM, INC.

Logan Aluminum, Inc. had nooit geïnvesteerd in technologie voor samenwerking. Na Mood Media te hebben ingeschakeld, realiseerden zij zich dat een investering in technologie een grote impact zou hebben op hun bedrijf. Na een strategisch ontwerpproces van 6 maanden rolt Logan Aluminum kamers uit over hun campus. Momenteel worden 3 verschillende kamertypes ingezet: huddle room AV, conference room AV en training; alsook een ultra-high-tech briefing center.

7 BASISPRINCIPES VAN AV-SYSTEMEN VOOR CONFERENTIE- EN VERGADERRUIMTE IN EEN WERELD OP AFSTAND

Leer de basisprincipes van een impactvol AV-systeem voor conference room in de hedendaagse werkomgeving.

VERANDER DE MANIER WAAROP JE BEDRIJF (SAMEN)WERKT

Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen!

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.