+32 (0) 15 744 100 Support Client Login
Ida Glomnes Music Designer

Meet the Designer:
Ida Glomnes

Ida, afkomstig uit de westkust van Noorwegen, maakt en produceert onder haar artiestennaam “Idiki” al jaren muziek voor zowel zichzelf als andere artiesten. Door in het verleden te werken met gerenommeerde producers en geluidstechnici als Glen Scott, Svein Erik Åmås en Tom Furse, heeft ze een goed oor ontwikkeld voor mainstream popstructuren en toekomstige hits. Haar voornaamste interesse en expertise ligt bij electro pop, pop en folk, maar heeft een interesse en passie voor alle muziekgenres. Ze werkt sinds 2020 bij Mood Media en is erg enthousiast om haar liefde voor muziek en muzikale expertise te laten zien aan alle klanten en afspeellijsten die verbonden zijn aan Mood Media.

“Muziek en stemming zijn nauw met elkaar verbonden. Het feit dat we iemands stemming volledig kunnen veranderen met de muziek die we programmeren, is één van de redenen waarom ik heel dankbaar ben dat ik dit werk kan doen.”

Brands served by Ida
  • KFC
  • Pimkie
  • Häagen-Dazs
  • Sea Salt
  • Smiggle
Ida's TOP 10 beste Elektro Pop tracks aller tijden
– SHAED – “Osaka”
– ARY – “Already There”
– Sleepwalkrs – “Goodnight (feat. JP Cooper)”
– Moyka – “Stay”
– PALASTIC – “Caught in a Dream (feat. LissA)”
– Dagny – “Somebody”
– SG Lewis – “Chemicals”
– Satin Jackets – “Relapse (feat. Tailor)”
– Astrid S – “Spring”
– Daya – “Left Me Yet”

HOE KLINKT JOUW BEDRIJF?

Wil je weten welke muziek geschikt is voor jouw bedrijf? Vraag een GRATIS audio-identiteitsprofiel aan bij onze professionele Music Designers en ontdek wat het beste bij jouw merk past.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.