+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

Optimaliseer je visuele vastgoed

Connect, Engage en verkoop meer met onze reeks elektronische signage-oplossingen.

HARMONY
DIGITAL SIGNAGE

Om de ultieme beleving voor je klanten te creëren, moet dat wat ze zien volledig zijn afgestemd op je merk. Goed nieuws. Wij hebben de oplossing voor je met Mood Harmony – het next-generation Brand Experience platform. Beheer al je in-store digital signage en meer via ons geïntegreerde content management systeem.

Digitale Menuborden

Verleid je klanten en verzacht wachttijden met de Digitale Menuborden van Mood. Update content op commerciële schermen snel met een paar eenvoudige muisklikken. Verbeter de zichtbaarheid van het menu, stimuleer de verkoop en elimineer printkosten voor een grotere ROI.

MOOD TV

Elimineer advertenties van concurrenten, vermaak klanten en stimuleer de verkoop. Toon branded content eenvoudig op commerciële schermen naast populaire, korte televisieprogramma’s. Mood TV is de betaalbare oplossing die je de controle geeft.

VIDEO WALLS

Breng de wow-factor naar je bedrijf. Van custom multi-scherm displays tot grote enkelvoudige systemen of een oplossing daartussenin, Mood heeft alles wat je nodig hebt om een blijvende indruk te maken. Ga voor groots met video walls van Mood.

SEE THE SIZZLE

KOM IN CONTACT MET ONS

Verbeter je klantbeleving met de kracht van digital signage. Neem vandaag nog contact met ons op.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.