+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

MUZIEK VOOR BEDRIJVEN

Verhoog je klantbeleving met volledig gelicentieerde, reclamevrije muziek voor bedrijven.

IN-STORE MUZIEK DIE BIJ JE BEDRIJF PAST

ONTWERP JE EIGEN MERKGELUID

Muziek heeft de kracht om emotionele connecties te creëren en je publiek te betrekken, merkloyaliteit op te bouwen en je klanten in de stemming te brengen om te kopen.

Stel je eigen branded mixen samen uit ‘s werelds grootste bibliotheek met volledig gelicentieerde muziek voor zakelijk gebruik. Kies uit honderden subgenres en stem het geluid naar wens af. Ideaal voor degenen die hun geluid volledig willen beheren. Kies uit 160+ professioneel ontworpen afspeellijsten, elk volledig geproduceerd en regelmatig ververst.

De grootste muziekbibliotheek in de industrie

Eindeloze mogelijkheden voor elk publiek en elke branche. Volledig gelicentieerd voor zakelijk gebruik.

Toegang tot professionele muziekontwerpers

Creëer een volledig op je merk afgestemde en unieke soundtrack met onze muziekexperts.

Ongeëvenaarde controle en flexibiliteit

Heb zoveel (of zo min mogelijk) betrokkenheid en invloed op je muziek als je wilt. Het is jouw keuze.

INTUÏTIEF EN VEILIG WEBGEBASEERD PLATFORM

Of je het nu wilt instellen en vergeten of een hands-on benadering wilt, ons eigen softwareplatform Harmony™ biedt je ongeëvenaarde flexibiliteit en een wereld aan programmeeropties – allemaal ondersteund door de meest betrouwbare en veelzijdige muziek streaming technologie in de branche.

Neem volledige controle over je in-store muziek- en mediaoplossingen met ons end-to-end muzieksysteem voor bedrijven.

Veilig. Betrouwbaar. Intuïtief. Harmony maakt het beheren van je muziek eenvoudiger dan ooit.

Maximale betrouwbaarheid

Veilige, betrouwbare technologie met minimaal gebruik van internetbandbreedte en naadloze weergave.

Intuïtief alles-in-één softwareplatform

Gecentraliseerd & mobielvriendelijk content management systeem – geen behoefte aan meerdere leveranciers of meerdere logins.

Wereldwijde ondersteuning en proactief toezicht

Wij kunnen helpen met de fysieke installatie van hardware, onderhoud verzorgen en een wereldwijd ondersteuningsnetwerk bieden voor snelle oplossingen.

VOLLEDIG ONTWORPEN VOOR COMMERCIEEL GEBRUIK

Als het gaat om achtergrondmuziek voor bedrijven, is niets vergelijkbaar met professionele muziekoplossingen van Mood Media.

Belangrijkste kenmerken Muziek voor Bedrijven door Mood Media
Volledig gelicenseerde muziek voor zakelijk gebruik check
Geen advertenties of onderbrekingen check
Minder herhalingen – geen herhaling van afspeellijsten check
Ongewenste en expliciete content filteren check
Aangepaste schema’s maken check
Gepersonaliseerde afspeellijsten check
Betrouwbare verbinding check
Mogelijkheid om audioberichten op te nemen check
Mobiele controle check

MEER MAATWERK, MEER CONTROLE

Krijg toegang tot professioneel samengestelde muziekafspeellijsten uit een groot aantal genres, of stel je eigen branded mixen samen. De mogelijkheden zijn eindeloos en volledig gelicenseerd voor zakelijk gebruik.

Klik hieronder om te luisteren naar voorbeelden van onze zakelijke muziek.

MUZIEK VOOR BEDRIJVEN FAQS

Nieuw bij muziek voor bedrijven? Hier zijn enkele veelgestelde vragen om u te helpen dit krachtige marketinginstrument beter te begrijpen.

Wat is muziek voor het bedrijfsleven?

Music for business is een dienst die muziek onder licentie levert voor gebruik in commerciële ruimtes zoals retail, restaurants en kantoren. De dienst biedt een verscheidenheid aan muziekopties, waaronder aangepaste afspeellijsten en genre-specifieke kanalen, ontworpen om een specifieke sfeer of stemming binnen uw bedrijf te creëren. Achtergrondmuziek helpt u een unieke en gedenkwaardige ervaring te creëren voor uw klanten en tegelijkertijd uw bedrijf wettelijk in orde te houden. U kunt zelfs werken met een speciale Music Designer die u helpt een unieke soundtrack voor uw merk te creëren.

Waarom is muziek voor bedrijven belangrijk?

Muziek kan een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van de algemene klantervaring, het verbeteren van de klantenbinding en het verhogen van de verkoop. Het kan helpen een specifieke sfeer of stemming in uw bedrijf te creëren, die op zijn beurt het gedrag van de klant kan beïnvloeden en de algehele winkelervaring kan verbeteren. Studies hebben aangetoond dat 78% van de consumenten wereldwijd “een aangename winkelsfeer” aanhaalt als een belangrijke factor om fysieke winkels te verkiezen boven online winkelen. Bovendien helpt onze dienst muziek voor bedrijven u te voldoen aan de wetten op het auteursrecht, zodat u zeker weet dat u muziek afspeelt met een volledige licentie in uw commerciële ruimtes.

Hoe kies ik de juiste muziek voor mijn bedrijf?

Het kiezen van de juiste muziek voor uw bedrijf hangt af van verschillende factoren, waaronder het soort bedrijf dat u hebt, uw doelgroep en de sfeer die u wilt creëren. Als u bijvoorbeeld een toprestaurant runt, kunt u kiezen voor meer verfijnde en verfijnde muziek die past bij de chique sfeer, terwijl een modewinkel misschien kiest voor meer vrolijke en populaire muziek. Onze muziekdeskundigen staan klaar om u te helpen de perfecte afspeellijst voor uw ruimte te selecteren. Ze werken met u samen om de juiste genres, artiesten en nummers te identificeren die passen bij uw merk en klantenbestand. Met de juiste muziekkeuze kunt u ervoor zorgen dat uw merk opvalt en een uitnodigende en gedenkwaardige sfeer creëert voor uw klanten.

Heb ik een muzieklicentie nodig voor mijn bedrijf?

Ja, je hebt een muzieklicentie nodig om legaal commerciële muziek af te spelen in je zaak. Door muziekdiensten te gebruiken die bedoeld zijn voor persoonlijk gebruik, overtreedt u de licentiewetgeving en ontloopt u licentiekosten, waardoor uw bedrijf flinke boetes tegemoet kan zien. U kunt hier meer lezen over het belang van een goede vergunning. Mood Music for Business levert muziek onder licentie die de naleving waarborgt van de auteursrechten in het land of de landen waarin u actief bent.

Hoeveel kost een muzieklicentie voor mijn bedrijf?

De kosten van een muzieklicentie voor uw bedrijf hangen af van verschillende factoren, waaronder de grootte van uw bedrijf, het aantal locaties en het soort muziek dat u wilt afspelen. Bovendien kunnen de licentiekosten per land verschillen, en beïnvloed worden door factoren zoals plaatselijke wetten op het auteursrecht en voorschriften van de muziekindustrie. Mood Music for Business biedt een reeks licentie-opties voor verschillende zakelijke behoeften en budgetten en ons team van experts kan u helpen bij het licentieproces in uw specifieke regio. Neem contact op met ons verkoopteam voor een offerte voor uw bedrijf en locatie.

Kan ik de muziek aanpassen aan mijn bedrijf?

Ja, u kunt de muziek volledig aan uw bedrijf aanpassen door specifieke afspeellijsten of genres te selecteren die bij uw merk passen. Wij bieden ook de mogelijkheid om aangepaste berichten of advertenties toe te voegen aan de muziekstroom om uw klanten nog meer te betrekken en zelfs een extra inkomstenstroom voor uw bedrijf te creëren via advertentie-integraties van derden.

MID-MARKET EN ENTERPRISE: ONTDEK HET GELUID VAN JE BEDRIJF

Wil je weten welke muziek geschikt is voor jouw bedrijf? Vraag een GRATIS Audio Identity Profile aan bij onze professionele Music Designers, en ontdek wat het beste werkt voor jouw merk.

Wij koppelen u aan een toegewijde Music Designer die samen met u een unieke soundtrack voor uw merk en een gepersonaliseerd radiostation in de winkel creëert dat regelmatig wordt bijgewerkt. Het resultaat is een schitterende weerspiegeling van je merk en een onvergetelijke klantbeleving.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP OM TE BEGINNEN

Verhoog je merk- en klantbeleving met muziek.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.