+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

BRANDED MUZIEK VOOR BEDRIJVEN

Versterk je merkbeleving met branded muziekprogramma’s voor jouw bedrijf.

Vermaak je klanten met op maat gemaakte muziekprogramma’s die speciaal voor jouw merk zijn ontworpen.

CUSTOM MUZIEKPROGRAMMA’S

Werk samen met ons toegewijde team van wereldwijde muziekcuratoren en DJ’s om een kenmerkend muziekprogramma te ontwikkelen, exclusief voor jouw merk. Ons hoogste niveau van maatwerk stelt je in staat om een sterkere verbinding op te bouwen met je klanten en werknemers, percepties vorm te geven, gedrag te activeren en bedrijfsresultaten te stimuleren.

HOE BRANDED MUZIEK VOOR BEDRIJVEN WERKT

Ons vermogen om merkgedreven muziekstrategieën te creëren voor klanten met meerdere locaties is ongeëvenaard met afspeellijsten die met een doel en intentie zijn gebouwd; een geweldige afspeellijst werkt niet in willekeurige volgorde.

We brengen je in contact met één van onze professionele Music Supervisors die de unieke behoeften, persoonlijkheid, klantenkring en sfeer in de winkel van jouw merk verkent.

Nadat we de belangrijkste inzichten voor het project hebben vastgesteld, voeren we onderzoek en gegevensanalyse uit om te bepalen welke muziek de doelgroep het meest aanspreekt, de ideale sfeer ondersteunt en in lijn is met het merk. Vervolgens bouwen we een muziekprogramma op maat, track voor track, uit de grootste muziekbibliotheek in de branche. Daarna stemmen we de afspeellijst helemaal af op jouw wensen en zorgen we ervoor dat deze perfect is en een unieke band heeft met je merk, je klanten en je werknemers.

  • Consultatieve diensten met ons toegewijde team van wereldwijde Music Supervisors
  • Een branded muziekafspeellijst die volledig is gelicentieerd voor commercieel gebruik, gescreend op teksten en content en 100% reclame-vrij.
  • Maandelijkse programma-updates en periodieke ontwerpaanpassingen om te voldoen aan je veranderende bedrijfsbehoeften
  • Online management, planning en automatische updates
  • Naadloos geleverd en geüpdatet

EENVOUDIG CONTENTBEHEER

ÉÉN OPLOSSING. EINDELOZE MOGELIJKHEDEN.

Zeg vaarwel tegen meerdere partners en verschillende besturingssystemen. Maak kennis met Harmony, het next-generation Brand Experience platform. De end-to-end brandingoplossing voor muziek, messaging en Digital Signage. Het beheer van je in-store media was nog nooit zo eenvoudig, slim en betaalbaar. Creëer en beheer je klantbeleving in harmonie.

Onze Branded Muziek klanten

Van retail en de gezondheidszorg tot horeca, fitness en tal van andere industrieën, honderden wereldwijd en nationaal bekende merken vertrouwen op Mood voor muziekontwerp op maat. Sterker nog, we maken track-voor-track afspeellijsten voor meer bedrijven dan welke andere aanbieder dan ook.

Mood Branded Muziek klanten
Neem vandaag nog contact met ons op en breng het ware geluid van je merk tot leven met aangepaste muziek van Mood Media.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.