+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

DIGITAAL
SIGNAGE

Breng uw merk tot leven met professionele Digital Signage die ontworpen is om uw klanten en werknemers te betrekken en te inspireren.

Zie het verschil dat Digital Signage kan maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Zie het verschil datDigital Signage kan maken.

Bedrijven over de hele wereld gebruiken Digital Signage om onvergetelijke klantervaringen te creëren. Als wereldwijde marktleider voor Digital Signage ontwerpen wij visuele ervaringen die merken helpen de volgende generatie van consumentenbetrokkenheid te creëren – waardoor elk moment persoonlijker en elke ervaring boeiender wordt. Lees hieronder meer en neem contact op om te horen wat wij voor jouw merk kunnen betekenen.

DIGITAL SIGNAGE OPLOSSINGEN

De sky is de limit met Digital Signage. Bekijk onze opties hieronder en vind de oplossing die bij uw bedrijf past.

SCHERMEN VAN COMMERCIËLE KWALITEIT

Schakel klanten in met duurzame en betrouwbare hardware waarop u kunt rekenen.

VIDEO WALLS

Ontdek zelf hoe multi-screen videowalls de wow-factor in uw bedrijf kunnen brengen.

DIGITALE MENUBORDEN

Eenvoudig te lezen en gemakkelijk bij te werken, digitale menuborden kunnen klanten boeien en uw ROI verbeteren.

DIGITAL SIGNAGE OP DE WERKPLEK

In de kantine of op kantoor kan digital signage uw werknemers informeren en vermaken.

SOFTWARE VOOR DIGITALE BEWEGWIJZERING

Neem volledige controle over uw on-site media-oplossingen met Harmony – ‘s werelds eerste en enige end-to-end Brand Experience Platform. Krijg toegang tot ons mobielvriendelijke, eigen content management systeem en beheer eenvoudig uw visuele content met één enkele login – dit alles ondersteund door de meest betrouwbare en veelzijdige technologie in de industrie, ontworpen voor digital signage.

Eenvoudig te gebruiken

Met een mobielvriendelijk, intuïtief dashboard en één login maakt Harmony het beheer van uw digital signage eenvoudiger dan ooit.

templates en aanpassingen

Stel het in en vergeet het of kies voor een hands-on aanpak met honderden opvallende sjablonen en onbeperkte aanpassingsmogelijkheden.

Monitor prestaties

Met onze rapportage- en analysemogelijkheden kunt u al uw apparaten beheren en controleren, hoe groot of klein uw aanwezigheid ook is.

DIGITAL SIGNAGE SPELER

Flexibele software vereist veelzijdige hardware. Daarom wordt Harmony ondersteund door onze alles-in-één audio & visuele mediaspeler. De betrouwbare, robuuste en veilige Harmony Digital Media Player ondersteunt muziek, audioberichten en Digital Signage.

De nieuwste technologie gebruiken

Met 4k video en wifi mogelijkheden maakt de geavanceerde technologie van Harmony het weergeven van opvallende content eenvoudig en toegankelijk.

Betrouwbaar & Betaalbaar

Dankzij onze kosteneffectieve en betrouwbare hardware hoeft u zich nooit zorgen te maken over storingen, blunders of onderbrekingen.

Beveiligd

Beveiligingsmaatregelen zoals CrowdStrike EDR en SOC2 Compliance zorgen ervoor dat uw gegevens altijd veilig en beschermd zijn.

DIGITAL SIGNAGE FAQS

Nieuw bij Digital Signage? Hier zijn enkele veelgestelde vragen om u te helpen dit krachtige reclame-instrument beter te begrijpen.

Wat is Digital Signage?

Simpel gezegd is het precies wat het klinkt: bewegwijzering op een digitaal scherm. Digital signage displays, ook wel electronic signage genoemd, kunnen traditionele gedrukte media zoals menu’s en posters vervangen door opvallende digitale inhoud op high-definition schermen die een boeiende en meeslepende ervaring creëren.

Waarom is Digital Signage belangrijk?

Mensen zijn van nature visuele wezens. Wij worden ongelooflijk aangetrokken door visuele inhoud. De aantrekkingskracht van digital signage is zo sterk dat het zelfs de aandacht van onze telefoons kan wegtrekken. In feite zegt 26% van de shoppers dat aantrekkelijke digitale inhoud hun aankoopbeslissingen beïnvloedt, en 22% zegt daardoor langer te winkelen. Dit vermogen om een publiek aan te trekken maakt digital signage displays tot een onmisbaar instrument om uw merk te promoten en uw verkoop te stimuleren, terwijl u de aandacht afleidt van de concurrentie.

Hoe werkt Digital Signage?

Inhoud wordt naar het scherm gestuurd vanaf een digital signage speler op dezelfde manier als uw kabelbox thuis op uw TV is aangesloten. De mediaspeler slaat de inhoud op die wordt geüpload en beheerd via digital signage software. Met inhoudbeheersoftware kunt u bepalen hoe en wanneer inhoud op het scherm wordt weergegeven.

KOM IN CONTACT MET ONS

Verbeter je klantbeleving met Mood Media.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.