015 744 100 Support Login

MOOD:DIGITAL SIGNAGE

ENGAGE. INFORMEER.

VERKOOP MEER.

Van gepersonaliseerde digital signage software tot op maat gemaakte content, digitale menuborden, videowalls, kiosken en touch-screen displays, digital signage oplossingen van Mood transformeren de manier waarop klanten je bedrijf zien.

WAT IS DIGITAL SIGNAGE?

Deze technologie, ook bekend als narrowcasting of beeldschermcommunicatie, is het weergeven van digitale video content of digitale beelden op een scherm. Sommigen noemen het zelfs electronice signage. Hoe je het ook noemt, digital signage-oplossingen bieden een ongelooflijke flexibiliteit en hebben het potentieel om een krachtige impact op jouw bedrijf te hebben.

In plaats van traditionele gedrukte advertenties, menu’s, posters of uithangborden, worden de digitale beelden en video’s waaruit de signage bestaat (of “digitale content”), weergegeven op een high-definition scherm, of een reeks displays.

Content wordt naar het scherm gestuurd vanaf een mediaspeler (of “digital signage player”) op dezelfde manier als je decoder thuis op je TV is aangesloten. De mediaspeler slaat de content op die wordt aangestuurd door cloudgebaseerde digital signage software die bepaalt hoe de content op het scherm wordt weergegeven. Dat is het in een notendop, maar als je meer informatie wenst, neem dan contact met ons op of lees ons artikel, “Wat is Digital Signage?”

digital signage, electronic signage, software voor digital signage
WAAROM MOOD DIGITAL SIGNAGE

Promoot. Informeer. Entertain. De mogelijkheden zijn eindeloos en de resultaten zijn aanzienlijk met digital signage oplossingen van Mood. We zijn een echte end-to-end provider, van compleet systeemontwerp, software, hardware en content tot service en support. Betrouwbaarheid en gemak zijn nog maar het begin wanneer je samenwerkt met Mood.

  • BEST-IN-CLASS OPLOSSINGEN VOOR ELKE SCHAAL
  • PROFESSIONELE TEMPLATES VOOR ELKE TOEPASSING
  • FULL-SERVICE DIGITAL SIGNAGE CONTENTCREATIE EN BEHEER
  • GEBRUIKSVRIENDELIJKE DIGITAL SIGNAGE SOFTWARE
  • PROFESSIONEEL DESIGN, INSTALLATIE EN SERVICE
digital signage, electronic signage, software voor digital signage

CONTENT MANAGEMENT, MAAR DAN MAKKELIJK

De digital signage oplossingen van Mood bieden een online content management platform dat snel, eenvoudig en betrouwbaar is Ontwerp content als een pro met behulp van professionele templates. Plan en wijzig videocontent in een handomdraai op één locatie of binnen je hele netwerk. Creëer doelgerichte campagnes die krachtige resultaten opleveren.

MOOD TV

Elimineer advertenties van concurrenten, vermaak klanten en stimuleer de verkoop. Toon eenvoudig branded videocontent naast populaire, korte televisieprogramma’s. Mood TV is de betaalbare oplossing die je de controle geeft.

DIGITALE MENUBORDEN

Mood biedt een uitgebreide reeks digital signage oplossingen, waaronder digitale menuborden met bekroonde graphics en CGI-animatie die je menu tot leven laten komen voor jouw klanten. Dynamische digital signage-displays promoten add-ons met een hoge marge, stellen seizoensartikelen voor en zorgen voor impulsaankopen voor een maximale ROI. Klik hieronder om meer te weten te komen over hoe de digitale menuborden van Mood jouw restaurant kunnen helpen om de verkoop te stimuleren en de klantbeleving te verbeteren.

video walls, digital signage, digital signage software

VIDEO WALLS

Breng de wow-factor naar je bedrijf en creëer een beleving die je klanten nooit zullen vergeten. Of je nu betegelde digital signage displays wilt met meerdere schermen, grote enkelvoudige systemen of een oplossing daartussenin, Mood heeft alles wat je nodig hebt om een blijvende indruk te maken – hardware, software en installatie. Ga voor groots met video walls van Mood.

DIGITAL SIGNAGE OP DE WERKPLEK

Verbeter de communicatie met het personeel en trek hun aandacht met Mood’s Workplace Digital Signage

Erken een goed uitgevoerde taak, geef vacatures en veiligheidstips weer, deel HR-informatie of bied gewoon entertainment van hoge kwaliteit in de kantine – Mood kan je helpen met kosteneffectieve digital signage-oplossingen die je personeel op een consistente manier betrekken en informeren.

SMART DIGITAL SHELVING™

Inspireer aankoopbeslissingen als nooit tevoren met Smart Digital Shelving. Deze innovatieve technologie beschikt over fascinerende 4K/Ultra HD-beelden en past naadloos bij rekken in jouw winkel. Transformeer de klantbeleving en zorg voor maximale omzet.

SCHERMEN VAN COMMERCIËLE KWALITEIT

Standaard HD-schermen die thuis worden gebruikt, bieden niet de prestaties, betrouwbaarheid en resolutie die nodig zijn voor zakelijk gebruik. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van de scherpste prijzen voor innovatieve technologie van toonaangevende commerciële schermfabrikanten.

Zie het verschil met Mood

Maak gebruik van de kracht van digital signage in je bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Naam*
Privacybeleid*
Blijf in contact
This field is for validation purposes and should be left unchanged.