+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

DIGITAL SIGNAGE SOFTWARE

EENVOUDIG IN GEBRUIK. GROTE RESULTATEN.

Haal de resultaten die je nodig hebt uit je schermen met Mood Harmony™- de innovatieve software voor digital signage van Mood.

Betrouwbaar en eenvoudig in gebruik, met Harmony heb je controle over je Digital Signage. Intuïtieve drag-and-drop functionaliteit maakt het eenvoudig om snel content te beheren.

Ontdek het verschil dat onze Harmony Digital Signage Software kan maken.

Wat is software voor Digital Signage?

Digital signage is een soort elektronisch beeldscherm dat informatie, advertenties en andere content presenteert met behulp van multimedia zoals afbeeldingen, video’s en tekst. Digital signage software verwijst naar de softwareoplossingen die deze schermen aansturen, zodat gebruikers content kunnen maken, beheren en weergeven op digital signage schermen.

De flexibiliteit en veelzijdigheid van digital signage software maken het een waardevol hulpmiddel voor bedrijven die de communicatie willen verbeteren en hun publiek op nieuwe en innovatieve manieren willen betrekken, maar ook de productiviteit en het moreel van werknemers willen verhogen.

Deze technologie wordt steeds populairder als vervanging voor traditionele vormen van gedrukte en papieren visuele bewegwijzering. Bedrijven gebruiken digital signage om de klantbeleving te verbeteren en de communicatie met hun publiek te verbeteren.

Gebruiksvriendelijke software voor digital signage

Mood Media is een end-to-end digital signage provider voor merken over de hele wereld en biedt alles wat je nodig hebt om je publiek te boeien met de kracht van Mood Harmony – het Brand Experience Platform™.

Onze Harmony Digital Signage Software biedt:

 • Innovatieve digital signage spelers
 • In-house content management en creatieve content ontwikkeling
 • Commerciële beeldschermen van Samsung, LG, Phillips en meer
 • Professionele schermbeugels ontworpen voor zakelijk gebruik
 • Installatie en service in meer dan 100 landen en elke postcode in de V.S.
 • Responsieve ondersteuning en uitgebreide online ondersteuningsbronnen
digital signage software

De juiste software voor digital signage kiezen

Digital Signage software is geen one-size-fits-all oplossing. Daarom bieden we onze klanten een contentcontrolesysteem waarmee je je digital signage, muziek en berichten kunt beheren vanaf één gebruiksvriendelijk apparaat, met één enkele aanmelding.

HARMONY AANPASSEN AAN JE BEHOEFTEN
Mood Harmony biedt je een ongeëvenaarde flexibiliteit om te voldoen aan al je behoeften op het gebied van digital signage software.

 • Kies uit een verscheidenheid aan gestroomlijnde digital signage templates
 • Plan content in per dagdeel
 • Upload gemakkelijk je eigen afbeeldingen
 • Implementeer Video-on-Demand
 • Creëer een doorzoekbare contentbibliotheek
 • Beheer content op afstand met veilige cloud-gebaseerde technologie
 • Geniet van snelle service en deskundige ondersteuning

Top Digital Signage Software

Als je op zoek bent naar de beste software voor digital signage, heb je een platform nodig dat je de flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden biedt om te voldoen aan de behoeften van je bedrijf. Met Mood Harmony weet je zeker dat je je visuele landschap optimaal benut. Dit zijn slechts een paar van de manieren waarop je met Mood volledige controle hebt over je digital signage.

MAAK JE EIGEN TEMPLATE
Laat je digital signage eruitzien én aanvoelen als je merk. Kies uit honderden slanke, bewerkbare templates of laat Mood er een voor je maken.

 • Bestaande templates aanpassen
 • Afbeeldingen, RSS-feeds en video’s toevoegen
 • Zoek op logo, foto en trefwoorden
MONITORING IS SUPER SIMPEL
Je bent altijd op de hoogte van de prestaties van je oplossing dankzij de monitoring- en statistische functies van Harmony.

 • Afspeellijsten opnieuw laden en spelers op afstand opnieuw opstarten
 • Bekijk uptime, vrij geheugen, rapportstatistieken en screenshots
 • Proof-of-play rapporten, apparaat connectiviteit en meer

MAXIMALISEER JE SCHERMEN
Kies uit verschillende zone-indelingen om de schermruimte te maximaliseren. Digital Signage software is nog nooit zo flexibel geweest – of zo eenvoudig.

 • Stem je visuals af op je ruimte
 • Meerdere zone-indelingen
 • Gemakkelijk aan te passen
BEPALEN WIE JE CONTENT BEHEERT
HARMONY maakt het eenvoudig om de gebruikersrechten en rollen toe te wijzen die het beste zijn voor je bedrijf. Deze functie is vooral belangrijk voor bedrijven met meerdere locaties en merken die nationaal of wereldwijd actief zijn.

 • Flexibele toestemmingsinstellingen
 • Wijzig per groep of locatie
 • Maximale beveiliging van content

Software Digital Signage

Digital signage software wordt in veel verschillende sectoren gebruikt. Een veelgebruikte toepassing is voor reclame- en marketingdoeleinden, waarbij bedrijven gerichte advertenties en promoties kunnen weergeven op digital signage-schermen. Markeer nieuwe producten of vestig de aandacht op lopende verkopen en speciale aanbiedingen.

Digital signage software kan ook worden gebruikt voor informatieve doeleinden, zoals het weergeven van bewegwijzering en gidsinformatie in openbare ruimtes zoals hotels en winkelcentra. In instellingen voor de gezondheidszorg kan digital signage worden gebruikt om wachttijden van patiënten in realtime bij te houden of om belangrijke informatie over gezondheid en veiligheid weer te geven aan patiënten en bezoekers.

Een ander gebruik van digital signage software is voor interne communicatie binnen een bedrijf of organisatie. Digital signage schermen kunnen worden gebruikt om bedrijfsnieuws en aankondigingen weer te geven, maar ook om werknemers te voorzien van training en educatief materiaal. In productie- en industriële omgevingen kan digital signage software worden gebruikt om productieschema’s en prestatiecijfers weer te geven aan werknemers op de fabrieksvloer. In restaurants kan Digital Signage worden gebruikt voor keukencommunicatie en als digitaal menubord. In snelbedieningsrestaurants om de snelheid van de drive-thru en de nauwkeurigheid van bestellingen te controleren.

digital signage software

Beste Digital Signage Software

Het bepalen van de beste digital signage software is subjectief en hangt af van de specifieke behoeften en doelen van het bedrijf of de organisatie. Bij het evalueren van softwareoplossingen voor digital signage is het belangrijk om factoren zoals gebruiksgemak, beschikbare functies, schaalbaarheid en prijs in overweging te nemen. Enkele populaire functies in digital signage software zijn tools voor het maken van content, real-time gegevensintegratie en planningsopties.

Het is ook belangrijk om na te denken over het niveau van technische expertise dat nodig is om de digital signage software te gebruiken en te beheren. Sommige oplossingen zijn gebruiksvriendelijker en vereisen minder technische kennis, terwijl andere meer geavanceerde functies bieden maar een hoger niveau van technische expertise vereisen. Uiteindelijk is de beste software voor digital signage de software die voldoet aan de unieke behoeften en vereisten van je bedrijf en die de nodige functies en mogelijkheden biedt om je doelen te bereiken.

Top toepassingen voor Digital Signage software

Er zijn veel verschillende manieren om digital signage in je voordeel te gebruiken. Dit zijn slechts enkele van de populairste toepassingen van digital signage software in een zakelijke omgeving.

Reclame en promotie:
Digital signage kan worden gebruikt om producten en diensten te promoten, merkbekendheid te creëren en de verkoop te verhogen. Bedrijven kunnen dynamische en aantrekkelijke content weergeven die de aandacht van potentiële klanten trekt en hun waardepropositie communiceert.
w
Interne communicatie:
Digital signage kan worden gebruikt om te communiceren met werknemers en actuele informatie te verstrekken over bedrijfsnieuws, -beleid en -evenementen. Dit kan de betrokkenheid van werknemers verbeteren en een gemeenschapsgevoel op de werkplek helpen creëren.
Bewegwijzering en routebeschrijving:
Digital signage kan worden gebruikt voor bewegwijzering binnen een bedrijfsomgeving, zodat bezoekers en werknemers gemakkelijk door grote of complexe gebouwen kunnen navigeren. Dit kan de beleving van bezoekers verbeteren en de tijd die nodig is om de gewenste locatie te vinden verkorten.

Training van werknemers:
Digital signage kan worden gebruikt om werknemers te voorzien van training en educatief materiaal, zoals veiligheidsprocedures, productinformatie en bedrijfsbeleid. Dit kan helpen om trainingen tussen afdelingen te standaardiseren en ervoor te zorgen dat werknemers toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben om hun werk effectief uit te voeren.

e
Wachtrijbeheer:
Digital signage kan worden gebruikt om real-time wachttijden en informatie over wachtrijen weer te geven, waardoor de beleving van de klant wordt verbeterd en de waargenomen wachttijden worden verminderd. Bedrijven kunnen digital signage gebruiken om de klantenstroom te beheren en drukte in wachtruimten te verminderen.
Entertainment:
Digital Signage is geweldig om gasten te vermaken. Het vermogen van beelden om onze aandacht te trekken is onmiskenbaar. Bedrijven kunnen digital signage gebruiken in plaats van traditionele vormen van televisie-entertainment om klanten betrokken te houden terwijl ze hun zaak bezoeken.

Digital Signage Cloud Software

Digital signage cloud software is een type softwareoplossing waarmee bedrijven content op digital signage displays kunnen beheren en weergeven vanaf een gecentraliseerd, cloud-gebaseerd platform. Met digital signage cloud software zoals Harmony kunnen bedrijven content creëren en plannen, meerdere displays vanaf één locatie beheren en de prestaties van displays in real-time controleren.

Cloud-gebaseerde digital signage software-oplossingen bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele, on-premise software-oplossingen. Cloud-gebaseerde oplossingen zijn meestal flexibeler en schaalbaarder, zodat bedrijven naar behoefte displays kunnen toevoegen of verwijderen en content en schema’s kunnen aanpassen. Ze bieden ook een verbeterde toegankelijkheid en gebruiksgemak, omdat gebruikers vanaf elk apparaat met een internetverbinding toegang hebben tot het platform. Daarnaast bieden cloud-gebaseerde oplossingen vaak lagere aanloopkosten en vereisen ze minder hardware en IT-infrastructuur, waardoor ze een meer kosteneffectieve oplossing zijn voor bedrijven van elke omvang.

HARMONY is een single-source oplossing voor al je digital signage cloud software behoeften, evenals ongelooflijke muziek afspeellijsten en informatieve audio boodschappen. HARMONY vereist slechts één login om te gebruiken, of je nu één locatie hebt of honderden.

CASE STUDIES

Trek de aandacht van jouw klanten. Laat je bedrijf groeien.

Ace Grote Meren

Pandora Jewelry

VRAAG EEN GRATIS DEMO AAN

Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze experts jou tonen hoe eenvoudig – en betaalbaar – Digital Signage kan zijn.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.