+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

Vertrouw op ONZE AV ERVARING

Wees gerust met audiovisuele oplossingen van de wereldmarktleider.

Innovatieve technologie. Robuuste hardware. Ervaring en experise. Als het gaat om commerciële audiovisuele systemen, levert Mood uitgebreide oplossingen waar je bedrijf op kan vertrouwen. Van ontwerp en installatie tot lokale service en ondersteuning, wij staan je bij elke stap terzijde.

AUDIOVISUELE SYSTEMEN

Een doeltreffend AV-systeem vereist apparatuur, ontwerp en installatie die zijn gemaakt om te voldoen aan de eisen van de commerciële omgeving. Beleving en expertise zijn belangrijk, dus het is goed om te weten dat Mood meer commerciële audiovisuele systemen heeft ontworpen en geïnstalleerd dan wie dan ook ter wereld. Genoeg gezegd.

DRIVE-THRU SYSTEMEN & ONDERHOUD

Snelle, kristalheldere transacties. Betrouwbaarheid. Gemoedsrust. De MOOD Drive Thru-systemen en onderhoudsprogramma’s helpen je om de snelheid en prestaties te maximaliseren, zodat de auto’s doorrijden en telkens weer terugkomen.

Sound Masking

Bescherm de privacy van klanten en patiënten, stimuleer de samenwerking tussen medewerkers, verhoog de concentratie en voldoe aan de HIPAA- en andere branchevoorschriften – kritieke factoren in medische, financiële, juridische en open kantooromgevingen.

SCHERMEN VAN COMMERCIËLE KWALITEIT

Standaard HD-schermen die thuis worden gebruikt, bieden niet de prestaties, betrouwbaarheid en resolutie die nodig zijn voor zakelijk gebruik. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van de scherpste prijzen voor innovatieve technologie van toonaangevende commerciële schermfabrikanten.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Verbeter je klantbeleving met de kracht van systeemoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.