+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

MOOD:HOSPITALITY

VERTROUWEN OPBOUWEN. OMZET VERHOGEN. VERGROOT UW KLANTENKRING. VEREENVOUDIG.

Verhoog de bezettingsgraad, verhoog de omzet en laat uw gasten terugkomen dankzij een boeiende, multi-zintuiglijke beleving. Als ’s werelds toonaangevende leverancier van media-oplossingen voor de hospitality sector, maakt Mood het gemakkelijk om verder te gaan dan platina-normen en de gastbeleving te verbeteren als nooit tevoren.

GEBUNDELDE OPLOSSINGEN & PAKKETTEN VOOR UW MERK

Digital Signage – Muziek – On-Hold Messaging – Geurmarketing – AV-systemen

DE VERTROUWDE HOTEL MEDIA PROVIDER

We zijn er trots op dat we meer dan 18.000 hospitality locaties over de hele wereld bedienen, waaronder alle grote horecamerken en duizenden onafhankelijke hoteliers.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom steeds meer hospitality merken een beroep doen op Mood Media om hun gastbeleving te verbeteren.

WAAROM MOOD?

WERELDWIJD PROJECTMANAGEMENT EN SUPPORT

Met een dekking van meer dan 100 landen heeft Mood de middelen om professioneel projectmanagement en wereldwijde ondersteuning te bieden voor uw gehele footprint.

STRATEGISCHE CONSULTATIEVE BENADERING

Dankzij onze strategische, adviserende aanpak kunnen wij voor al onze klanten op maat oplossingen ontwikkelen. We werken eraan om een diepgaand inzicht te krijgen in uw merk, doelgroep en bedrijfsdoelen, zodat u een krachtige gastbeleving kunt implementeren die resultaten oplevert.

TOEGEWIJD ACCOUNTBEHEER & SUPPORT

Wanneer u samenwerkt met Mood, krijgt u de dagelijkse ondersteuning van een team dat erop gericht is u te helpen bij het uitvoeren van een effectieve strategie voor de gastbeleving.

CONSISTENTE MERKBELEVING

Mood heeft ervaring in het implementeren van een consistene en efficiënte merkbeleving – lokaal en wereldwijd. Onze leveringsplatforms bieden gecentraliseerde controle over de content en flexibiliteit op bedrijfs-, regionaal en locatieniveau.

SINGLE-SOURCE MEDIA PROVIDER

Mood maakt het gemakkelijk en betaalbaar om de hele gastbeleving te verbeteren, met muziek, voice messaging, digital signage, AV systemen, geurmarketing en meer. U consolideert leveranciers, beperkt risico’s en maakt gebruik van schaalvoordelen.

BETROUWBARE, INNOVATIEVE PLATFORMS

Met Mood Harmony™ kunt u eenvoudig uw Muziek, Messaging en Digital Signage beheren via een innovatief, webgebaseerd platform – zodat u intuïtieve, bedrijfsbrede controle hebt over wat uw gasten zien en horen in uw bedrijf.

VERKEN DE MOGELIJKHEDEN

Download onze brochure ‘Hospitality Solutions’ en ontdek hoe Mood u kan helpen:

Bouw VERTROUWEN op en verhoog de bezettingsgraad
Verhoog uw OMZET en maximaliseer de uitgaven van uw gasten
Verhoog LOYALITEIT en moedig herhaalde boekingen aan
VEREENVOUDIG workflows en verhoog de productiviteit van medewerkers

UW MERKBELEVING EENVOUDIG GEMAAKT

Neem de volledige controle over uw media-oplossingen met Harmony – ’s werelds enige Brand Experience Platform. Krijg toegang tot ons mobielvriendelijke CMS en beheer eenvoudig uw muziek, messaging en digital signage. Creëer, plan en wijzig content voor één locatie of uw volledige voetprint. Ondersteund door onze robuuste en betrouwbare audiovisuele mediaspeler, kunt u alle media-elementen van uw merkbeleving in volledige harmonie afspelen.

MUZIEK VOOR HOTELS

Druk de sfeer van uw unieke merk uit en maak op emotioneel niveau contact met uw gasten. Kies uit handgemaakte programma’s, flexibele streamingopties of stel uw eigen afspeellijst samen voor een eigen soundtrack die uw gasten nergens anders zullen horen.

 • ’s Werelds grootste muziekbibliotheek van nummers en programma’s
 • Volledig gelicenseerd en gescreend voor zakelijk gebruik
 • Naadloos en regelmatig bijgewerkt
 • Professioneel ontworpen door onze music branding experts

DIGITAL SIGNAGE VOOR HOTELS

Maximaliseer de uitgaven per gast en maak een statement met onze Digital Signage oplossingen. Van video walls en restaurant signage tot virtuele conciërges en digitale gidsen, Mood heeft de oplossingen die u nodig heeft om resultaten te behalen.

Beheer uw content eenvoudig zelf op elke locatie met Mood Harmony, of laat de content door ons maken en beheren. Het was nog nooit zo eenvoudig om uw gasten te boeien.

 • Verhoog de uitgaven van gasten in de bar en het restaurant
 • Leg de nadruk op veiligheid en sanitaire voorzieningen
 • Toon content om de loyaliteit te vergroten
 • Verhoog de productiviteit en het team moreel met back-of-house applicaties

En nog veel meer!

AUDIOVISUELE SYSTEMEN

Maak de gastbeleving compleet met het toegewijde Hospitality AV-team van Mood. Deze groep is gespecialiseerd in geïntegreerd systeemontwerp en installatie, specifiek voor hospitality merken. Werk samen met Mood en profiteer van exclusieve kortingen op commerciële apparatuur van toonaangevende fabrikanten, zoals Bose, LG, Apart en Samsung.

 • Professioneel ontworpen door Hotel AV experts
 • Lokale installatie en service overal ter wereld
 • Robuuste garanties, betaalbare verzekeringsplannen
 • Koop- en lease opties mogelijk

GEURMARKETING VOOR HOTELS

Roep tijdloze herinneringen op en creëer positieve associaties met uw merk. Kies uit meer dan 2.400 verkwikkende geuren, of laat ons een geur op maat ontwikkelen. Bedek ruimtes van 500 tot 100.000 vierkante meter met onze innovatieve geurverspreidingstechnologie.

 • Meerdere geurdiffusers beschikbaar
 • Ontworpen voor zakelijk gebruik
 • Verhoog tevredenheidsscores van gasten

WACHTMUZIEK & MESSAGING

Bied bellers dezelfde gastvrijheid die uw gasten ook krijgen. Beantwoord veelgestelde vragen, beheer het gespreksverkeer en verminder de noodzaak om gesprekken te beëindigen, zodat u beter aan de behoeften van uw gasten kunt voldoen.

 • In-house advies en script schrijven
 • Professionele stemmen die een verscheidenheid aan talen ondersteunen
 • Gemakkelijk proces voor het bijwerken en goedkeuren van berichten
 • Honderden On-Hold Muziekprogramma’s

VERSTERK UW MERK. MAAK CONTACT MET UW GASTEN.

Neem vandaag nog contact met ons op en creëer een consistente, merkgerichte beleving die gasten terug laat komen.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.