+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

CHOICE HOTELS
CASE STUDY

“Het afgelopen jaar hebben veel Choice-hotels zintuiglijke marketingelementen gebruikt om de algehele gastervaring te verbeteren. Of het nu gaat om het integreren van een neutraliserende geur om de chloorlucht in een binnenzwembad te helpen elimineren of het afspelen van uitnodigende achtergrondmuziek om de sfeer in een lobby te verbeteren, steeds meer hoteliers zijn begonnen met het raadplegen van de experts van Mood om een unieke ervaring in hun hotel te creëren.”

– John Montgomery
Account Manager, Franchisenemer Oplossingen Choice Hotels International

OVER CHOICE HOTELS

Choice Hotels International is een van de grootste en meest succesvolle hotelketens ter wereld. Choice heeft momenteel ongeveer 6.200 hotels in franchise, goed voor meer dan 499.000 kamers in de Verenigde Staten en meer dan andere 30 landen. Van hotels met beperkte service tot full-service hotels in de segmenten economy, mid-scale en upscale, de eigendommen van Choice bieden zakenreizigers en vakantiegangers een reeks hoogwaardige verblijfsmogelijkheden in de Verenigde Staten en de rest van de wereld.

SAMENVATTING

  • Achtergrondmuziek
  • On-Hold Berichten
  • Geurmarketing

DOELSTELLING

Choice Hotels International is altijd op zoek om zijn vele merken te onderscheiden van de concurrentie. Elk pand moet voortdurend de algehele merkboodschap versterken, terwijl de nadruk wordt gelegd op de belangrijkste kenmerken van het pand en op de lokale smaak en sfeer.

Door samen te werken met Mood konden we onderzoeken hoe we een verbeterde gastervaring konden creëren door middel van een onderscheidende benadering van experience design in hun franchisegemeenschap.

OPLOSSINGEN

MUZIEK

Mood werkte samen met Choice aan een muziekstrategie met achtergrondmuziek op verschillende plaatsen in de hotels om de stijlvolle sfeer in het pand te versterken.

IN-STORE COMMERCIALS

De berichtoplossingen van Moodhelpen de klanttevredenheid te verhogen door het wachtrijproces te verbeteren en de merkidentiteit te versterken met stemacteurs die de persoonlijkheid van Choice Hotels weerspiegelen.

GEURMARKETING

Geurmarketingoplossingen worden overal in de hotels gebruikt, zowel om te verleiden met uitnodigende geuren als om ongewenste geuren te verdoezelen, zoals het maskeren van de chloorgeur van het binnenzwembad.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Neem vandaag nog contact met ons op om de beleving in jouw hotels naar een hoger level te brengen.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.