+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

ONTDEK HET GELUID VAN JE MERK

Maak gebruik van de kracht van geluidmarketing en creëer de perfecte energie en toon om een consistente merkstem te creëren met commerciële audio-oplossingen.

HARMONY
MUZIEK & BERICHTGEVING

Om de ultieme Klantbeleving te creëren, moet het geluid van je bedrijf volledig in lijn zijn met je merk. Goed nieuws. Wij hebben jouw oplossing met Mood Harmony – jouw volgende generatie Brand Experience Platform. Leun achterover en laat Harmony al het werk doen. De keuze is aan jou.

MUZIEK VOOR BEDRIJVEN

Op zoek naar de hits of een specifiek genre? Misschien heb je een gespecialiseerde mix of een volledig aangepast programma nodig? Wat je tune ook is, Mood heeft de perfecte muziekoplossing voor je merk en budget.

Harmony Music

Geen twee merken klinken precies hetzelfde – of hebben dezelfde muziekbehoeften. Daarom biedt Harmony meerdere programmeeropties, zodat je op elke locatie een kenmerkend geluid kunt leveren. Of je het nu wilt instellen en vergeten of de handen uit de mouwen wilt steken, Harmony biedt je ongeëvenaarde flexibiliteit – allemaal ondersteund door de meest betrouwbare en veelzijdige zakelijke muziektechnologie in de branche.

Aangepaste muziek

Je eigen geluid. Elke afspeellijst is samengesteld om een geluid te creëren dat je klanten nergens anders zullen horen. We koppelen je aan een toegewijde Music Designer om samen te werken, je soundtrack te maken en regelmatig bij te werken. Het resultaat is een schitterende weerspiegeling van je merk – en een onvergetelijke beleving.

Of je nu de laatste aanbieding deelt, klanten herinnert aan de openingstijden of hen uitnodigt om je te bezoeken op Facebook, de Mood Messaging-oplossingen transformeren je merkstem in een krachtig onderdeel van je beleving.

On-Hold Messaging

Maak optimaal gebruik van je wachtkans. Wij maken on-hold marketing effectief, gemakkelijk en betaalbaar. Verminder ophangingen, betrek klanten en maak een krachtige professionele indruk met wachtmuziek en berichten.

In-store berichten

Combineer gerichte overheadboodschappen met de juiste muziek om met het winkelend publiek te communiceren. Creëer een merkkanaal waarover u de controle hebt en beïnvloed beslissingen op de plaats van aankoop.

Diensten Voice Talent

Expert Talent. Verfris je auto attendant systeem, voeg professionele voice-overs toe aan je video’s, verbeter je audio berichten en nog veel meer.

MAAK VERBINDING MET ONS

Verhoog uw beleving met de kracht van Sound Solutions. Neem vandaag nog contact met ons op.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.