+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

MOOD:GEZONDHEIDSZORG

VERBETER DE BELEVING VOOR UW PATIËNTEN

“Ons ziekenhuis maakt al meer dan 20 jaar gebruik van de diensten van Mood en we zouden ons niet kunnen voorstellen dat we iemand anders dan Mood zouden gebruiken.”

– Mara Hoberty, Franciscan Health

Onderscheid uw praktijk en maak een goede indruk met een meer gastvrije en boeiende patiëntbeleving. Maak gebruik van onze end-to-end suite van media-oplossingen voor de gezondheidszorg om een meer rustgevende en opbeurende sfeer te creëren. Bundel oplossingen voor maximale ROI.

DE VERTROUWDE LEVERANCIER VAN MEDIA VOOR DE GEZONDHEIDSZORG

Wij zijn er trots op dat wij duizenden zorgverleners van alle soorten en maten van dienst kunnen zijn, van regionale zorgnetwerken tot zelfstandige praktijken, tandartspraktijken en nog veel meer.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom meer toonaangevende zorgverleners Mood vertrouwen om hun patiëntbeleving te verbeteren.

WAAROM MOOD?

GEMOEDSRUST

Innovatieve, betrouwbare oplossingen. Ongeëvenaarde ervaring. Responsieve service en ondersteuning. Dit alles zorgt voor een maximale gemoedsrust wanneer u samenwerkt met Mood.

LOKALE INSTALLATIE & SERVICE

Mood biedt je betrouwbare on-site service en professionele installatie – ondersteund door een snelle 24/7 telefoon- en e-mailondersteuning.

TOEGEWIJD ACCOUNTBEHEER & SUPPORT

Wanneer u samenwerkt met Mood, krijgt u de dagelijkse ondersteuning van een team dat zich richt op uw unieke operationele behoeften en doelstellingen.

BETROUWBARE, INNOVATIEVE PLATFORMS

Onze oplossingen voor muziek, messaging en digital signage worden ondersteund door betrouwbare en innovatieve webplatforms, zodat u intuïtieve controle hebt over wat patiënten zien en horen in uw praktijk.

SINGLE-SOURCE MEDIA PROVIDER

Mood maakt het gemakkelijk en betaalbaar om de hele patiëntenervaring te verbeteren door volledig gelicenseerde muziek, on-hold messaging, A/V systemen, geur en meer aan te bieden. U consolideert leveranciers, beperkt risico’s en maakt gebruik van schaalvoordelen.

6 STAPPEN NAAR EEN BETERE BELEVING VOOR UW PATIËNTEN

Leer belangrijke inzichten van experts uit de sector om de ervaring van de patiënt te verbeteren met mediaoplossingen voor de gezondheidszorg.

MOOD TV & DIGITAL SIGNAGE VOOR DE GEZONDHEIDSZORG

Verbeter de ervaring van de patiënt en promoot uw praktijk met Mood’s uitgebreide suite van digitale signage voor de gezondheidszorg. Bied wachtrij-informatie, entertainment in de wachtkamer, wegbewijzering en nog veel meer.

 • Hardware, software, ontwikkeling van content, installatie en service
 • Beheer content eenvoudig online of laat het door ons beheren
 • Robuuste monitoring en rapportage

MUZIEK VOOR DE GEZONDHEIDSZORG

Maak gebruik van de emotionele kracht van muziek om angst te verminderen en het ontspannen gevoel van uw praktijk te verbeteren. Kies uit ’s werelds grootste bibliotheek van tracks en professioneel ontworpen programma’s of stel u eigen mix samen. Met Harmony kunt u zo hands-on of hands-off zijn als u wilt.

 • Betrouwbare weergave, 100% reclamevrij
 • Volledig gelicenseerd en gescreend voor zakelijk gebruik
 • Regelmatig bijgewerkt
 • Intuïtief mobiel-vriendelijk contentbeheer
 • Veilige, betrouwbare en robuuste technologie

ON-HOLD MESSAGING

Beantwoord veelgestelde vragen, vermeld openingstijden, gezondheids- en welzijnstips en nog veel meer. Minder oponthoud en efficiënter personeel – allemaal voor een betere patiëntenzorg.

 • Geniet van toegewijd advies en professionele copywriting
 • Kies uit tientallen professionele stemmen
 • Integreer professioneel ontworpen On-Hold Muziek
 • Beheer en plan je Messaging eenvoudig online

AUDIOVISUELE SYSTEMEN

Geniet van exclusieve besparingen op commerciële apparatuur van toonaangevende fabrikanten, waaronder Bose, Samsung, Apart en LG. Zorg voor meer privacy voor de patiënt en naleving van de HIPAA-voorschriften met professionele sound masking voor de gezondheidszorg.

 • Betaalbare, hoogwaardige apparatuur van commerciële kwaliteit
 • Sound Masking, paging-systemen, AV voor spreek- en vergaderruimtes en meer
 • Uitgebreide garanties
 • Maximale gemoedsrust van ’s werelds meest ervaren Audiovisuele provider

GEUR

Breng de bewezen kracht van Geurmarketing naar uw praktijk. Help uw patiënten en personeel te ontspannen met kalmerende lavendel, vanille, jasmijn of zelfs uw eigen ontworpen geur. Maak gebruik van innovatieve diffusietechnologie om ruimtes van elke grootte te bestrijken, voor elke toepassing.

 • Kies uit meer dan 2.400 geuren of stel je eigen merkgeur samen
 • Meerdere diffusiesystemen beschikbaar
 • Betrouwbaarheid en dekking van commerciële kwaliteit

Case Studies

Ontdek hoe onze klanten in de gezondheidszorg hun patiëntbeleving verbeteren

Franciscan Health

Fresh Dental

VERBETER DE PATIËNTBELEVING

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom meer zorgverleners over de hele wereld op Mood vertrouwen.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.