+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

FRANCISCAN HEALTH ALLIANCE
CASE STUDY

“Ons ziekenhuis gebruikt al meer dan 20 jaar Mood Media-diensten en we kunnen ons niet voorstellen dat we een andere provider zouden gebruiken voor onze messaging.”

– Mara Hoberty
Marketing Coördinator
Franciscan Health – Indianapolis, Mooresville & Carmel

OVER FRANCISCAN HEALTH ALLIANCE

Sinds 1974 is de Franciscan Health Alliance een toonaangevende zorgverlener in Indiana, Illinois en Michigan. In de loop der jaren hebben ze een aantal prijzen en erkenningen ontvangen voor hun uitmuntendheid in de gezondheidszorg, waaronder Center of Excellence-awards en vijfsterrenkwaliteitsprijzen.

De niet-aflatende toewijding van Franciscan aan mededogen en het welzijn van de gemeenschappen die ze dienen, blijkt duidelijk uit hun inspanningen om een ​​geweldige patiëntenbeleving te bieden. En al meer dan 20 jaar vertrouwen ze op Mood Media om hun bellers dezelfde hoge mate van zorg te bieden met wachtmuziek en berichtenservices.

HET SUPPORT

Franciscan Health heeft veel aandacht voor de behoeften van hun patiënten en van de kalmerende en betrouwbare toon van de geselecteerde sprekers tot de informatieve en nuttige inhoud van hun berichten, weerspiegelt hun wachtstrategie effectief hun patiëntgerichte benadering.

Om de implementatie van deze strategie te ondersteunen, heeft Mood Media een spraakconsulent toegewezen aan Franciscan Health, die als centraal aanspreekpunt fungeert voor alle aankondigingsbehoeften van het bedrijf. Deze persoon coördineert tussen de opdrachtgever en het Mood Media team van professionele copywriters en sprekers en zorgt ervoor dat alle aankondigingsproducties exact voldoen aan de eisen van Franciscan. Daarnaast ondersteunt de consultant de planning van aankondigingen, verwerkt nieuwe productieorders en stuurt herinneringen wanneer het tijd is om aankondigingen bij te werken.

DE OPLOSSING

De on-hold berichten van Franciscan’s bevatten een verscheidenheid aan informatieve en educatieve inhoud, zoals: gezondheidstips, informatie over nieuwe artsen en aankomende evenementen. De aankondigingen worden regelmatig bijgewerkt en zijn zo ontworpen dat ze ook relevant zijn voor verschillende seizoenen. Zo bevatten de aankondigingen in het najaar informatie over de griepvaccinatie, terwijl de aankondigingen in de zomer tips geven over voldoende drinken en over veiligheid tijdens vuurwerk.

Instrumentale muziek is ook geïntegreerd in de aankondigingen, die variëren van kalmerende stijlen zoals piano, zachte jazz en klassieke gitaar. Franciscan kon ook profiteren van het gevarieerde aanbod aan sprekers van Mood Media en twee professionals selecteren – een man en een vrouw – wiens stem hun voornamelijk midden- en oudere klantenkring zou aanspreken.

Bovendien kan Franciscan Health dankzij het online portaal Voice Design van Mood Media scripts maken en goedkeuren, wijzigingen aanvragen, productieorders indienen, de status van bestellingen volgen en toegang krijgen tot eerdere producties met slechts een paar simpele klikken – allemaal met een paar simpele klikken.

HET RESULTAAT

Franciscan Health Alliance waardeert niet alleen de hoge kwaliteit van de wachtmuziek en de aankondigingen, maar is ook zeer tevreden met de constant snelle, vriendelijke en betrouwbare service die ze krijgen van hun toegewijde stemconsulent. Ze kunnen aankondigingen actueel en relevant houden, en ze stellen het op prijs dat hun account in handen is van iemand die hun unieke aankondigingen begrijpt.

“Hier bij Franciscan Health hebben we veel aandacht besteed aan onze aankondigingen, maar met Mood Media is het zo eenvoudig te implementeren. Ik heb een toegewijde stemconsulent die de specifieke behoeften van ons bedrijf begrijpt en ze is altijd ongelooflijk responsief en staat altijd klaar om te helpen. Ze hebben ook een breed scala aan sprekers en we hebben stemmen kunnen vinden die onze patiënten echt aanspreken.

Wij houden ervan om onze berichtgeving wat meer in de hand te houden en door het online portaal van Mood’s Voice Design te gebruiken voor het goedkeuren en plannen van de inhoud van onze berichten, wordt onze maandelijkse plaatsingscyclus heel gemakkelijk. Ons ziekenhuis maakt al meer dan 20 jaar gebruik van de diensten van Mood Media en we kunnen ons niet voorstellen een andere provider te gebruiken voor onze aankondigingen.”

– Mara Hoberty
Marketing Coördinator Franciscan Health Indianapolis, Mooresville & Carmel

ELEVATE THE CUSTOMER EXPERIENCE

Verbeter de beleving en krijg de gemoedsrust die je verdient met Mood. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.