+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

FRESH DENTAL
CASE STUDY

“Ik beveel Mood Media aan bij elke zorgverlener die een uitzonderlijke patiëntbeleving wilt creëren.”

– Dr. Amit Ganglani, DMD
Fresh Dental

OVER FRESH DENTAL

Om tegemoet te komen aan de diverse klantenkring van Fresh Dental heeft het Music Design team Dr. Ganglani geholpen bij het kiezen van 10 kernmuziekprogramma’s die pasten bij de energie en stemming die hij in zijn praktijk wilde creëren.

Onze visuele experts hebben een verscheidenheid aan digital signage-oplossingen voor Fresh Dental ontworpen. Voor de wachtkamer ontwierp en implementeerde het visuele team een ​​videowall met twee verschillende, diagonaal gekoppelde displays. De eerste set is voorzien van Fresh Dental TV, een betaalbare, op maat gemaakte oplossing die gebruikmaakt van onze Mood TV-oplossing voor de gezondheidszorg en gezinsvriendelijke tv-programma’s biedt in een volledig merkgebonden L-vormige scherm. De rechterkant van het scherm toont roterende afbeeldingen met patiënten wachtrijen, links naar de Facebook-pagina van Fresh Dental en meer. Live RSS-feeds worden weergegeven in het onderste deel van het scherm; zoals sportuitslagen, weersvoorspellingen en nieuwstickers. Om Fresh Dental te helpen hun patiënten een leerzame ervaring te bieden, toont de tweede set schermen in de video wall roterende tandheelkundige tips.

Met behulp van onze Mood TV-oplossing voor de gezondheidszorg hebben we een betaalbaar en fully branded tv-netwerk gecreëerd, exclusief voor Fresh Dental.

Aangezien de wachtkamer van Fresh Dental uitkijkt op een winkelcentrum, toont de video wall buiten kantooruren marketingcontent, zodat voorbijgangers een glimp kunnen opvangen van de beleving bij Fresh Dental. Naast de video wall implementeerde Mood Media Fresh Dental TV in alle vijf hun onderzoekskamers om de patiënten te vermaken terwijl de tandartsen hun werk doen.

HET RESULTAAT

Mood Media overtrof Dr. Ganglani’s visie en hielp Fresh Dental een revolutie teweeg te brengen in de patiëntenbeleving. Patiënten houden van het visuele ontwerp van de hele faciliteit, en zowel patiënten als personeel houden van de eclectische mix van nieuwe en klassieke hits in de muziekprogramma’s van Fresh Dental. Aroma’s van lavendel en citrus ronden een rustgevende sfeer af. Met Mood WiFi kan Fresh Dental extra gemak bieden en tegelijkertijd Facebook-likes verzamelen om hun naamsbekendheid te vergroten.

Na meer dan een jaar met Mood Media te hebben gewerkt, is Dr. Ganglani zeer verheugd met zijn beslissing om samen te werken met de wereldleider op het gebied van elevating the customer experience.

“Waarom ik voor Mood heb gekozen? Het is simpel. Kwaliteit, service en gemak. Omdat ik een tandartspraktijk heb, moet ik met verschillende leveranciers werken, maar Mood maakt het eenvoudig. Zij zijn mijn one-stop-shop voor geur, muziek, branded televisie en digital signage.”

“Daarnaast heb ik een accountmanager ter plaatse die altijd beschikbaar is wanneer ik hem nodig heb, en het belangrijkste is dat de diensten van Mood Media me helpen een klantvriendelijke en comfortabele sfeer te creëren die mijn patiënten erg waarderen. Ik beveel Mood Media aan bij elke zorgverlener die een uitzonderlijke patiëntenbeleving wil creëren.”

– Dr. Amit Ganglani, DMD
Fresh Dental

ELEVATE THE CUSTOMER EXPERIENCE

Verbeter de beleving en krijg de gemoedsrust die je verdient met Mood. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.