+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

MOOD:AUTOMOTIVE

Houd klanten op de hoogte: Digital Signage Automotive

Lange wachttijden bij de dealer of in het servicecentrum voor auto’s kunnen klanten chagrijnig en onbereidwillig maken. Daarom moet uw autobedrijf aandacht besteden aan de komende audio/visuele oplossingen die uw digitale bewegwijzering kunnen verbeteren. Dankzij de recente beschikbaarheid van betaalbare videoschermen van hoge kwaliteit kunt u verveling en waargenomen wachttijden verminderen en tegelijk waarde toevoegen aan de klantenervaring.

Met de geavanceerde A/V-displays van vandaag kunt u de digitale signage van uw dealership upgraden met dynamische, vooraf geladen merkcontent, die regelmatig kan worden bijgewerkt met nieuw, boeiend materiaal. Webgebaseerd onderhoud zorgt ervoor dat uw updates snel en gemakkelijk vanaf elke locatie kunnen worden voltooid – dit stroomlijnt het uploaden en weergeven van nieuwe inhoud, zodat uw digitale displays nooit verouderd raken.

Het gemak en de snelheid waarmee u de digitale bewegwijzering van uw dealership kunt updaten, stelt uw bedrijf in staat om de communicatie specifiek af te stemmen op uw locatie en klantenkring, waardoor de “one size fits all”-benadering, die vaak door franchisebedrijven wordt gehanteerd, tot het verleden behoort. Uw auto-industrie kan ervoor kiezen om locatie-specifiek nieuws, promoties en informatie weer te geven naast uw social media feed, zodat uw klanten alleen worden blootgesteld aan inhoud die zowel tijdig als relevant is voor hun klantervaring.

Deze mogelijkheid om inhoud op maat te maken maakt het gemakkelijk om tijdelijke aanbiedingen aan te kondigen, promotieartikelen te promoten of seizoensgebonden specials te promoten – dit alles helpt uw bedrijf om de verkoop te stimuleren. U zult ook in staat zijn om snel, duidelijk en effectief in contact te komen met uw klanten, en te zorgen voor een efficiënte levering van belangrijke communicatie met betrekking tot hun auto-aankoop of service, evenals nuttige tips met betrekking tot de lopende zorg en het onderhoud van het voertuig – dit alles voegt waarde toe aan uw klantervaring.

Meer dan alleen het verminderen van wachttijden en het bieden van entertainment voor uw klanten, kunnen op maat gemaakte digitale mediadisplays helpen bij het stroomlijnen van uw verkoopproces en het verbeteren van de kennis van uw klanten over uw voorraad. Digitale catalogi kunnen klanten in staat stellen individueel door de voorraad van de dealer te bladeren of zich vertrouwd te maken met prijzen en opties, zonder te hoeven wachten op de aandacht van een verkoopmedewerker.

Digitale displays kunnen ook bijdragen aan de algehele esthetiek van uw bedrijf, door een gevoel van comfort toe te voegen aan uw ruimte. De digitale displays van vandaag zijn gestroomlijnd en stijlvol en versterken het decor van uw showroom, zonder afbreuk te doen aan de uitstalling van de koopwaar. Effectief gebruik van digitale bewegwijzering door dealers kan ook helpen om de rommel te verminderen en ruimte vrij te maken op de showroomvloer, waardoor het gebruik van lompe vloerdisplays en gedrukte bewegwijzering overbodig wordt.

Bepaalde geavanceerde digital signage opties, zoals Mood TV, stellen gebruikers in staat om een zorgvuldig geselecteerd aanbod van netwerk TV-programma’s weer te geven, afgewisseld met hun unieke merkinhoud. Met de meest geavanceerde oplossingen kan uw bedrijf zelfs ergernissen elimineren, zoals schurende advertenties, of inhoud die de concurrenten van uw bedrijf promoot. Dit betekent dat uw autobedrijf kan kiezen uit netwerkopties en alleen de specifieke inhoud kan uitzenden die met de hand is geselecteerd om tegemoet te komen aan uw klanten – bijvoorbeeld het screenen op gezinsvriendelijke opties of programma’s die voldoen aan de interesses van uw unieke klantenkring.

Door de digitale bewegwijzering van dealers doeltreffend te gebruiken, kunt u de kennis van uw klanten over uw diensten en inventaris vergroten, de wachttijden verkorten en waarde en een gevoel van algemene tevredenheid toevoegen aan uw klantenervaring – allemaal verbeteringen die u helpen uw nettowinst te verhogen. Klaar om te beginnen? Neem vandaag nog contact op met de experts van Mood Media – en wij zullen u helpen om de juiste Mood te maken, vanaf het begin.

Mood Automotive Digital Signage
Download dit artikel

KOM IN CONTACT MET ONS

Neem vandaag nog contact met ons op om de beleving in jouw winkels naar een hoger level te brengen.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.