+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

2022 ISE HIGHLIGHTS

Heb je de ISE (Integrated Systems Europe) in Barcelona dit jaar gemist? Maak je geen zorgen, we hebben de hoogtepunten voor je.

ISE 2022, De duivel zit in de details – editie

Het was geweldig om te zien dat iedereen dit jaar weer samenkwam tijdens ISE om persoonlijk in contact te komen met collega’s en zakenpartners. De levendigheid van Barcelona met aangenaam weer, leuke gastvrijheid en prachtige architectuur was een geweldig kader voor deze terugkeer naar persoonlijke zakelijke evenementen.

Hier zijn enkele van de innovaties die we hebben gezien en die volgens ons de moeite waard zijn om te delen.

MICRO LED

Samsung The Wall

De ster van ISE 2022 show was Micro LED. Een mooi voorbeeld is de nieuwste Micro LED The Wall van Samsung. Met een pixel pitch van slechts 0,63 mm is Micro LED de nieuwe generatie (IWB) met de fijnste resolutie op de markt.

(Foto credit: Samsung)

LG Magnit

LG presenteerde de nieuwe LG Magnit. Met zijn gigantische 136-inch 4K UHD (3.840 x 2.160) scherm, herdefinieert de LG Magnit de premium home cinema door een kijkervaring van een hoger niveau en een esthetisch aantrekkelijk design te bieden.

(Foto credit: LG)
(Video credit: DMX Africa)

Barco TruePix LED

Barco stelde zijn TruePix LED videowall platform voor, ontworpen voor een verscheidenheid aan zakelijke toepassingen. Het systeem bestaat uit 16:9 high-resolution tegels met verschillende pixel pitch opties, variërend van 0,9 mm tot 1,9 mm.

(Foto credit: Barco)

Digital Wallpaper 0.9mm Video Wall

De INFiLED stand toonde zijn paradepaardje Indoor Digital Wallpaper serie met een 4K resolutie, 4-in-1 technologie, en een pixel pitch van slechts 0,9mm. Een ideale oplossing voor controlekamers die behoefte hebben aan de betrouwbaarste en best presterende technologie, die een scherpe weergave van gegevens biedt en de flexibiliteit om content op te splitsen en te distribueren op de meest effectieve manier.

(Foto credit: Barco)

VIDEO WALLS

LG LED Bloc

Grootformaat video walls zijn altijd één van LG’s sterke punten geweest en dat blijft zo, zelfs nu LED’s in toenemende mate de klassieke frameloze LCD’s vervangen. Voor de transitie vertrouwt LG op LED Bloc, zoals getoond op ISE.

Frameloze 54″ LED-blocs kunnen worden gebruikt als een 55″ LCD-video wall en zijn eenvoudig te installeren omdat ze passen op bestaande LCD-video wall brackets (standaard VESA 600 x 400).

(Foto credit: LG)

Sharp/NEC LED E-serie

Sharp/NEC presenteerde een gezamenlijk portfolio van een LED-wand met een geringe inbouwdiepte die non-touch en touch devices combineert, alsmede een green signage plan. Onder andere het Sharp 8M-B120C-scherm, het NEC Dual Cooperation System en NEC LED-EQ12i2 108″ werden getoond.

NEC-producten staan erom bekend dat ze worden gebouwd en gebruikt met het oog op duurzaamheid. Sharp/NEC wil de centrale aspecten ook uitbreiden tot Sharp-beeldschermen.

(Foto credit: Sharp/NEC)

PROJECTOREN

ISE Immersive Art Experience

Dankzij verschillende partners heeft ISE samengewerkt met het bekroonde bedrijf Exhibition Hub om een unieke kunstinstallatie samen te stellen waarin verschillende van zijn baanbrekende immersieve kunstbelevingen werden gecombineerd. Een spectaculaire 360° licht- en muziekshow die echt betekenis gaf aan meeslepende belevingen op basis van projectietechnologie en hoe die kunnen aanvoelen.

(Foto credit: ISE)

EPSON EB-PU2200

De Epson EB-PU2200 is de kleinste en lichtste laserprojector ter wereld met 20.000 lumen. Als ‘s werelds grootste fabrikant van projectoren heeft Epson goed naar zijn klanten geluisterd en de nieuwe PU2200-serie – die op ISE werd onthuld – beantwoordt aan de marktbehoefte van compactere, ruimtebesparende, lichtere, betrouwbare en veelzijdige beeldoplossingen met hoge lumen.

(Foto credit: Epson)

LARGE DISPLAYS

Sharp/NEC 120-inch Professional Electronic Display met Native 8K-resolutie

Sharp/NEC heeft haar 120-inch Professional Electronic Display met native 8K-resolutie onthuld. Volgens de fabrikant is het Sharp 8M-B120C-scherm “het grootste 8K-scherm ter wereld”. Hier kwam het gezamenlijke ontwikkelingswerk van de twee bedrijven om de hoek kijken: NEC ontwikkelde een speciale Intel SDM voor het beeldscherm, dat onder andere is voorzien van een WLAN-module, waardoor het mogelijk wordt om op een ongecompliceerde manier content naar het apparaat te brengen.

(Foto credit: Mood Media)

IN-CELL TOUCH

LG Kiosk

Een nieuwe productfamilie bij LG zijn kiosk terminals. Voor het eerst op ISE presenteerde LG zijn eigen kioskterminals (door Windows aangestuurd) met 27″ in-cell touchscreens die een directe respons en een geweldige interactieve beleving bieden. Het Windows-platform is bedoeld om partners in staat te stellen gemakkelijk retail en QSR-standaard softwareoplossingen te implementeren.

De integratie van betalingsdienstaanbieders en componenten is ook gemakkelijker met Windows dan met SoC’s. De kiosks zijn verkrijgbaar in verschillende schermformaten, variërend van 21,5″ tot 27″.

(Foto credit: LG)

Lenovo Shelf Edge

Lenovo presenteerde hun inSHELF Shelf Strip-schermen, die gemaakt zijn om perfect in standaard winkelschappen te passen, voor een boeiende dynamische winkelbeleving. inSHELF producten kunnen worden uitgerust met camera’s en sensoren om gegevens te verstrekken aan verschillende soorten bewegwijzerings- en inventarisatiesystemen. De flexibele shelf-beugels kunnen worden aangepast voor verschillende montageposities en -hoeken.

(Foto credit: Mood Media)

WINDOW SOLUTIONS

DynaScan 86” Dual-Sided Outdoor Kiosk

De nieuwe 86″ dubbelzijdige outdoor kiosk gepresenteerd door DynaScan is uitermate geschikt voor DOOH reclame, smart cities, openbaar vervoer en winkelcentrum bewegwijzering. En net als de 65″ wordt hij hoog gewaardeerd voor zijn prestaties het hele jaar door in alle weersomstandigheden.

(Foto credit: Mood Media)

Samsung OMN-D serie

Samsung presenteerde zijn OMN-D-serie, een dual display met aan beide zijden een scherm, zodat je klanten maximaal kunt bereiken. Met twee schermen in één display kun je de apparatuur- en installatiekosten beperken en de operationele efficiëntie verbeteren, in vergelijking met de installatie van twee afzonderlijke displays.

(Foto credit: Samsung)

AUDIO-SYSTEMEN

BIAMP Parlé Audio & Video Conferencing Bar

Wat audio- en videobars betreft, waren de Audio & Video Conferencing Bars van BIAMP Parlé zeker de moeite waard om op te merken. De Parlé-conferencing bars maken gebruik van de 40 jaar audiovisuele expertise van Biamp en combineren Beamtracking™-microfoons, slimme luidsprekers, geavanceerde signaalverwerking, een optionele 4K-camera met auto-framing en Biamp Launch, de geautomatiseerde implementatie- en tuningtechnologie van het bedrijf, in één plug-and-play-luidsprekerbar die een eersteklas conferentie-ervaring biedt.

(Foto credit: BIAMP)

Powersoft MEZZO serie – Compacte Versterkers

Mezzo’s ISE-aanbod biedt dezelfde geluidskwaliteit, betrouwbaarheid en algehele bouwkwaliteit van elke Powersoft installatieversterker in een ½ rack unit vormfactor. Hij wordt geleverd met een state-of-the-art DSP, in 2 vermogensklassen met 2 of 4 uitgangskanalen. Alle modellen bieden meerdere analoge ingangsopties, en de 2-kanaals versies hebben line-level uitgangen.

(Foto credit: Powersoft)

TRANSPARANTE DISPLAYS

LG Transparent OLED: Futuristic Glass

En natuurlijk mogen we OLED niet vergeten. Dit jaar presenteerde LG transparante OLED’s in verschillende toepassingsscenario’s tijdens ISE: een digitale en interactieve glazen wand in het directiekantoor of vergaderruimtes, maar ook in musea en zelfs in treinen.

LG heeft een voorbeeldtrein gemaakt om scenario’s voor toekomstige forensentreinen te laten zien. Naast de stretch displays boven de ramen waren transparante OLED’s die in de ramen waren geïntegreerd het hoogtepunt van LG op ISE 2022. Door de zelfemitterende aard van OLED, is OLED transparant genoeg om glas te vervangen!

(Video credit: DMX Africa)

Display and Life White Display

DAL’s kenmerkende “White Display” was een geweldige toevoeging aan ISE. Zij bieden een unieke display-oplossing waarbij video en beeld alleen te zien zijn door de filter op afstand en deze filter kan worden uitgesneden in bepaalde vormen, tekst en logo’s, waardoor hij uniek is. Dit in het oog springende digitale scherm kan op grote schaal worden gebruikt in retail, musea en amusementssectoren.

(Video credit: DMX Africa)

DSS PANEL HIGHLIGHTS

Digital Signage Summit (DSS) is een conferentie van een halve dag die wordt georganiseerd door ISE in samenwerking met Invidis Consulting. De Digital Signage Summit van dit jaar onderzocht de belangrijkste onderwerpen op de digital signage agenda: green signage, consolidatie van de industrie, beste praktijken en de laatste technologische trends. Dit leverde een inzichtelijke kijk op de markt en de toekomst ervan op die verder ging dan wat we konden zien in de hallen van ISE.

Nieuwe benaderingen voor Digital Signage integratie

Gastheer Stefan Schieker van Invidis besprak de trends en uitdagingen van de digital signage-industrie in 2022 en daarna met toonaangevende digital signage-integrators, waaronder Jonathan Wharrad, VP Global Retail Brand Experience bij Mood Media.

Google Chrome OS voor Kiosk en bewegwijzering

Raluca Monet, Google Strategic Partner Manager, besprak de wereldwijde lancering van het nieuwe Google-platform Chrome OS, hun specifieke digital signage- en kioskplatform.

Hoe om te gaan met 3D, van concept tot distributie

Giovanni Flore, Digital Signage Global Manager, Benetton Group en Derek Hossack, CTO en Co-Founder, Waapiti deelden hun gedachten over 3D op DOOH.

Om de nieuwe thuisbasis van ISE te vieren, vind je in onze Barcelona Guide alles wat je moet weten over de nieuwste innovaties en trends in de stad en lokale tips over de beste plekken om een hapje te eten of een drankje te drinken.

Consumenten verwachten het, en het is geweldig voor bedrijven, maar waar begin je eigenlijk met de reis naar duurzaamheid als merk? En wat kan je ermee op het point of sale? Download onze whitepaper voor meer informatie.

Wil je meer informatie over deze innoverende technologieën? Neem contact met ons op voor een afspraak.

KOM IN CONTACT MET ONS

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.