+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

G-STAR RAW
CASE STUDY

OVER G-STAR RAW

Sinds 1989 verlegt G-Star RAW de grenzen van denim design. G-Star RAW is gebaseerd op de filosofie ‘product first’ en de winnende combinatie van hoogwaardig vakmanschap met street edge heeft hen tot één van de meest innovatieve ontwerpers gemaakt – niet alleen in fashion maar in het hele ontwerpspectrum.

SAMENVATTING

  • Custom LED-oplossing
  • Digital Social Wall
  • Branded muziek
  • Content Management

DOELSTELLING

Met innovatie, duurzaamheid en creativiteit als kernpunten, is het de missie van G-Star RAW om baanbrekende stijlen te brengen en de industriestandaarden uit te dagen, terwijl ze voortdurend proberen hun impact op mens en planeet te verbeteren. Mood Media mocht een reeks audiovisuele oplossingen ontwerpen en installeren om de klant van G-Star RAW te inspireren.

OPLOSSINGEN

CUSTOM LED-OPLOSSING

Om de aandacht van de consumenten vanaf het moment dat ze voor de winkel staan te trekken, heeft Mood een LED-wall met een op maat gemaakt frame voor G-Star RAW ontworpen en geïnstalleerd, waar het personeel de hoek van de oplossing gemakkelijk kan veranderen. De verbluffende hight-brightness LED-wall biedt het merk de mogelijkheid om de digitale beleving in de winkel aan te vullen, waardoor het voor de G-Star RAW-klanten nog meeslepender wordt.

Lichtsensoren in de panelen regelen hun helderheid in overeenstemming met het natuurlijke zonlicht in de etalage. Dit zorgt er niet alleen voor dat de getoonde content constant van de hoogste kwaliteit en vooral leesbaar is, maar het verlengt ook de levensduur van de LED panelen en helpt om minder stroom te verbruiken, wat een duurzamer verbruik mogelijk maakt.

DIGITAL ‘SOCIAL’ WALL

Voor hun vernieuwde winkel in Antwerpen was G-Star RAW op zoek naar een scherm met hoge resolutie waarop ze hun social content konden laten zien. Voor deze oplossing vroegen zij om een esthetisch aantrekkelijk scherm, bij voorkeur portrait, dat een ander gevoel gaf dan het gebruik van traditionele schermen. Mood installeerde een LG 86″ Stretch Display om klanten aan te moedigen de social content van G-Star RAW te bekijken, die rechtstreeks van het officiële Instagram-account van G-Star RAW wordt gestreamd via Mood’s eigen CMS Mood Harmony en als onderdeel van een op maat ontworpen template.

BRANDED MUZIEK

Onder invloed van G-Star RAW’s exploratieve en innovatieve bijdrage aan design, wil Mood Media voortdurend de filosofie en cultuur van het merk tot leven brengen door middel van een geïnspireerd muziekconcept gebaseerd op de kernwaarden van het merk. Ons getalenteerde team van muziekprofessionals creëerde verschillende op maat gemaakte G-Star RAW-afspeellijsten in lijn met deze waarden, met de nadruk op tracks die authentiek rauw, innovatief en expressief aanvoelen.

CONTENT MANAGEMENT

Mood Media verzorgt de scheduling van all muziek- en videocontent voor G-Star RAW via Mood Harmony, met regelmatige updates blijft de in-store beleving van het merk fris en spannend.

VERBETER DE KLANTBELEVING

Verbeter de klantbeleving en krijg de gemoedsrust die je verdient met Mood. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.