+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

MANGO TEEN
CASE STUDY

OVER MANGO TIENER

In 2020 is de kinderlijn van het Spaanse merk MANGO uitgebreid tot de adolescentenleeftijd. De nieuwe collectie werd op de markt gebracht als MANGO Teen, met ontwerpen die de huidige casualwear-trends volgen maar ook ruimte laten voor persoonlijke expressie, zodat jongeren hun eigen stijl kunnen gaan definiëren terwijl ze opgroeien.

SAMENVATTING

  • Aangepast muziekprogramma
  • Exclusieve geur gecreëerd voor het merk

DOELSTELLING

MANGO Teen wilde een ruimte creëren die ‘een wereld vol dromen’ nabootst. Met de hulp van interieurdeskundigen Masquespacio zijn de winkels ontworpen om dromen waar te maken door te spelen met vormen en elementen die de gebruiker uitnodigen tot interactie en betrokkenheid bij de winkel. Om dit nieuwe concept te ondersteunen, vertrouwde MANGO Teen Mood toe om een op maat gemaakt muziekprogramma en een geuroplossing te creëren die de metaverse winkels aanvullen.

OPLOSSINGEN

BRANDED MUZIEK

Onze muzieksupervisors werkten nauw samen met het merk om een aangepaste soundscape te creëren die fris, opwindend en inspirerend was. Met een doelgroep van 11-17 jaar was het belangrijk om niet alleen uiterst zorgvuldig na te denken over de muziekgenres en de teksten, maar ook rekening te houden met de oudere broers en zussen van de doelgroep die zeker van invloed zullen zijn, met name als het om muziek gaat. Daarom creëerden we een programma dat voornamelijk bestaat uit frisse, on-trend tracks met een mix van 90s en noughties anthems die de inspirerende futuristische ruimte aanvullen.

GEUR

Mood werd ook ingeschakeld om een exclusieve geur te creëren voor de winkels, deels bloemig, deels fruitig en helemaal leuk! In samenwerking met een lokale Spaanse geurleverancier installeerde het Mood de geuroplossing bij de ingangen van de winkel, om zo een warm welkom en een gedenkwaardig afscheid voor de doelgroep te creëren.

Fotografie: Luis Beltrán

ELEVATE THE CUSTOMER EXPERIENCE

Verbeter de beleving en krijg de gemoedsrust die je verdient met Mood. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.