+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

BERRIPOP
CASE STUDY

“Mood staat bekend om het creëren van ideale merkomgevingen en dat is precies wat ze voor Berripop hebben gedaan.”

– Tina Lee
Eigenaar, Berripop Frozen Yogurt Houston, Texas

OVER BERRIPOP

Berripop is een plaatselijk frozen-yoghurt café gevestigd in Houston, Texas. Onder het motto “Happiness in a Cup” wil Berripop haar klanten verblijden met verfrissende lekkernijen die zo lekker zijn dat je bijna niet kunt geloven dat ze allemaal goed voor je zijn. Berripop’s frozen-yoghurt is gemaakt met echte, natuurlijke yoghurt, die het zegel heeft voor levende, actieve en probiotische culturen en geen kunstmatige groeihormonen bevat. De toppings-bar is gevuld met vers, seizoensgebonden, gesneden fruit en gezonde opties zoals noten en ontbijtgranen, evenals een breed scala aan verleidelijke lekkernijen zoals cheesecake en chocoladesuikergoed.

DE UITDAGING

Berripop is opgericht met als doel een lokale hang-out te worden, een plek waar je niet alleen van het menu geniet, maar ook vrienden ontmoet en socialiseert. Berripop riep de hulp in van Mood Media om een ​​beleving te creëren die een divers publiek zou aanspreken en trendy jonge klanten zou aantrekken en vermaken.

DE AANPAK

Berripop werkt samen met Mood Media om muziek- en videocontent voor de winkels te leveren. De gekozen muziek – Hottest Hits – spreekt de jongere demografie sterk aan en heeft ook een generatieoverschrijdende retro-invloed. Naast de muziek wordt digital signage met hoge resolutie gebruikt om klanten te entertainen en om wachttijden te verkorten. Dit geeft Berripop de mogelijkheid om actuele aanbiedingen onder de aandacht te brengen en klanten te vermaken met aankondigingen en grappige weetjes.

HET RESULTAAT

“We zijn ontzettend blij met de sfeer die Mood ons heeft helpen creëren; de ervaring die onze klanten hebben is ongeëvenaard. De muziek en video zijn echt hip, maar zijn ook relevant voor onze oudere klanten. Mood staat bekend om het creëren van ideale omgevingen voor merken en dat is precies wat ze voor Berripop hebben gedaan.”

– Tina Lee
Eigenaar, Berripop Frozen Yogurt Houston, Texas

ELEVATE THE CUSTOMER EXPERIENCE

Verbeter de beleving en krijg de gemoedsrust die je verdient met Mood. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.