+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

DOMINIC’S CASUAL ITALIAN
CASE STUDY

DIGITALE MENUBORDEN

Als toonaangevende leverancier van visuele oplossingen voor restaurants over de hele wereld, biedt Mood Media de nieuwste technologie voor digitale menuborden, om onze klanten te helpen hun verkoop te stimuleren en hun klanten te betrekken als nooit tevoren. Met bekroonde grafische content creatie en boeiende CGI-afbeeldingen helpen de digitale menuborden van Mood restaurants zoals Dominic’s Casual Italian om hun merk tot leven te brengen en de sfeer binnen elk restaurant te verbeteren, om trouwe klanten te krijgen en te behouden.

KENMERKEN

  • DYNAMISCH DIGITAAL MENU VAN DRIE SCHERMEN
  • CUSTOM CONTENT CREATIE

OVER DOMINIC’S CASUAL ITALIAN

Dominic’s Casual Italian biedt authentieke, zelfgemaakte Italiaanse gerechten in een moderne, gezinsvriendelijke ambiance. Na bijna 10 jaar afhaal- en drive-in op hun locatie in Gladstone, MO, heeft Dominic een tweede restaurant geopend in Kansas City, Missouri om loyale klanten een onvergetelijke sit-down dinerbeleving te bieden.

DIGITALE MENUBORDEN BIJ DOMINIC’S CASUAL ITALIAN

In hun Kansas City locatie gebruikt Dominic’s Casual Italian momenteel drie dynamische schermen met multi-zone lay-outs om menu-content weer te geven en seizoensgebonden- en speciale items te promoten. Zij maken ook gebruik van aanpasbare templates binnen die schermen om hun unieke merkimago tot uitdrukking te brengen. Dankzij het betaalbare en uiterst toegankelijke content management systeem maken de digitale menuborden van Mood het voor de lokale restaurantmanagers makkelijk om snelle wijzigingen door te voeren en te voldoen aan de nieuwe wetgeving inzake menu-etikettering die op 1 december 2016 van kracht ging. De digitale menuborden van Mood zijn ontworpen voor maximale betrouwbaarheid; want in het geval van een systeemprobleem blijven de digitale menuborden van Mood actief en ondersteund door een klantenservice waar bedrijven op kunnen bouwen.

ELEVATE THE CUSTOMER EXPERIENCE

Verbeter de beleving en krijg de gemoedsrust die je verdient met Mood. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.