+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

JERSEY MIKE’S
CASE STUDY

“Mood TV voor Fastfood Restaurants vermaakt mijn klanten met het televisieprogramma dat ze willen zien, en de verschillende schermzones stellen ons in staat om de aandacht te vestigen op gebeurtenissen in de gemeenschap.”

– Tyler Eaton
Franchisenemer, Jersey Mike’s van Jacksonville, FL

OVER JERSEY MIKE’S

Deze landelijk bekende broodjes-franchiser begon in 1956 als een schilderachtige subwinkel in de bloeiende badplaats Point Pleasant, NJ. Jersey Mike’s, dat hongerige vakantiegangers tevreden stelde met zijn kenmerkende gigantische sandwiches, werd al snel een Point Pleasant-legende. In 1987 besloten de eigenaren dat het tijd was om dezelfde geweldige smaak van de kust van Jersey landinwaarts te brengen, en gewoon het hele jaar door. Er werden extra locaties geopend in het driestatengebied van New Jersey en nu heeft Jersey Mike’s 1.134 locaties in 42 staten, waaronder de vier locaties van franchisenemer Tyler Eaton in Jacksonville, FL.

DE UITDAGING

Terwijl een hap in de sub van Jersey Mike doorgaans nieuwe klanten in levenslange klanten verandert, heeft Tyler altijd geweten dat een gebrekkige klantbeleving in één van zijn winkels ertoe kan leiden dat gasten snel op zoek gaan naar andere opties. En na enkele maanden worstelen met een lokale kabelaanbieder, besloot hij dat het tijd was om op zoek te gaan naar een andere aanbieder voor een tv-oplossing in zijn restaurants.

Naast de ondermaatse service die hij ontving, vertoonde de vorige oplossing van Tyler vaak concurrerende advertenties en bood het niet de programmeerflexibiliteit waarnaar hij op zoek was. Om de beleving te verbeteren nam Tyler contact op met een andere lokale leverancier: Mood Media.

DE AANPAK

De Mood Media-accountmanager in Jacksonville, zelf een vaste klant bij Jersey Mike, werkte zij-aan-zij met Tyler om precies te begrijpen wat hij van zijn televisieservice wilde. Flexibele programmering, eenvoudige bediening en de mogelijkheid om promotiemateriaal op te nemen waren de meest dringende behoeften van Tyler, en Mood TV was het perfecte antwoord.

HET RESULTAAT

Met Mood TV voor Fastfood Restaurants heeft Jersey Mike’s in Jacksonville nu een eigen tv-netwerk dat speciaal is afgestemd op de voorkeuren van zijn klanten. Met een korte televisie-uitzending op een volledig merkscherm, stelt Mood TV Jersey Mike’s in staat om gasten te entertainen, zijn aanbiedingen te promoten en bekendheid te geven aan komende community-evenementen – allemaal op hetzelfde scherm. Niet langer van kanaal wisselen of advertenties van concurrenten te tonen.

Met de intuïtieve online portal van Mood Media kan elke manager op de locaties met een paar simpele klikken snel de advertentie-inhoud binnen de screenwraps aanpassen. Ze voegen graag een verscheidenheid aan relevante informatie toe voor de gemeenschappen die ze bedienen, van maandelijkse promoties en ‘voedselaanbiedingen’ voor studenten tot inzamelingsacties en foto’s van vrijwilligers bij lokale liefdadigheidsevenementen. Met Mood TV kan Tyler het maximale rendement halen uit zijn investering in klantervaring en hij houdt van de rustige en geweldige service die hij krijgt van zijn lokale Mood Media-adviseur.

“Mood Media is geweldig. De Mood TV-oplossing voor Fastfood Restaurants vermaakt mijn klanten met het televisieprogramma dat ze willen bekijken, en dankzij de verschillende schermzones kunnen we de aandacht vestigen op gebeurtenissen in de gemeenschap. Als klap op de vuurpijl komt mijn Mood Media-adviseur hier elke week om meer te weten te komen. Deze service kun je gewoon niet verslaan.”

– Tyler Eaton
Franchisenemer, Jersey Mike’s van Jacksonville, FL

ELEVATE THE CUSTOMER EXPERIENCE

Verbeter de beleving en krijg de gemoedsrust die je verdient met Mood. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.