+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

MARKETINGOPLOSSINGEN VOOR HOTEL FRANCHISE

Creëer een consistente en uitzonderlijke gastervaring in uw hele netwerk met de franchiseoplossingen van Mood Media. Wij leveren innovatieve mediaoplossingen aan ‘s werelds grootste hotel franchisemerken.

Wij beschikken over de expertise, de platforms en het toegewijde accountbeheer waarop franchisegevers en -nemers kunnen vertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Vertrouwd door honderden franchisebedrijven over de hele wereld om de perfecte klantbeleving te creëren.

WAT WIJ VOOR UW HOTEL FRANCHISE KUNNEN DOEN

Bedrijven over de hele wereld gebruiken onze oplossingen om onvergetelijke en consistente klantbelevingen te creëren. Als wereldwijde marktleider voor Digital Signage, Music for Business, AV-systemen, Audio Messaging en Scent Marketing zijn wij de perfecte partner voor hospitality franchisemerken die hun klantervaring willen verbeteren, zich willen onderscheiden van concurrenten, gastentrouw en repeat business willen behouden en de balans willen vinden tussen het handhaven van merknormen en het tentoonstellen van hun unieke identiteit. Lees hieronder meer en neem contact op om te horen wat wij voor jouw merk kunnen betekenen.

Digital Signage
Inspireer uw gasten met professionele Digital Signage die is ontworpen om de wow-factor naar uw locatie te brengen met visuele inhoud die is ontworpen om zich aan te passen aan veranderende consumentenvoorkeuren en actuele trends of gelegenheden. Wij ontwerpen visuele belevingen die merken helpen de volgende generatie van consumentenbetrokkenheid te creëren – waardoor elk moment persoonlijker en elke ervaring boeiender wordt. MEER INFORMATIE

Muziek voor Bedrijven
Muziek heeft de kracht om emotionele banden te creëren, uw publiek te betrekken en merkloyaliteit op te bouwen. Zorg voor multi-zone muziekinhoud met een aangepaste geluidsidentiteit die niet alleen de sfeer van uw merk weerspiegelt in uw hele voetafdruk, maar ook voldoet aan de behoeften van elke specifieke zone van uw franchisehotel. Verhoog uw merk en klantervaring met volledig gelicentieerde, reclamevrije muziek voor bedrijven. MEER INFORMATIE

AV-Systemen
Als het gaat om audiovisuele systemen, hebben nationale en internationale merken apparatuur van commerciële kwaliteit, ervaren projectmanagement, deskundig advies en concurrerende bulkprijzen nodig om hun investering te maximaliseren. Wij leveren uitgebreide oplossingen waarop je bedrijf kan vertrouwen. Van ontwerp en installatie tot lokale service en ondersteuning, wij helpen je bij elke stap. MEER INFORMATIE

Commercials
Benut elke kans en maak van je merkstem een krachtig onderdeel van je klantbeleving. Lever lokale informatie en reclame van derden door samen te werken met een speciale Brand Messaging Specialist om een effectieve strategie voor bedrijfsboodschappen te creëren en te implementeren. MEER INFORMATIE

Geurmarketing
Geur is het sterkste zintuig dat verbonden is met geheugen en emotie, en de kracht ervan mag gewoon niet genegeerd worden. Creëer uitzonderlijke eerste indrukken en blijvende herinneringen die alleen aan uw merk verbonden zijn met onze oplossingen voor geurmarketing op maat. MEER INFORMATIE

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

VOORDELEN VOOR FRANCHISEGEVERS

De franchisegever en de franchisenemer delen weliswaar dezelfde bedrijfsnaam en hetzelfde logo, maar hebben vaak verschillende motivaties en verwachtingen wat de klantebeleving betreft. Hieronder staan enkele van de grootste voordelen die franchisegevers genieten door met ons samen te werken.

Toegewijd accountbeheer

Ontvang de toegewijde ondersteuning van een gefocust team van experts om snelle en consistente service, rapportage en facturering te garanderen. Dit team heeft veel ervaring met de unieke behoeften van franchiseorganisaties.

Merkconformiteit

De sleutel tot een succesvolle franchise is een constant goede klantbeleving. Wij kunnen je helpen bij het realiseren van een coherente merkrepresentatie op al je locaties, lokaal of wereldwijd.

Eén aanspreekpunt

Gebundelde prijzen, gecentraliseerde facturering, projectbeheer en rapportages. Het kostenbesparende gemak van werken met één aanspreekpunt voor meerdere producten, diensten en oplossingen.

Gecentraliseerde content controle

Met een enkele aanmelding kunt u met onze veilige en intuïtieve webgebaseerde contentmanagementsystemen de inhoud op elke locatie of groepen locaties controleren en bewaken.

VOORDELEN VOOR FRANCHISENEMERS

Hier zijn enkele van de grootste voordelen die franchisenemers genieten door met ons samen te werken.

Snelle, responsieve ondersteuning & lokale installatie

Beschikbaar per telefoon of e-mail met betrouwbare experts ter plaatse in elk postcodegebied, in meer dan 100 landen.

Volledige gemoedsrust

Word lid van ons franchisepakket en krijg toegang tot voorkeursprijzen, gestandaardiseerde opties, door het bedrijf goedgekeurde content, lokale flexibiliteit en toegewijde accountondersteuning.

Lokale inhoudscontrole

Beheer je muziek-, commercials- en videocontent binnen de door jouw franchisegever vastgestelde parameters. Geef je content een authentieke, lokale uitstraling terwijl je het merk respecteert.
m

Training

Onze oplossingen zijn intuïtief en ontworpen met de eindgebruiker in gedachten. We zijn altijd beschikbaar voor webinars, online tutorials en training op locatie bij de installatie.

VAAK GESTELDE VRAGEN

Hier vindt u de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen, zodat u beter begrijpt hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen.

Hoe kan ik de algemene gastervaring in mijn hotel verbeteren?

Met interactieve schermen, gamified content en AV-systemen kunt u gasten betrekken en vermaken tijdens hun verblijf, waardoor hun ervaring aangenamer wordt. Digitale bewegwijzering en LED-schermen kunnen ook hotelvoorzieningen, lokale attracties en promoties onder de aandacht brengen, zodat gasten weloverwogen beslissingen kunnen nemen en het meeste uit hun bezoek kunnen halen. Aangepaste muziek en geuroplossingen op maat helpen ook om een unieke en uitnodigende sfeer in uw hotel te creëren.

Hoe kan ik gepersonaliseerde ervaringen creëren voor mijn gasten?

De implementatie van digital signage en interactieve schermen biedt u de perfecte gelegenheid om gepersonaliseerde kameraanbiedingen, promoties en lokale aanbevelingen weer te geven op basis van de voorkeuren van uw gasten. Aangepaste muziek en omgevingsgeluid kunnen worden gebruikt om een unieke en uitnodigende sfeer te creëren in uw lobby en gemeenschappelijke ruimten.

Hoe kan ik de efficiëntie en het gemak van mijn horecafranchise verbeteren?

Met digitale signage en LED-schermen kunt u real-time informatie weergeven over in- en uitchecktijden, beschikbare voorzieningen en hotelevenementen, terwijl moderne AV-systemen naadloze self-check-in en check-out processen, mobiele toegang tot kamers en contactloze betalingsopties kunnen faciliteren, die allemaal bijdragen aan een efficiëntere en handigere gastervaring.

Hoe kan ik transparantie en vertrouwen in mijn hotel bevorderen?

Wij raden aan digitale bewegwijzering te gebruiken om duidelijke prijzen, kamerkenmerken en annuleringsvoorwaarden weer te geven, zodat gasten over alle informatie beschikken die ze nodig hebben. Audio- en visuele berichtgeving kan ook positieve ervaringen van gasten en getuigenissen benadrukken, waardoor vertrouwen en geloofwaardigheid worden opgebouwd die zo cruciaal zijn voor uw hotel.

Hoe kan ik digitale en mobiele technologieën integreren in mijn hotel?

Interactieve schermen en digital signage kunnen compatibel worden gemaakt met mobiele apparaten, zodat gasten op hun smartphone toegang hebben tot informatie, promoties en hoteldiensten. Deze integratie verbetert de gastervaring en biedt naadloze toegang tot het aanbod van uw hotel.

Hoe kan ik helpen de netheid en hygiëne in mijn hotel te verbeteren?

Met geuroplossingen kunt u zorgen voor een frisse en schone sfeer in uw hotel, waardoor de gasten de hygiëne beter ervaren. Daarnaast kan digital signage schoonmaakprotocollen, saneringsschema’s en veiligheidsmaatregelen weergeven om gasten te verzekeren van uw betrokkenheid bij hun welzijn.

Hoe kan ik authenticiteit en duurzaamheid in mijn franchisehotel benadrukken?

Met aangepaste audio- en visuele berichten kunt u de aandacht vestigen op de inzet van uw hotel voor duurzame praktijken, zoals milieuvriendelijke voorzieningen, recyclingprogramma’s en energiezuinige faciliteiten. Het weergeven van dit soort inhoud op digital signage en LED-schermen versterkt de authenticiteit van uw hotel en de verantwoordelijkheid voor het milieu.

Hoe kan ik de sociale verantwoordelijkheid en ethische praktijken van mijn hotel ondersteunen?

Ontwikkel en gebruik audio- en visuele berichtgevingscampagnes die de betrokkenheid van uw hotel bij de gemeenschap, liefdadigheidsinitiatieven en verantwoordelijke bedrijfspraktijken onder de aandacht brengen. Door deze inhoud te tonen op digital signage en LED-schermen kunt u uw reputatie versterken en sociaal bewuste reizigers aantrekken.

Hoe kan ik prioriteit geven aan snelheid, gemak en waar voor je geld in mijn franchisehotel?

Door digital signage en LED-schermen te gebruiken, kunt u actuele promoties, kamerkortingen en aanbiedingen met een beperkte geldigheidsduur weergeven, en zo de waarde van uw hotel benadrukken. Bovendien kunnen AV-systemen processen als inchecken, uitchecken en gastendiensten stroomlijnen, waardoor de algehele efficiëntie en het gemak toenemen.

Hoe kan ik de communicatie, het reactievermogen en de uitzonderlijke service in mijn hotel verbeteren?

Oplossingen voor audio- en visuele berichtgeving kunnen zorgen voor duidelijke en consistente communicatie over het aanbod, de servicenormen en de verplichtingen van uw hotel. Interactieve schermen en digital signage kunnen worden gebruikt om feedback van gasten te verzamelen en te reageren op vragen, waardoor een omgeving van uitzonderlijke service en reactievermogen wordt bevorderd.

VERBETER DE KLANTBELEVING

Neem vandaag nog contact met ons op en begin met het behalen van grotere resultaten in je bedrijf.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.