+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

MARKETINGOPLOSSINGEN VOOR RESTAURANT FRANCHISE

Creëer een consistente en uitzonderlijke restaurantervaring in uw hele netwerk met de marketingoplossingen voor restaurantfranchises van Mood Media. Wij leveren innovatieve mediaoplossingen aan ‘s werelds grootste restaurant franchisemerken.

Wij beschikken over de expertise, de platforms en het toegewijde accountbeheer waarop restaurantfranchisegevers en -franchisenemers kunnen vertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Vertrouwd door honderden franchisebedrijven over de hele wereld om de perfecte klantbeleving te creëren.

WAT WIJ VOOR UW RESTAURANT FRANCHISE KUNNEN DOEN

Bedrijven over de hele wereld gebruiken onze oplossingen om onvergetelijke en consistente klantervaringen te creëren. Als wereldwijde marktleider voor Digital Signage, Music for Business, AV-systemen, Audio Messaging en Scent Marketing zijn wij de perfecte partner voor franchise-restaurants die hun klantervaring willen verbeteren, prioriteit willen geven aan efficiëntie en snelle service en de merknormen willen handhaven. Lees hieronder meer en neem contact op om te horen wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Digital Signage
Leg de macht in de handen van de consument met professionele Digital Signage, ontworpen om naadloze en handige restaurantervaringen te bieden. Promoot het menu-aanbod, toon transparantie rond producten, toon entertainmentinhoud en verbeter de opleiding en het behoud van werknemers op alle locaties. Van digitale menuborden tot interactieve kiosken, wij ontwerpen visuele ervaringen die uw restaurantfranchise helpen onderscheiden van de rest. MEER INFORMATIE

Muziek voor Bedrijven
Creëer een consistente geluidsidentiteit op alle locaties met achtergrondmuziek waar ze van zullen houden, op maat ontworpen om uw merk te weerspiegelen en volledig gelicentieerd voor commercieel gebruik. Werk met professionele muziekontwerpers en bereik de gewenste balans tussen lokale muziekinvloeden en huidige trending artiesten. MEER INFORMATIE

AV-Systemen
Als het gaat om audiovisuele systemen, hebben nationale en wereldwijde merken apparatuur van commerciële kwaliteit, ervaren projectmanagement, deskundig advies en concurrerende bulkprijzen nodig om hun investering te maximaliseren en hun activiteiten te stroomlijnen. Wij leveren uitgebreide oplossingen waarop je bedrijf kan vertrouwen. Van ontwerp en installatie tot lokale service en ondersteuning, wij helpen je bij elke stap. MEER INFORMATIE

Commercials
Benut elke kans en maak van je merkstem een krachtig onderdeel van je klantbeleving. Zich snel aanpassen aan steeds veranderende consumententrends en rekening houden met lokale en cultureel specifieke behoeften door samen te werken met een speciale Brand Messaging Specialist en een effectieve strategie voor bedrijfsboodschappen te creëren. MEER INFORMATIE

Geurmarketing
Maak gebruik van de kracht van geur, en creëer uitzonderlijke eerste indrukken en herinneringen in verband met uw merk. Maskeer onaangename geuren om altijd en overal in uw restaurant franchise een positieve ervaring te behouden met onze Scent Marketing oplossingen. MEER INFORMATIE

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

VOORDELEN VOOR FRANCHISEGEVERS

De franchisegever en de franchisenemer delen weliswaar dezelfde bedrijfsnaam en hetzelfde logo, maar hebben vaak verschillende motivaties en verwachtingen wat de klantebeleving betreft. Hieronder staan enkele van de grootste voordelen die franchisegevers genieten door met ons samen te werken.

Toegewijd accountbeheer

Ontvang de toegewijde ondersteuning van een gefocust team van experts om snelle en consistente service, rapportage en facturering te garanderen. Dit team heeft veel ervaring met de unieke behoeften van franchiseorganisaties.

Merkconformiteit

De sleutel tot een succesvolle franchise is een constant goede klantbeleving. Wij kunnen je helpen bij het realiseren van een coherente merkrepresentatie op al je locaties, lokaal of wereldwijd.

Eén aanspreekpunt

Gebundelde prijzen, gecentraliseerde facturering, projectbeheer en rapportages. Het kostenbesparende gemak van werken met één aanspreekpunt voor meerdere producten, diensten en oplossingen.

Gecentraliseerde content controle

Met een enkele aanmelding kun je met onze veilige en intuïtieve webgebaseerde content management systemen de content op elke locatie of groepen locaties controleren en bewaken.

VOORDELEN VOOR FRANCHISENEMERS

Hier zijn enkele van de grootste voordelen die franchisenemers genieten door met ons samen te werken.

Snelle, responsieve ondersteuning & lokale installatie

Beschikbaar per telefoon of e-mail met betrouwbare experts ter plaatse in elk postcodegebied, in meer dan 100 landen.

Volledige gemoedsrust

Word lid van ons franchisepakket en krijg toegang tot voorkeursprijzen, gestandaardiseerde opties, door het bedrijf goedgekeurde inhoud, lokale flexibiliteit en toegewijde accountondersteuning.

Lokale inhoudscontrole

Beheer je muziek-, commercials- en videocontent binnen de door jouw franchisegever vastgestelde parameters. Geef je content een authentieke, lokale uitstraling terwijl je het merk respecteert.
m

Training

Onze oplossingen zijn intuïtief en ontworpen met de eindgebruiker in gedachten. We zijn altijd beschikbaar voor webinars, online tutorials en training op locatie bij de installatie.

VAAK GESTELDE VRAGEN

Hier vindt u de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen, zodat u beter begrijpt hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen.

Hoe kan ik de algehele eetervaring in mijn restaurant verbeteren?

Experimentele mediaoplossingen, zoals interactieve schermen, inhoud met spelletjes en AV-systemen, stellen u in staat gasten tijdens hun bezoek te betrekken en te vermaken, waardoor hun eetervaring aangenamer wordt. Digital signage en LED-schermen kunnen ook menu-items en promoties onder de aandacht brengen, zodat klanten weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Aangepaste muziek en geurmarketingoplossingen moeten ook worden overwogen om een sfeer te creëren die uniek is voor uw merk.

Hoe kan ik mijn restaurantgasten een persoonlijke ervaring bieden?

De implementatie van digital signage en interactieve menuborden biedt een mogelijkheid om op maat gemaakte maaltijdsuggesties weer te geven op basis van de voorkeuren en dieetbeperkingen van de klant. Aangepaste muziek en omgevingsgeluid kunnen ook worden gebruikt om een unieke sfeer te creëren voor uw doelgroep.

Hoe kan ik de efficiëntie en het gemak van mijn fastfoodfranchise verbeteren?

Digitale bewegwijzering en LED-schermen kunnen actuele wachttijden, promoties en menuspecials weergeven om de gastervaring te stroomlijnen. Bovendien kunnen moderne AV-systemen worden gebruikt om contactloos bestellen en betalen mogelijk te maken, waardoor het gemak in uw restaurant nog verder toeneemt.

Hoe kan ik transparantie en vertrouwen in mijn restaurant bevorderen?

Digitale bewegwijzering kan worden gebruikt om duidelijke prijzen, informatie over de herkomst van de ingrediënten en voedingsinformatie weer te geven, waardoor het vertrouwen van uw klanten groeit. Audio- en visuele berichten kunnen ook worden gebruikt om positieve beoordelingen en getuigenissen van klanten onder de aandacht te brengen, waardoor de reputatie van uw restaurant wordt versterkt.

Hoe kan ik digitale en mobiele technologieën integreren in mijn restaurant?

Interactieve schermen en digital signage kunnen compatibel worden gemaakt met mobiele apparaten, zodat klanten op hun smartphone toegang hebben tot menu’s, promoties en loyaliteitsprogramma’s. Deze integratie zorgt voor een naadloze eetervaring die tegemoet komt aan de hedendaagse tech-savvy gasten.

Hoe kan ik netheid en hygiëne in mijn restaurant bevorderen?

Met geuroplossingen kunt u een frisse en schone sfeer creëren in uw eetgelegenheid, waardoor de perceptie van de klant positief wordt beïnvloed. Digitale bewegwijzering kan ook worden gebruikt om schoonmaakprotocollen en gezondheidsrichtlijnen weer te geven, zodat gasten weten dat u zich inzet voor hun welzijn.

Hoe kan ik authenticiteit en duurzaamheid in mijn restaurant bevorderen?

Aangepaste audio- en visuele boodschappen kunnen worden gebruikt om de betrokkenheid van uw restaurant bij duurzame praktijken te benadrukken, zoals lokaal ingekochte ingrediënten, initiatieven voor afvalvermindering en energie-efficiënte activiteiten. De weergave van dit soort inhoud op digital signage en LED-schermen versterkt de authenticiteit van uw merk en de verantwoordelijkheid voor het milieu.

Hoe kan ik de sociale verantwoordelijkheid en ethische praktijken van mijn restaurant ondersteunen?

Ontwikkel en gebruik audio- en visuele berichtgevingscampagnes die de betrokkenheid van uw restaurant bij de gemeenschap, liefdadigheidsinitiatieven en verantwoordelijke bedrijfspraktijken onder de aandacht brengen. Door dit soort inhoud op digital signage en LED-schermen weer te geven, kunt u uw reputatie versterken en sociaal bewuste eters aantrekken.

Hoe kan ik prioriteit geven aan snelheid, gemak en waar voor je geld bij mijn QSR-franchise?

Door digital signage en LED-schermen te gebruiken, kunt u actuele promoties, dagaanbiedingen en beperkte aanbiedingen tonen, en zo de waarde van uw restaurant benadrukken. Bovendien kunnen moderne AV-systemen processen als bestellen, betalen en tafelbeheer stroomlijnen, waardoor de algehele efficiëntie en het gemak in elke fastfoodfranchise worden verbeterd.

Hoe kan ik de communicatie, het reactievermogen en de uitzonderlijke service in mijn restaurant verbeteren?

Met oplossingen voor audio- en visuele berichtgeving kunt u duidelijk en consistent communiceren over het aanbod, de servicenormen en de verplichtingen van uw restaurant. Interactieve schermen en digital signage kunnen worden gebruikt om feedback van klanten te verzamelen en te reageren op vragen, waardoor een omgeving van uitzonderlijke service en reactievermogen wordt bevorderd.

VERBETER DE KLANTBELEVING

Neem vandaag nog contact met ons op en begin met het behalen van grotere resultaten in je bedrijf.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.