+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

KERSTLIEDJES OVER DE HELE WERELD DIE JE MISSCHIEN NOG NIET HEBT GEHOORD

Als het op kerstmuziek aankomt, zijn er meestal twee soorten mensen: degenen die de klassiekers direct aanzwengelen zodra Halloween voorbij is, en degenen die naar alles luisteren, maar uitsluitend tijdens de decembermaand.

Als je je feestelijke luisterbeleving wilt opfleuren, of als je verder wilt gaan dan het gebruikelijke reportoire, dan zetten onze Music Supervisors hun favoriete kerstliedjes van over de hele wereld in de schijnwerpers die je misschien nog niet eerder hebt gehoord.

Tunde Ednut – Jingle Bell feat. Davido, Tiwa Savage & Seun Kuti

Tunde Ednut’s Jingle Bell is een modern Nigeriaans afropopnummer met een kersttintje en bevat internationale sterren Davido, Tiwa Savage en Fela Kuti’s zoon Seun.

Maria Mena – Home for Christmas

Home for Christmas van Maria Mena, een prachtige aanvulling op je afspeellijst tijdens de feestdagen, is een uiterst populair kerstnummer in haar geboorteland Noorwegen.

Paul Ngozi – Happy Christmas

Een heerlijk opbeurend nummer uitgebracht door de Zambiaanse gitarist, singer/songwriter, Paul Ngozi in de jaren 70.

Erasure – She Won’t Be Home (Redux)

Als Kerstmis synth-pop zou worden, zou het zeker zo klinken.

AFTERSCHOOL – Love Love Love

Kerstmis draait om pakkende jingles en AFTERSCHOOL’s Kpop aanbod voldoet zeker aan alle eisen!

Crazy Emma – Christmas Song (Special Effects by Scottie Dog)

Deze flip side van het ‘Let’s Get It Together For Christmas’ vinyl uit 1972 is een kerst funk/soul meesterwerk.

Julia Jacklin – Baby Jesus Is Nobody’s Baby Now

Julia Jacklin gebruikt woorden als verf in deze melancholische folk-pop voorstelling van een Australische kerst in de voorsteden. De productie is teder en tijdloos onder haar onmiskenbare stem. Sinds de release in 2021 is het nummer al snel een hoofdbestanddeel geworden van de Australische kerstafspeellijsten.

Chieri Ito – Merry Christmas

Zet je afspeellijst deze feestdagen op scherp met deze klassieke City-Pop kersttrack uit ’84 van de Japanse zangeres en actrice Chieri Ito.

The Sha La Das – Sha La Da La La (Christmas Time)

De harmonieën van dit nummer, gezongen door vocaal kwartet The Sha La Das, bevatten elementen van psychedelische pop, rock & roll en 60’s soul.