+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

PEPE JEANS
CASE STUDY

OVER PEPE JEANS

Pepe Jeans London, ontstaan in 1973 aan de iconische Portobello Road in Londen, is één van de merken die samen de wereldwijde fashion group AWWG vormen. Vandaag, 50 jaar later, blijft het merk trouw aan zijn oorspronkelijke mantra en zijn belofte om ‘s werelds meest opwindende denim fashion te creëren. De diversiteit en mix van culturen die de stad Londen kenmerken, bepalen ook de persoonlijkheid van Pepe Jeans en zijn een constante bron van inspiratie voor de dames-, heren- en juniorcollecties. Pepe Jeans is muziek, cultuur, mode, Londen en denim: This is Pepe Jeans.

SAMENVATTING

  • Branded muziek
  • Digital Signage
  • Geluidssystemen
  • Mood Harmony CMS

DOELSTELLING

Het heruitvinden van de nieuwste trends beperkt zich niet tot het Pepe Jeans productaanbod, maar strekt zich ook uit tot hun winkels. Als onderdeel van hun laatste vernieuwing heeft Pepe Jeans Mood Media gevraagd om een in-store sfeer te creëren die de Britse geest van het merk uitstraalt.

OPLOSSINGEN

BRANDED MUZIEK

Onze professionele muzieksupervisors werkten nauw samen met Pepe Jeans om een muziekprogramma op maat te ontwikkelen dat het dynamisme en revolutionaire karakter van dit iconische merk weergeeft.

DIGITAL SIGNAGE

Alle visuele hardware in de nieuwste Pepe Jeans winkels is ontworpen en geïnstalleerd door Mood Media.

GELUIDSSYSTEMEN

Om in alle delen van de winkel geluid van de hoogste kwaliteit te garanderen, installeerde Mood een strategisch ontworpen luidsprekersysteem van topkwaliteit in alle nieuwe Pepe Jeans-winkels.

CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Dankzij Harmony, het brand experience platform van Mood, kunnen de content specialisten van Mood alle branded afspeellijsten en visuele content plannen voor alle Pepe winkels wereldwijd.

VERBETER DE KLANTBELEVING

Verbeter de beleving en krijg de gemoedsrust die je verdient met Mood. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.