+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

MOOD:GEZONDHEIDSZORG

VERBETER DE BELEVING VOOR JE PATIËNTEN

“Ons ziekenhuis maakt al meer dan 20 jaar gebruik van de diensten van Mood en we kunnen ons niet voorstellen om iemand anders dan Mood te gebruiken.”

– Mara Hoberty, Franciscan Health

Onderscheid je praktijk en maak een geweldige indruk met een meer gastvrije en boeiende patiëntbeleving. Maak gebruik van onze end-to-end suite van media-oplossingen voor de gezondheidszorg om een meer rustgevende en opbeurende sfeer te creëren. Bundel oplossingen voor een maximale ROI.

DE VERTROUWDE AANBIEDER VAN MEDIA-OPLOSSINGEN VOOR DE GEZONDHEIDSZORG

Wij zijn er trots op dat wij duizenden zorgverleners van alle soorten en maten van dienst kunnen zijn, van regionale zorgnetwerken tot zelfstandige praktijken, tandartspraktijken en nog veel meer.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom meer toonaangevende zorgverleners op Mood vertrouwen om hun beleving van patiënten te verbeteren.

WAAROM MOOD?

GEMOEDSRUST

Innovatieve, betrouwbare oplossingen. Ongeëvenaarde ervaring. Responsieve service en support. Dit alles zorgt voor maximale gemoedsrust wanneer je samenwerkt met MOOD.

LOKALE INSTALLATIE & SERVICE

Mood biedt betrouwbare service op locatie en professionele installatie, ondersteund door 24/7 telefonische en e-mailondersteuning.

TOEGEWIJD ACCOUNTBEHEER & SUPPORT

Wanneer je samenwerkt met MOOD, krijg je de toegewijde, dagelijkse ondersteuning van een team dat zich richt op het helpen van je unieke operationele behoeften en doelstellingen.

BETROUWBARE, INNOVATIEVE PLATFORMS

Onze oplossingen voor muziek, messaging en digital signage worden ondersteund door betrouwbare en innovatieve webplatforms, zodat je intuïtieve controle hebt over wat patiënten zien en horen in jouw praktijk.

SINGLE-SOURCE MEDIA PROVIDER

Mood maakt het gemakkelijk en betaalbaar om de hele beleving van de patiënt te verbeteren door het aanbieden van muziek onder licentie, On-Hold Messaging, A/V-systemen, geur en nog veel meer. Je consolideert leveranciers, beperkt risico’s en maakt gebruik van schaalvoordelen.

6 STAPPEN NAAR EEN BETERE BELEVING VOOR JOUW PATIËNTEN

Leer belangrijke inzichten van experts uit de sector om de beleving van de patiënt te verbeteren met media-oplossingen voor de gezondheidszorg.

DIGITAL SIGNAGE VOOR DE GEZONDHEIDSZORG

Verbeter de beleving van de patiënt en promoot je praktijk met Moods uitgebreide suite van digital signage voor de gezondheidszorg. Bied wachtrij-informatie, entertainment in de wachtkamer, wegbewijzering en nog veel meer.

 • Hardware, software, ontwikkeling van content, installatie en service
 • Beheer content eenvoudig online of laat het door ons beheren
 • Robuuste bewaking en rapportage

MUZIEK VOOR DE GEZONDHEIDSZORG

Maak gebruik van de emotionele kracht van muziek om angst te verminderen en het ontspannen gevoel binnen je praktijk te verbeteren. Kies uit ‘s werelds grootste bibliotheek van tracks en professioneel ontworpen programma’s of stel je eigen mix samen. Met Harmony kun je zo hands-on of hands-off zijn als je zelf wilt.

 • Betrouwbare weergave, 100% reclamevrij
 • Volledig gelicenseerd en gescreend voor zakelijk gebruik
 • Regelmatig bijgewerkt
 • Intuïtief mobiel-vriendelijk contentbeheer
 • Veilige, betrouwbare en robuuste technologie

ON-HOLD BERICHTEN

Beantwoord veelgestelde vragen, vermeld openingstijden, gezondheids- en welzijnstips en nog veel meer. Minder oponthoud en efficiënter personeel – allemaal voor een betere patiëntenzorg.

 • Geniet van toegewijd advies en professionele copywriting
 • Kies uit tientallen professionele stemmen
 • Integreer professioneel ontworpen On-Hold muziek
 • Eenvoudig online berichten beheren en plannen

AUDIOVISUELE SYSTEMEN

Geniet van exclusieve besparingen op commerciële apparatuur van toonaangevende fabrikanten, waaronder Bose, Samsung, Apart en LG. Zorg voor meer privacy voor de patiënt en naleving van de HIPAA-voorschriften met professionele sound masking voor de gezondheidszorg.

 • Betaalbare, hoogwaardige apparatuur van commerciële kwaliteit
 • Sound Masking, paging-systemen, AV voor spreek- en vergaderruimtes en meer
 • Uitgebreide garanties
 • Maximale gemoedsrust van ‘s werelds meest ervaren Audiovisuele provider

GEURMARKETING

Breng de bewezen kracht van Geurmarketing naar je praktijk. Help je patiënten en personeel te ontspannen met de kalmerende geur van lavendel, vanille, jasmijn of zelfs een eigen ontworpen geur. Maak gebruik van innovatieve diffusietechnologie om ruimtes van elke grootte te bestrijken, voor elke toepassing.

 • Kies uit meer dan 2.400 geuren of stel je eigen merkgeur samen
 • Meerdere diffusiesystemen beschikbaar
 • Betrouwbaarheid en dekking van commerciële kwaliteit

Case Studies

Ontdek hoe onze klanten in de gezondheidszorg hun patiëntbeleving verbeteren

Franciscan Health

Fresh Dental

VERBETER DE PATIËNTBELEVING

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom meer zorgverleners over de hele wereld vertrouwen op Mood.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.