+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

SIDESTEP
CASE STUDY

OVER SIDESTEP

SIDESTEP, een merk van Foot Locker Inc., gelooft dat sneakers, creativiteit en stijl samengaan en dat het zorgvuldig kiezen van je paar sneakers een vorm van creatieve expressie is. SIDESTEP spreekt tot de innovatieve en creatieve insiders die op de hoogte blijven van de laatste trends en graag hun eigen stijl creëren. Het merk wil een nieuwe generatie look-makers inspireren en motiveren door hen een zorgvuldig samengestelde selectie must-have trainers en accessoires aan te bieden die looks tot leven brengen. Met meer dan 80 winkels in Duitsland, Nederland, België, Spanje, Luxemburg en Zwitserland is SIDESTEP de favoriete retailgeworden van modeliefhebbers in heel Europa.

SAMENVATTING

  • Speciaal samengesteld muziekprogramma voor alle winkels
  • Alle nieuwe winkels worden uitgerust met Mood Harmony spelers
  • Bestaande winkels die overgaan naar Mood Harmony
  • Vervanging van de huidige lichtbakken voor 75″ schermen

DOELSTELLING

Aangezien het merk zijn aanwezigheid in Europa blijft uitbreiden, zijn ze begonnen met een groot project om hun huidige winkels te rebranden om hun merkpersoonlijkheid en doelgroep beter weer te geven.

Mood Media is er trots op geselecteerd te zijn om niet alleen deze rebranding te helpen realiseren voor toekomstige SIDESTEP winkels, maar ook voor de 82 winkels die nu al in Europa zijn. De nieuwe look van de winkels is een fysieke weergave van het merk en hun toewijding aan de sneakerliefhebber, door een inspirerende totaalervaring te bieden voor hun klanten op alle locaties, allemaal dankzij de in-store muziek en visuals van Mood Media.

OPLOSSINGEN

MUZIEK OP MAAT

SIDESTEP wilde een op maat gemaakt muziekprogramma dat inspireert tot zelfexpressie en modern, gedurfd en creatief aanvoelt. De muziek is vrouwelijk en modieus en moet de doelgroep van het merk aanspreken: de Europese sneakerliefhebber.

Mood professionele muziekontwerpers Mood werkten nauw samen met het merk om een muziekprogramma samen te stellen dat een positieve, levendige sfeer creëert die uitnodigt tot experimenteren en diversiteit en persoonlijke stijl viert tegen een achtergrond van comfort en vertrouwen. De zorgvuldig geselecteerde afspeellijsten weerspiegelen de waarden van het merk: creativiteit, empowerment en duurzaamheid.

DIGITAL SIGNAGE

In de bestaande SIDESTEP winkels kreeg Mood de opdracht om de huidige lichtbakken te vervangen voor 75″ schermen.

HET RESULTAAT

“We hebben voor Mood Media gekozen omdat het CMS (Harmony) aan al onze eisen voldoet op het gebied van flexibiliteit en proactief beheer van de inhoud in de winkel. Het was ook een goed evenwicht tussen kosten en functionaliteit, wat we bewezen hebben met het aanbestedingsproces dat we hebben gehouden.

“Maar net zo belangrijk als het bovenstaande is de werkrelatie die we met Mood Media hebben. Het accountteam is altijd behulpzaam en reageert snel. Het grote voordeel is ook de klantenservice voor de technische problemen. We waarderen het enorm hoe snel en efficiënt winkels de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.”

– Maria Lambina
Manager Visual Merchandising, SIDESTEP bij Foot Locker EMEA

KOM IN CONTACT MET ONS

Neem vandaag nog contact met ons op om de gastbeleving in jouw hotel naar een hoger level te brengen.

Naam*
Privacybeleid*
Blijf in contact
This field is for validation purposes and should be left unchanged.