+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

MOOD:HOSPITALITY DIGITAL SIGNAGE

BRENG DE WOW-FACTOR
NAAR UW BEDRIJF

Maak verbinding met uw gasten op een krachtige manier en verbeter uw bedrijfsresultaten met Mood’s scala aan digital signage oplossingen voor hotels en restaurants.

Van video walls en digitale promoborden tot interne communicatie, onze intuïtieve digital signage oplossingen zullen u helpen een betere gastbeleving te creëren.

Neem vandaag nog contact met ons op en zie waarom meer hotels en restaurants hun digital signage aan Mood toevertrouwen.

UITGELICHTE CASE STUDY: FOUNDRY PARK INN

“We ontdekten dat Digital Signage een geweldige manier is om gasten en bezoekers te informeren. We houden erg van de flexibiliteit om indien nodig content uit te wisselen. Met Hotel Digital Signage van Mood Media ziet u een aanzienlijk rendement op zowel uw winst als de tevredenheid van uw gasten.”

Jason Harwell, Marketing Manager, Foundry Park Inn & Spa

WAAROM MOOD?

END-TO-END PROVIDER

Hardware, software, schermen van commerciële kwaliteit, creatie van inhoud, service en installatie. Waar u ook naar op zoekt bent – Mood dekt al uw digital signage behoeften.

GEBRUIKERSVRIENDELIJKE SOFTWARE & HARDWARE

Onze digital signage oplossingen zijn gebouwd met de eindgebruiker in gedachten. Beheer de content van één of meerdere locaties in een oogwenk vanuit een intuïtieve online portal.

BETROUWBARE TECHNOLOGIE & ONTWERP

Wanneer het om uw signage gaat, is betrouwbaarheid geen optie – maar een must! Onze robuuste platforms zijn ontworpen om de eisen van een horecagelegenheid te weerstaan, zodat uw schermen nooit op zwart komen te staan. Punt!

SNELLE ONDERSTEUNING & DESKUNDIGE INSTALLATIE

Geniet van snelle technische ondersteuning per telefoon, e-mail of online troubleshooting, 24/7. Ons wereldwijde servicenetwerk van lokale technici dekt elke postcode in de Benelux en meer dan 100 landen, zodat u verzekerd bent van snelle on-site service en installatie, waar u ook bent.

CONSULTATIEVE BENADERING

Wij bieden advies over schermplaatsing en content om u te helpen het meeste uit uw digital signage strategie te halen en de best mogelijke gastbeleving te creëren.

MEER DAN ALLEEN DIGITAL SIGNAGE

Van ‘s werelds toonaangevende muziekoplossingen voor zakelijk gebruikzakelijke muziekopossingen tot AV-systemen, messaging en geuroplossingen, wij maken het gemakkelijk om de hele gastervaring te verbeteren. Door oplossingen te bundelen kunt u nog meer besparen.

DE TOONAANGEVENDE LEVERANCIER VOOR DE HOSPITALITY SECTOR

Mood wordt vertrouwd door meer dan 20.000 horecalocaties en alle grote hotelmerken en is de toonaangevende on-site mediaprovider binnen de sector.

DIGITAL SIGNAGE

Laat hoofden draaien. Zorg voor bewegwijzering. Verwelkom grote groepen. Promoot uw restaurant, koffiebar en andere sociale ruimtes in uw bedrijf. Mood’s Digital Signage oplossingen voor de hospitality stelt u in staat om dit allemaal te doen – en nog veel meer.

Upload uw eigen afbeeldingen of laat ons krachtige content voor u ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

VIDEO WALLS

Breng de wow-factor naar uw bedrijf en creëer een beleving die uw gasten nooit zullen vergeten. Of u nu betegelde displays wilt met meerdere schermen, grote enkelvoudige schermen of een oplossing daartussenin, Mood heeft alles wat u nodig hebt om een blijvende indruk te maken – hardware, software en installatie. Ga voor groots met video walls van Mood.

Content Management. Maar dan makkelijk.

De digital signage software van Mood biedt een online platform voor contentbeheer dat snel, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken is. Creëer content als een pro met behulp van professionele digital signage templates. Plan content in en pas het on-the-fly aan, voor een enkele locatie of je gehele keten. Creëer doelgerichte campagnes die krachtige resultaten opleveren.

digital signage, electronic signage, software voor digital signage

MEER TEMPLATES – MEER RESULTATEN

Kies uit ‘s werelds grootste digital signage template catalogus, of laat ons een volledig eigen template voor u maken.

SIGNAGE VOOR VEILIGHEID & ZEKERHEID

Geef gasten de zekerheid die ze nodig hebben en houd uw bedrijf veilig. Kies uit een groot aantal voorontworpen templates en maak uw eigen berichtgeving om uw gasten en uw personeel te informeren.

  • De nadruk leggen op veiligheid en sanitaire voorzieningen
  • Deel praktijkvoorbeelden en gezondheidstips
  • Communiceer noodsignalen

En nog veel meer!

DE GASTBELEVING VERBETEREN

Neem vandaag nog contact met ons op en breng de kracht van Mood Hospitality Digital Signage naar uw horecalocatie.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.