+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

AUDIOVISUELE HORECA: HOE VINDT U HET JUISTE SYSTEEM VOOR UW ACCOMMODATIE?

Uw AV-systeem is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt als het gaat om het verbeteren van uw gastervaring – en dat is begrijpelijk. De waarheid is echter dat audiovisuele systemen in de horeca een cruciale rol spelen bij het helpen van gasten om een sterkere affiniteit met uw merk te ontwikkelen.

Kritische media-elementen die dit soort loyaliteit bevorderen, zoals merkmuziek, digitale bewegwijzering en touchscreens, zijn afhankelijk van betrouwbare audiovisuele systemen van commerciële kwaliteit.

In het algemeen moeten uw audiovisuele systemen voor de horeca professioneel ontworpen en goed geïnstalleerd zijn, en ondersteund worden door een snelle ondersteuning. Daarnaast zijn er nog vele andere belangrijke factoren die moeten worden afgewogen, zodat u het juiste systeem vindt voor uw unieke eigendom en budget. Zelfs als u deel uitmaakt van een groot horecamerk, zullen het ontwerp en de functie van uw AV-systeem uniek zijn. In dit artikel lichten we die factoren toe en geven we enkele deskundige inzichten van onze hotel AV-specialisten.

 

# 1: Bepaal hoe je piekervaring eruit ziet en klinkt.

De ervaring tijdens het grootste deel van uw openingsuren zal het gevoel van uw merk versterken en de energie van de dag aanvullen. Elke woning heeft echter een speciaal moment van de dag en de week waarop de ervaring een hoogtepunt bereikt. Zo is happy hour voor veel van onze klanten een belangrijk moment, vooral voor klanten die vooral zakenreizigers bedienen. Als zij restaurants of bars op hun eigendommen hebben, dan kan die piekervaring tot 22.00 uur duren en doorlopen tot in het weekend. Aan de andere kant zullen onze motelklanten in landelijke gebieden u vertellen dat het van 7 tot 10 uur ‘s morgens het drukst is, wanneer de gasten zich rond het continentale ontbijt scharen.

Wat je piekervaring ook is, je moet precies weten hoe die eruitziet en klinkt. Gib Harris, directeur van Systems Sales voor Mood Media, benadrukt het belang van het begrijpen van de ervaring die u probeert te creëren tijdens uw drukste periodes.

 

“Ik vraag mijn klanten altijd: ‘Hoe ziet de ervaring eruit en hoe klinkt die tijdens jullie piekmomenten?’ Staat de muziek op de voorgrond, of staat ze op de achtergrond om een specifieke sfeer te creëren? Probeert u bijvoorbeeld een nachtclubgevoel te creëren, een luxe loungesfeer, of iets meer huiselijk en vertrouwd? Op zijn minst moet je audiovisuele systeem voldoende prestaties leveren om die piekervaring te ondersteunen.”

#2: Definieer uw klantenkring.

Voordat u investeert in uw horeca audiovisueel systeem, moet u nadenken over uw clientèle en wat voor soort ervaring zij verwachten in uw pand. Welgestelde toeristen van in de 20, 30 en 40 jaar zullen in uw lounge wellicht prijs stellen op veel energie, sfeervolle visuals en muziek op de voorgrond, versterkt door subwoofers. Gen X zakenreizigers zullen echter meer een ontspannende ervaring willen, en een standaard commercieel geluidssysteem zal volstaan voor het afspelen van uw merkmuziekprogramma.

Vergeet niet dat uw klanten net zo uniek zijn als uw merk, en de ervaring die u creëert, draait om hun voorkeuren, zodat ze eerder zullen terugkeren. Uw AV-systemen moeten dat doel ondersteunen.

 

#3: Ken uw Hospitality Audio Visuele Dekking.

Wanneer we het over dekking hebben, bedoelen we hoeveel ruimte en welke gebieden door de audiovisuele media worden bestreken. Misschien hebt u niet overal luidsprekers nodig en wilt u alleen schermen in de lobby en bij de bar. Ga door uw gebouw en maak een lijst van de kamers en delen van elke kamer waar audiovisuele middelen aanwezig zullen zijn. Houd ook rekening met vergaderzalen en buitenruimten, en met verschillende variaties voor de plaatsing van luidsprekers en schermen. De dekking bepaalt het ontwerp, de plaatsing en de specifieke hardware die nodig is om aan uw behoeften te voldoen.

#4: Ken uw Hospitality Audio Visuele Functie.

Eenvoudig gezegd verwijst functie naar wat uw oplossingen zullen doen. Wilt u bijvoorbeeld dat uw schermen TV afspelen of digital signage weergeven? Wil je dat ze beide doen? Bent u op zoek naar een theaterachtige ervaring in uw bar voor wedstrijddagen? Of misschien hebt u conferentiezalen die speciale AV-componenten vereisen? Zoals Greg Gershon, VP van System Sales bij Mood Media, al aangaf, is het belangrijk om te begrijpen welke functionaliteit u nodig heeft om de beste waarde te krijgen.

 

“Het belang om te weten hoe u wilt dat uw AV-systeem functioneert, kan niet genoeg worden benadrukt,” zegt Gershon. “Als u een visie hebt van de functionaliteit die u nodig hebt, zal uw AV-leverancier u beter kunnen begeleiden naar de juiste componenten en kwaliteit voor uw behoeften en uw budget.

#5: Vraag naar commerciële-kwaliteit Hospitality audio-visueel.

Er is een belangrijk verschil tussen commerciële apparatuur en AV voor thuisgebruik, en u zult voor de eerste moeten gaan als u echt het meeste uit uw geld wilt halen.

Schermen, luidsprekers en versterkers van commerciële kwaliteit zijn ontworpen om meerdere uren per dag, 365 dagen per jaar betrouwbaar te werken. Bovendien hebben schermen van commerciële kwaliteit een beschermende behuizing die hoge prestaties garandeert, zelfs in een zakelijke omgeving.

Een krakende luidspreker of een wazig scherm op uw flatscreens zal er niet voor zorgen dat gasten uw woning zullen verlaten. Dit soort kwaliteit zal echter bijdragen tot een slechte indruk van uw hotel en uw merk.

Zorg ervoor dat u investeert in audio-visual van commerciële kwaliteit van merken zoals Bose, Klipsch, LG, Samsung en andere merken die zich richten op commerciële toepassingen. Deze fabrikanten weten hoe ze hun professionele productlijnen moeten ontwerpen voor maximale prestaties en betrouwbaarheid in een horeca-omgeving.

Bovendien kunt u, als u producten kiest van een commerciële fabrikant, kortingen krijgen door apparatuur in bulk te kopen of te leasen. Kortingen kunnen u veel voordeel opleveren wanneer u voor meerdere locaties inkoopt.

 

#6: Schakel een gekwalificeerde Hotel AV Expert in.

Dit punt spreekt waarschijnlijk voor zich, maar het is toch belangrijk om te vermelden. De AV-industrie is gevuld met grote ontwerpers en installateurs, maar het is in uw beste belang om een bedrijf te vinden dat specifiek ervaring heeft in het leveren van Audiovisuele oplossingen voor hotels, omdat zij begrijpen hoe een systeem op de juiste manier moet worden ontworpen met betrekking tot de vele unieke facetten van een hotel eigendom. Zij zullen u de juiste vragen stellen, en vervolgens de juiste apparatuur aanbevelen voor uw behoeften, ruimte en budget.

Vergeet niet – uw hospitality AV leverancier moet ook optreden als consultant. Als u de tijd hebt genomen om de vorige vijf stappen voor uw consultatie door te nemen, geeft u de AV-expert nog meer mogelijkheden om een systeem te ontwerpen en te installeren dat uw visie tot leven brengt.

 

#7: Heb een open geest.

Hoe specifiek uw visie ook is, het is belangrijk om tijdens de consultatie een open geest te behouden. Stel uw visie voor, en laat de AV-professional zijn expertise delen en bijkomende vragen stellen. Deze professionals leven en ademen audiovisuele media, en zij weten precies hoe zij u kunnen helpen een ervaring te creëren die uw gasten keer op keer zullen willen herhalen.

 


Contacteer ons
om een gratis consult te regelen met een van onze audiovisuele hospitality professionals. Wij hebben meer AV-systemen voor hotels geïnstalleerd dan enige andere leverancier ter wereld, en wij helpen u de juiste componenten te vinden voor uw behoeften en budget.

KOM IN CONTACT MET ONS

Neem vandaag nog contact met ons op om de beleving in jouw winkels naar een hoger level te brengen.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.