+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

KARL LAGERFELD
CASE STUDY

Dankzij een doorverwijzing van een bestaande high fashion-klant werd Mood aanbevolen als de perfecte mediapartner voor in de winkel om een zintuiglijke ervaring te ontwikkelen voor de boetieklocaties van Karl Lagerfeld over de hele wereld.

OVER KARL LAGERFELD

Als merk weerspiegelt Karl Lagerfeld de kenmerkende creatieve visie van zijn naamgenoot. Karl was een icoon binnen de modewereld, herkenbaar aan zijn donkere bril en gesteven kragen en bekend om zijn openhartige opvattingen naast zijn tijdloze, verfijnde stijl van prêt-à-porter mode voor heren en dames.

DE AANPAK

De muziekontwerpers van Moodcreëerden een geluid dat uniek is voor het imago van Karl Lagerfeld en combineerden een reeks bekende en onbekende artiesten, waarbij speciale aandacht werd besteed aan stemming en tempo. De op maat gemaakte soundtrack is nu te horen in alle boutiques in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Qatar, China en het Verenigd Koninkrijk.

De door Mood ontworpen muziek sluit perfect aan bij het merk Karl Lagerfeld, wat leidt tot nog een stukje van de zintuiglijke puzzel die wordt uitgekozen voor een paar geselecteerde winkels. Geur is nu prominent aanwezig in Londen, Berlijn en Doha.

In Nederland installeerde Mood Media onlangs een LED-wand achter de kassa’s, waarmee een wow-factor werd gecreëerd voor de klanten van het merk om van te genieten in de winkel.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Verhoog je klantervaring met de kracht van Mood Media. Neem vandaag nog contact met ons op.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.