+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

PRIMARK
CASE STUDY

Na het openen van 390+ winkels in Europa, richtte Primark hun pijlen op de Verenigde Staten. In september 2015 opende Primark hun eerste winkel in Boston, waar op maat gemaakte LED-displays werden geïnstalleerd die volledige paste bij de merkstrategie van Primark. De visuele content presenteert de nieuwste modetrends, promoties en veel meer om de aandacht van de shoppers te trekken.

OVER PRIMARK

De internationale retailer Primark had creatieve visuele content nodig om losse items binnen hun grote en snel evoluerende collecties te presenteren. De uitdaging: het vinden van een passende technische oplossing naar de grote omvang van hun winkels, die geen afbreuk zou doen aan het iconische erfgoed van elk gebouw.

DE AANPAK

Mood Media heeft, in samenwerking met een aantal creatieve partners van Primark, opvallende visuele installaties ontwikkelt, zoals een gebogen LED-scherm (strip) om het winkelende publiek in de Londonse Primark aan de Oxford Street West te verwelkomen, één van de grootste indoor LED-schermen in hun Oxford Street East winkel te plaatsen. De visual professionals van Mood Media creëerden ook het verbluffende visuele meesterwerk van vijf verdiepingen bij Primark in Gran Via, Madrid, waar oogverblindende transparante LED-displays en panoramische geluidssystemen een adembenemende audiovisuele beleving creëren.

VERBETER DE KLANTBELEVING

Verbeter de beleving en krijg de gemoedsrust die je verdient met Mood. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.