015 744 100 Support Login

PORCELANOSA
CASE STUDY

De innovatieve en onbegrensde kenmerken van Porcelanosa’s tentoonstelling werden tot leven gebracht als een labyrintische reis die de bezoekers door 14 verschillende kamers voerde, alle verbonden onder het thema van de natuur.

OVER PORCELANOSA

De Porcelanosa Groep is een van ’s werelds grootste fabrikanten van keramische vloer- en wandtegels, keukens, badkamers en bouwoplossingen, met een portefeuille van acht expertmerken: Porcelanosa, Venis, Gamadecor, Krion, L’Antic Colonial, Butech, Noken en Urbatek. De groep is aanwezig in 150 landen en telt wereldwijd 1.000 winkels, onder meer in New York, Londen, Miami, Parijs en Milaan.

DE UITDAGING

De 27e editie van de Internationale Tentoonstelling van Architectuur en Binnenhuisarchitectuur van de Porcelanosa Groep, in januari 2020, was bedoeld om alle merken van de Porcelanosa Groep de gelegenheid te geven hun veelzijdige voorstellen te presenteren aan de top van de sector. Duurzaamheid en energie-efficiënte concepten domineerden de tentoonstelling, die meer dan 12.000 bezoekers ontving.

HET RESULTAAT

Mood Media werd uitgenodigd om een volledig meeslepende zintuiglijke beleving te creëren in de XTONE-zone van Urbatek. De innovatieve en onbegrensde kenmerken van deze reeks werden tot leven gebracht als een labyrintische reis die de bezoekers door 14 verschillende kamers voerde, allemaal verbonden onder het hoofdthema natuur. De vier natuurelementen: vuur, aarde, water en lucht werden door Mood versterkt door een zorgvuldige selectie van geuren en geluiden die onderweg voor een unieke zintuiglijke beleving zorgden. Het geluid van een rivier, de regen die op het land valt, voetstappen in de bladeren van een bosbodem, het knetteren van vuur, het aroma van hout, leer, natuur en duinen, werden gebruikt om de beleving van de klant te verheffen tot een universum van verhoogde sensaties en verbeelding.

ELEVATE THE CUSTOMER EXPERIENCE

Verbeter de beleving en krijg de gemoedsrust die je verdient met Mood. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Naam*
Privacybeleid*
Blijf in contact
This field is for validation purposes and should be left unchanged.