+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

PORCELANOSA
CASE STUDY

OVER PORCELANOSA

Met meer dan 970 vestigingen over de hele wereld en een distributienetwerk dat zich nog dagelijks uitbreidt in steden als New York, Londen, Parijs en Milaan, zet de PORCELANOSA Groep haar luxueuze showrooms in om de aanwezigheid van dit toonaangevende merk van keramische tegels en badkamer- en keukenuitrustingen op alle vijf continenten te vestigen.

SAMENVATTING

  • Aangepaste afspeellijst voor alle locaties wereldwijd
  • Op maat gemaakte geuroplossing, exclusief voor het merk
  • Muziek- en geuroplossing geïnstalleerd op de 27e editie van de Internationale Tentoonstelling van Architectuur en Interieurdesign van de PORCELANOSA Groep

DOELSTELLING

PORCELANOSA was bereid een stap verder te gaan in het creëren van een samenhangende zintuiglijke beleving in haar winkels, met als doel de essentie van het luxemerk over te brengen door middel van muziek en geur; elementen die klanten in staat stellen zich volledig onder te dompelen in de wereld van PORCELANOSA.

PORCELANOSA had een zeer duidelijke uitgangsvereiste: werken met een leverancier die in Spanje is gevestigd, maar een met een wereldwijd bereik die totale controle over de geleverde dienst kon bieden. Mood Media werd gecontracteerd om een volledig zelfbeheerde en op maat gemaakte muziek- en geuroplossing te implementeren.

Met plannen om in de komende jaren wereldwijd aanzienlijk te groeien, moedigt de PORCELANOSA Groep ook haar franchisenemers aan om deze zelfde zintuiglijke oplossingen in alle showrooms op te nemen.

OPLOSSINGEN

MUZIEK

Om het imago van luxe en kwaliteit van het merk PORCELANOSA beter te weerspiegelen in de winkels, hebben de muziekontwerpers van Mood Media een aangepaste afspeellijst gecreëerd op basis van de waarden van het merk en zijn klanten.

GEURMARKETING

Het Mood team heeft ook een volledig aangepaste geuroplossing ontworpen, waarbij de exclusieve geur door de hele winkel wordt verspreid om een luxueuze ambiance op te roepen, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van de ruimte.

INTERNATIONALE TENTOONSTELLING VAN MONDIALE ARCHITECTUUR EN BINNENHUISARCHITECTUUR

Mood Media werd uitgenodigd om een volledig immersieve zintuiglijke beleving te creëren in de Urbatek XTONE-ruimte op de 27e editie van de internationale tentoonstelling van architectuur en interieurdesign van de PORCELANOSA-groep. De innovatieve en grenzeloze mogelijkheden van deze reeks kwamen tot leven in de vorm van een labyrintische reis die meer dan 12.000 bezoekers door 14 verschillende kamers voerde, allemaal verbonden onder het centrale thema natuur.

Concepten van duurzaamheid en energie-efficiëntie domineerden de tentoonstelling en de vier elementen van de materie: vuur, aarde, water en lucht werden door Mood belichaamd door een zorgvuldige selectie van geuren en geluiden die langs de route een unieke zintuiglijke ervaring boden. Het geluid van een rivier, regen die op de aarde valt, voetstappen in de bladeren van een bos, het geknetter van een vuur, evenals de geur van hout, leer en duinen, werden gebruikt om de ervaring van de klant te verheffen tot een universum van verhoogde sensaties en verbeelding.

VERBETER DE KLANTBELEVING

Verbeter de beleving en krijg de gemoedsrust die je verdient met Mood. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.