+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

THE BODY SHOP
CASE STUDY

Al meer dan 15 jaar stelt het creatieve team van Mood op maat gemaakte muzieklijsten samen, die wereldmuziek, akoestische melodieën en soulvolle tunes kenmerken.

OVER THE BODY SHOP

The Body Shop® is hét oorspronkelijke natuurlijke en ethische beautymerk, met ruim 2.500 winkels wereldwijd. Sinds 1976 zoekt The Body Shop naar natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld om levendige en ethische producten te ontwikkelen, die beloven de natuurlijke schoonheid te versterken en tegelijk zorg dragen voor de planeet. Het is van essentieel belang dat het in-store geluid oprecht en heilzaam aanvoelt, met een mondiale uitstraling om de merkwaarden van The Body Shop aan te vullen.

DE AANPAK

Al meer dan 15 jaar stelt het creatieve team van Mood op maat gemaakte muzieklijsten samen, die wereldmuziek, akoestische melodieën en soulvolle tunes kenmerken. En om aansluiting te krijgen bij hun – vooral – vrouwelijke doelgroep, worden de Body Shop playlists verrijkt met sterke vrouwelijke artiesten, die passen bij het merk en vooral bij de visie: het stimuleren van het gevoel van eigenwaarde en het verhogen van het bewustzijn van de mensenrechten.

ELEVATE THE CUSTOMER EXPERIENCE

Verbeter de beleving en krijg de gemoedsrust die je verdient met Mood. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

body .gform_legacy_markup_wrapper .top_label div.ginput_container { margin-top: 8px !important; }
body .gform_legacy_markup_wrapper ul li.gfield { margin-top: 0px !important; }
.gform_legacy_markup_wrapper li.hidden_label input { margin-top: 0px !important; }
input[type=”checkbox”] { width:25px !important; }
input[type=”submit”] { width:100% !important; height: 24px; }

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.