+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

MARKETINGOPLOSSINGEN VOOR AUTODEALERS

Creëer een consistente en uitzonderlijke klantenervaring in uw hele netwerk met de marketingoplossingen voor autodealers van Mood Media. Wij leveren innovatieve mediaoplossingen aan ‘s werelds grootste automerken.

We hebben de expertise, de platforms en toegewijd accountbeheer waar franchisegevers en franchisenemers op kunnen vertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Vertrouwd door honderden franchisebedrijven over de hele wereld om de perfecte klantbeleving te creëren.

WAT WIJ VOOR UW AUTODEALER KUNNEN DOEN

Bedrijven over de hele wereld gebruiken onze oplossingen om onvergetelijke en consistente klantbelevingen te creëren. Als wereldwijde marktleider voor Digital Signage, Music for Business, AV-systemen, Audio Messaging en Scent Marketing zijn wij de perfecte partner voor autodealers die hun klantervaring willen verbeteren, het vertrouwen van de consument willen winnen en efficiënte diensten op maat van de klant willen leveren. Lees hieronder meer en neem contact op om te horen wat wij voor jouw merk kunnen betekenen.

Digital Signage
Stimuleer de betrokkenheid van de consument via naadloze en gepersonaliseerde ervaringen op alle contactpunten. Integreer strategische, interactieve en merkconforme inhoud met een lokaal controleniveau via een netwerk van professionele Digital Signage. MEER INFORMATIE

Muziek voor Bedrijven
Muziek kan emotionele banden scheppen, merktrouw opbouwen en uw klanten in de stemming brengen om te kopen. Maar geen twee merken klinken precies hetzelfde – of hebben dezelfde muziekbehoeften. Wij stellen je in staat om op elke locatie een kenmerkend geluid te leveren. Verhoog uw merk en klantervaring met volledig gelicentieerde, reclamevrije muziek voor bedrijven. MEER INFORMATIE

AV-Systemen
Als het gaat om audiovisuele systemen, hebben nationale en internationale merken apparatuur van commerciële kwaliteit, ervaren projectmanagement, deskundig advies en concurrerende bulkprijzen nodig om hun investering te maximaliseren. Wij leveren uitgebreide oplossingen waarop je bedrijf kan vertrouwen. Van ontwerp en installatie tot lokale service en ondersteuning, wij helpen je bij elke stap. MEER INFORMATIE

Commercials
Benut elke kans en maak van je merkstem een krachtig onderdeel van je klantbeleving. Zorg voor transparantie rond financieringsopties, communiceer cruciale informatie en maak reclame voor derden door samen te werken met een speciale Brand Messaging Specialist om een effectieve strategie voor bedrijfsboodschappen te creëren en te implementeren. MEER INFORMATIE

Geurmarketing
Geur is het sterkste zintuig dat verbonden is met geheugen en emotie, en de kracht ervan mag gewoon niet genegeerd worden. Creëer uitzonderlijke eerste indrukken en blijvende herinneringen aan je merk met onze geuroplossingen. MEER INFORMATIE

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat onze oplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

VOORDELEN VOOR FRANCHISEGEVERS

De franchisegever en de franchisenemer delen weliswaar dezelfde bedrijfsnaam en hetzelfde logo, maar hebben vaak verschillende motivaties en verwachtingen wat de klantebeleving betreft. Hieronder staan enkele van de grootste voordelen die franchisegevers genieten door met ons samen te werken.

Toegewijd accountbeheer

Ontvang de toegewijde ondersteuning van een gefocust team van experts om snelle en consistente service, rapportage en facturering te garanderen. Dit team heeft veel ervaring met de unieke behoeften van franchiseorganisaties.

Merkconformiteit

De sleutel tot een succesvolle franchise is een constant goede klantbeleving. Wij kunnen je helpen bij het realiseren van een coherente merkrepresentatie op al je locaties, lokaal of wereldwijd.

Eén aanspreekpunt

Gebundelde prijzen, gecentraliseerde facturering, projectbeheer en rapportages. Het kostenbesparende gemak van werken met één aanspreekpunt voor meerdere producten, diensten en oplossingen.

Gecentraliseerde content controle

Met een enkele aanmelding kunt u met onze veilige en intuïtieve webgebaseerde contentmanagementsystemen de inhoud op elke locatie of groepen locaties controleren en bewaken.

VOORDELEN VOOR FRANCHISENEMERS

Hier zijn enkele van de grootste voordelen die franchisenemers genieten door met ons samen te werken.

Snelle, responsieve ondersteuning & lokale installatie

Beschikbaar per telefoon of e-mail met betrouwbare experts ter plaatse in elk postcodegebied, in meer dan 100 landen.

Volledige gemoedsrust

Word lid van ons franchisepakket en krijg toegang tot voorkeursprijzen, gestandaardiseerde opties, door het bedrijf goedgekeurde content, lokale flexibiliteit en toegewijde accountondersteuning.

Lokale inhoudscontrole

Beheer je muziek-, commercials- en videocontent binnen de door jouw franchisegever vastgestelde parameters. Geef je content een authentieke, lokale uitstraling terwijl je het merk respecteert.
m

Training

Onze oplossingen zijn intuïtief en ontworpen met de eindgebruiker in gedachten. We zijn altijd beschikbaar voor webinars, online tutorials en training op locatie bij de installatie.

VAAK GESTELDE VRAGEN

Hier vindt u de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen, zodat u beter begrijpt hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen.

Hoe kan ik de algemene klantervaring bij mijn autodealer verbeteren?

Interactieve schermen, inhoud met spelletjes en AV-systemen kunnen klanten betrekken, onderwijzen en vermaken tijdens hun bezoek, waardoor hun ervaring aangenamer wordt. Digitale bewegwijzering en LED-schermen kunnen ook de kenmerken en voordelen van voertuigen onder de aandacht brengen, zodat uw klanten een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Hoe kan ik gepersonaliseerde ervaringen creëren voor klanten in mijn dealership?

Door digital signage en interactieve schermen te implementeren die gepersonaliseerde aanbiedingen, promoties en voertuigaanbevelingen tonen op basis van de voorkeuren van de klant, kunt u bijdragen tot een meer gepersonaliseerde ervaring voor uw klanten. Daarnaast kunnen aangepaste muziek en omgevingsgeluid worden gebruikt om een gastvrije en comfortabele omgeving te creëren die is afgestemd op uw doelgroep.

Hoe kan ik de efficiëntie en het gebruiksgemak van mijn autodealer verbeteren?

Digitale bewegwijzering en LED-schermen waarop wachttijden, lopende promoties en afsprakenschema’s worden weergegeven, maken het voor klanten gemakkelijker om hun bezoek te plannen. AV-systemen maken ook gamed content mogelijk die klanten kan vermaken en binden terwijl ze op hun voertuig wachten.

Hoe kan ik transparantie en vertrouwen in mijn autodealerfranchise bevorderen?

Met digital signage-oplossingen kunt u duidelijke en directe prijzen, financieringsopties en voertuigkenmerken weergeven, zodat klanten over alle informatie beschikken die ze nodig hebben. Daarnaast kunnen audio- en visuele berichten getuigenissen en positieve ervaringen van klanten laten zien om vertrouwen en geloofwaardigheid op te bouwen.

Hoe kan ik digitale en mobiele technologieën integreren in mijn dealership?

Interactieve schermen en digital signage die compatibel zijn met mobiele apparaten bieden klanten toegang tot informatie, promoties en voertuigspecificaties op hun smartphone. Deze integratie verbetert de klantervaring en biedt naadloze toegang tot het aanbod van uw dealer.

Hoe kan ik de netheid en hygiëne in mijn autodealer verbeteren?

Geuroplossingen kunnen zorgen voor een frisse en schone sfeer in uw dealerschap, waardoor de hygiënische perceptie van de klant wordt verbeterd. Bovendien kan digital signage schoonmaakprotocollen en veiligheidsmaatregelen weergeven om klanten te verzekeren van uw betrokkenheid bij hun welzijn.

Hoe kan ik authenticiteit en duurzaamheid benadrukken in mijn autodealer franchise?

Aangepaste audio- en visuele boodschappen kunnen worden gebruikt om de betrokkenheid van uw dealer bij duurzame praktijken te benadrukken, zoals milieuvriendelijke voertuigen, recyclingprogramma’s en energie-efficiënte faciliteiten. Deze inhoud kan worden weergegeven op digital signage en LED-schermen, waardoor de authenticiteit en milieuverantwoordelijkheid van uw merk worden versterkt.

Hoe kan ik de sociale verantwoordelijkheid en ethische praktijken van mijn dealer ondersteunen?

Overweeg de ontwikkeling van audio- en visuele berichtgevingscampagnes die de betrokkenheid van uw dealer bij de gemeenschap, liefdadigheidsinitiatieven en verantwoordelijke bedrijfspraktijken onder de aandacht brengen. Door deze inhoud te tonen op digital signage en LED-schermen kunt u uw reputatie versterken en sociaal bewuste klanten aantrekken.

Hoe kan ik snelheid, gemak en waar voor je geld bevorderen bij mijn dealer?

Door gebruik te maken van digital signage en LED-schermen kunt u actuele promoties, financieringsopties en aanbiedingen met een beperkte geldigheidsduur laten zien, om de waarde van uw dealerschap te benadrukken. Bovendien kunnen AV-systemen processen stroomlijnen zoals het doorzoeken van voertuigen, proefritten en serviceafspraken, waardoor de algemene efficiëntie en het gemak toenemen.

Hoe kan ik de communicatie, responsiviteit en uitzonderlijke service-ervaringen in mijn dealerbedrijf verbeteren?

Oplossingen voor audio- en visuele berichtgeving kunnen zorgen voor duidelijke en consistente communicatie over het aanbod, de servicenormen en de verplichtingen van uw dealer. Interactieve schermen en digital signage kunnen worden gebruikt om feedback van klanten te verzamelen en te reageren op vragen, waardoor een omgeving van uitzonderlijke service en reactievermogen wordt bevorderd.

VERBETER DE KLANTBELEVING

Neem vandaag nog contact met ons op en begin met het behalen van grotere resultaten in je bedrijf.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.