015 744 100 Support Login

MET ÉÉN EENVOUDIGE OPLOSSING DE OPLEIDING EN HET BEHOUD VAN PERSONEEL VERBETEREN

Hoe Digital Signage geïnformeerde en betrokken werknemers kan creëren

Het personeelsverloop is een groot probleem dat elke bedrijfstak in de VS treft, maar de foodservice-industrie voelt het het meest. Uit een rapport van het Bureau of Labor Statistics blijkt dat in april 2022 5,8% van de werknemers in de voedingsindustrie ermee ophield, het hoogste percentage van alle sectoren, vergeleken met een gemiddeld percentage van 3,0%.

In een interview met de Austin Business Journal verklaarde Joe Monastero, COO van de Texas Restaurant Association: “Restaurants hebben gewoonlijk te maken met een verloop van 100% per jaar. We zien nu een verloop van 140% tot 167%.”

Desondanks zal het aantal werknemers in de foodservice-industrie naar verwachting met 400.000 toenemen, zodat de totale werkgelegenheid in de sector tegen eind 2022 14,9 miljoen zal bedragen.

VOOR QSR
$5,864 – GEMIDDELDE VERLOOPKOSTEN PER WERKNEMER
821 DOLLAR – GEMIDDELDE KOSTEN OM EEN NIEUWE WERKNEMER OP TE LEIDEN

BRON: CENTRUM VOOR GASTVRIJHEIDSONDERZOEK – CORNELL

Deze toevloed van nieuwe werknemers creëert een uitdaging voor quick service restaurants om niet alleen nieuwe werknemers op te leiden, maar ook om ze te behouden.

Veel restaurantketens ontdekken dat digitale keukencommunicatie niet alleen de opleiding en retentie van werknemers ondersteunt, maar ook communicatiebarrières kan overbruggen, veiligheidstips kan versterken, een goed uitgevoerde taak kan erkennen, of gewoon informatie en inspiratie kan bieden aan uw teams.

In het kort betekent Digital Kitchen Communications het gebruik van digitale schermen in de back-of-house ruimtes van uw restaurants die dienen als visueel hulpmiddel voor uw werknemers. Deze schermen kunnen een reeks aangepaste statische, geanimeerde of video-inhoud weergeven die gemakkelijk te beheren en gemakkelijk bij te werken is.

Hieronder vindt u verschillende manieren waarop het implementeren van Digitale Keukencommunicatie kan helpen bij het aanwerven en behouden van nieuwe werknemers, terwijl uw bedrijfsresultaten worden verbeterd.

TRAINING VERSTERKEN

Digital Kitchen Communications kan helpen de opleidingskosten te verlichten door nieuwe werknemers te voorzien van een altijd aanwezige audio- en visuele versterking van beleidslijnen en procedures.

Met Digital Signage kan de training verder gaan dan print en de vorm aannemen van video’s of afbeeldingen om belangrijke trainingsinformatie effectiever over te brengen. En omdat de inhoud gemakkelijk kan worden bijgewerkt, hoeft u zich geen zorgen te maken over verouderd of irrelevant materiaal.

KENNIS BIJBRENGEN

Het verlies van een werknemer betekent ook het verlies van institutionele kennis. Wanneer het verloop groot is, wordt het moeilijk te vertrouwen op senior leden om nieuwe teamleden op te leiden.

Workplace Digital Signage stroomlijnt het opleidings- en inwerkproces van nieuwe werknemers en versterkt de basispraktijken die met de tijd en ervaring komen.

Met Digital Signage kan de training verder gaan dan print en de vorm aannemen van video’s of afbeeldingen om belangrijke trainingsinformatie effectiever over te brengen. En omdat de inhoud gemakkelijk kan worden bijgewerkt, hoeft u zich geen zorgen te maken over verouderd of irrelevant materiaal.

MORAAL VERBETEREN

Met digital signage kunt u voortdurend woorden van motivatie en aanmoediging delen en vernieuwen , speciale gedachten voor de dag of de week, het team bedanken en waarderen, of teams enthousiast maken met speciale stimulansen voor het halen van teamdoelstellingen. Dankzij de mogelijkheid om de inhoud gemakkelijk bij te werken, kunnen de berichten die u deelt ook gemakkelijk worden aangepast om feestdagen, speciale evenementen of seizoenen te erkennen en te vieren.

PRESTATIES ERKENNEN

Individuele erkenning van werknemers is uiterst belangrijk. Het gebruik van digital signage geeft u de mogelijkheid om werknemers met een paar toetsaanslagen gemakkelijk en snel een ‘shout-out’ te geven. Door de prestaties van uw werknemers en hun teamdoelstellingen te benadrukken, laat u uw personeel zien dat u hun inspanningen erkent en waardeert, en het versterkt hoe belangrijk die inspanningen zijn voor het algehele succes van uw bedrijf.

“Aanhoudende taalbarrières kunnen de betekenis van de opleidingsinhoud beïnvloeden, de gebruikerservaring verminderen en een negatieve invloed hebben op het moreel van het bedrijf,”

Annemieke Scott, directeur marketing van vertaal- en lokalisatiedienstenbedrijf Acclaro

TAALBARRIÈRES OVERBRUGGEN

Digital Signage is een geweldige manier om taalbarrières te helpen overbruggen. Gebruik signage om uw inhoud in meerdere talen weer te geven. Werk bij indien nodig om aan te passen aan de specifieke behoeften van uw team. Het tonen van vertalingen van veelgebruikte woorden of zinnen op de werkplek kan ook effectief verwarring en vragen verminderen.

PLOEGINFORMATIE

Digital Signage kan verschillende inhoud weergeven voor verschillende shifts. Roteer content gedurende de week of over verschillende dagdelen. Wat u communiceert naar uw ochtendploeg zal verschillen voor uw nachtploeg; keuken communicatie kan helpen ervoor te zorgen dat werknemers de meest relevante informatie krijgen voor hun team.

EEN GEMEENSCHAP CREËREN

Gebruik Kitchen Communications om een gemeenschapsgevoel te creëren. Benadruk niet-werkgerelateerde informatie zoals verjaardagen, huwelijksjubilea, geboorteaankondigingen, afstuderen of andere mijlpalen. Wat belangrijk is voor uw werknemers moet belangrijk zijn voor u. Het opbouwen van sterkere persoonlijke relaties tussen werknemers kan de gemeenschappelijke banden van uw team versterken.

UW WINSTGEVENDHEID VERHOGEN

Hoe beïnvloedt dit alles uw resultaat? Simpel. Door te investeren in Digital Signage kunt u de kosten op alle gebieden verlagen.

  • Door de introductieopleiding te versterken, bespaart u tijd en kosten om een nieuwe werknemer in te werken. Een snellere opleiding betekent minder fouten, wat leidt tot lagere kosten door fouten en stilstand.
  • Door Digital Signage te gebruiken om het moreel te verhogen en de communicatie tussen teamleden te verbeteren, profiteert u van een gelukkiger en beter opgeleid team, wat resulteert in een algehele stijging van uw bedrijfsresultaat.

U ziet nu hoe de integratie van Digital Signage in het groeimodel van uw bedrijf voordelig is voor uw bedrijf. Maar je hoeft er niet over na te denken. Klein beginnen met één scherm en later opschalen is een haalbare optie. Het kan tijd kosten om uw Digital Signage contentstrategie volledig te ontwikkelen en te verfijnen, dus hoe sneller u implementeert en test, hoe sneller u positieve bedrijfsresultaten zult beginnen te boeken.

Voor meer informatie of vragen over digital signage, neem vandaag nog contact met ons op.

ZIE HET VERSCHIL MET MOOD

Maak gebruik van de kracht van digital signage in je bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Naam*
Privacybeleid*
Blijf in contact
This field is for validation purposes and should be left unchanged.