+32 (0) 15 744 100 Support Client Login

MCDONALD’S
CASE STUDY

OVER MCDONALD’S

McDonald’s is de grootste fastfoodketen ter wereld met meer dan 40.000 restaurants die dagelijks meer dan 69 miljoen klanten bedienen in meer dan 100 landen. Premier Restaurants Roemenië exploiteert McDonald’s restaurants in heel Roemenië, samen met Drive-Thru restaurants en McCafés.

DOELSTELLING

McDonald’s Roemenië was al een trouwe muziekklant en vertrouwde Mood Media de ontwikkeling en het beheer van een mijlpaalproject – om hun communicatie op het verkooppunt te verbeteren – toe. Dit betekende digitaal gaan met flexibele opties, betrouwbare service en fantastische waarde bieden.

De uitgebreide expertise en knowhow van Mood, samen met het vermogen om end-to-end oplossingen te leveren, van concept tot implementatie van ieder project (advies, systeemontwerp, installatie en integratie van software en hardware, creëren van video content, content management, projectmanagement en onderhoud), waren doorslaggevende factoren voor McDonald’s om Mood te kiezen als Digital Signage partner.

OPLOSSINGEN

DIGITAL SIGNAGE

Mood ontwierp, installeerde en configureerde met succes de hardware voor de gehele Digital Signage oplossing van McDonald’s Roemenië, waaronder Digitale Menuborden, Video Walls, Digitale Prijslijsten, Info-Kiosken, Touchscreens en Tablets, evenals andere afzonderlijke schermen in verschillende delen van de restaurants.

CONTENT CREATIE & CMS

Onze getalenteerde teams leveren dagelijks creatieve diensten en consultancy aan de Roemeense McDonald’s restaurants en zorgen voor het beheer van video content met behulp van Mood’s eigen Mood Harmony CMS.

MUZIEK

In alle Roemeense McDonald’s restaurants biedt Mood Media verschillende afspeellijsten om het geluid fris en opwindend te houden met een mix van pop, hits, electro en clubhits.

HET RESULTAAT

McDonald’s is in Roemenië een pionier geworden door dit enorme project uit te voeren, waardoor hun merkimago is verbeterd en de verkoopprestaties zijn verbeterd. De oplossing heeft het voor McDonald’s Roemenië eenvoudiger gemaakt om hun klanten op belangrijke interactiepunten te informeren, voor te lichten, te up-sellen en te inspireren.

VERBETER DE CULINAIRE BELEVING IN JOUW RESTAURANT

Verbeter de beleving en krijg de gemoedsrust die je verdient met Mood. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.